ESTÚPIDO FASCISTA

Exkluzív képek a Jobbik irodái ellen elkövetett rongálásokról

Estúpido fascista

100812 003

A budai központi irodánál üzenetet is hagytak, valamilyen külföldi - feltehetően portugál nyelven - fasisztázták le a pártot - mondta el a Független Hírügynökségnek Novák Előd szóvivő.

100812 004 

100812 005 

Hozzátette, hogy szerdán reggel elnökségi ülésre készültek a Villányi úti, a párt budai és országos központi irodájában, de a rongálás miatt nem tudtak bejutni.

100812 007

100812 008

100812 009

100812 010

újlenyomatok a plakáton,...

100812 014

...a kilincs körül!

100812 015

Ferenciek tere közelében lévő pesti központi irodánál Vona Gábor, a párt elnöke vette észre a rongálást.

100812 016 

100812 017

ELÉG

 eleg2

A FIDESZ plakátjain harsogja, „egy ország mondja ELÉG”

De ez elég e ahhoz, hogy képviseljék magyarországi érdeket az európai unióban?

Nem adnak világos választ, illetve arról beszélnek, kétharmados többségük lesz a (magyar) parlamentben és Orbán úr lesz az új kormányfő. De ez a választás nem az a választás! Hol az EU-program? A kérdés már csak azért is időszerű, mert ma hallom Orbán úr szájából, hogy június 7.-én a Bajnai csomagra mondhatunk nemet, és aki nem a Fideszre szavaz az, a ingatlan adóra szavaz. Orbán úr finoman szólva csúsztat, vagy is nem mond igazat. Drága Orbán úr június 7.-én az európai unió parlamentjébe delegáljuk képviselőinket, és bizony nem más a tét, mint ki képviselje a magyar érdekeket Brüsszelben.

eleg

Eddig is fölényes többségben ültek az unió parlamentjében, mit tettek az elmúlt időszakban? Nem kell erőlködni, illetve nem kívánom, hogy hazugságba keveredjenek, jól tudjuk, semmit.

Szebb jövőt!

Képeket a forrás megjelölésével használhatod.

szj1

szj2

szj3

szj4

szj5

szj6

SZDSZ Árpádsávos kampányáról

Sok helyen olvastam már az SZDSZ új kampányáról, különböző vonatkozásokban. Például, hogyan is lesz az amerikai K1-es küzdősportolóból gonosz árpádsávos, stb.
De talán érdemes az SZDSZ honlapjára is vetni egy kósza pillantást, hogy megismerjük a saját közvélemenyük reakcióit az említett plakátokkal kapcsolatban.

A hozzászólók egy része vélhetően a mieink közül került ki, de a többség volt SZDSZ-es szavazó, talán az ő véleményük többet mond el arról a rágalomhadjáratról, amelyet az SZDSZ a Jobbik és úgy általában a magyar nemzet alapvető értékei ellen indított.


Lássuk az elsőt (külön érdekes, hogy a szerzője zsidó származású):

frontember

”20 éve Szdsz szavazó vagyok, ahogy az egész családom. Ráadásul zsidók is vagyunk, tehát viszonylag jól tájékozottan élünk, ami az árpádsávosokat illeti. Mégis azt kell mondjam, felháborítóbb kampányt még soha nem láttam. Ti volnátok a LIBERÁLISOK? A toleránsok, az elfogadók? Akik most úgy en bloc megkülönböztettek egy csoportot, és őket ROSSZ-nak állítjátok be? Mi ez, ha nem szimpla rasszizmus, kirekesztés? Mit képzeltek ti magatokról? Ha a Jobbik plakátokat ragasztana, amin ugyanez van, csak tolvaj polgármesterek vannak az árpádsávosok helyén, mit üvöltenétek fasiszta fenyegetésről, mi? Szégyellem, hogy rátok szavaztam. Nem fogok többé. Sem a családom, sem semelyik ismerősöm, barátom, rokonom, soha többet. És inkább azon gondolkodjatok, hogy a liberális zászló mögé bújva ilyen gusztustalan féreg módon még nem nyilvánult meg párt Magyarországon, még a fidesz sem, a jobbik sem. Viszont nektek ott egy Budapestet tönkretett Demszkytek, hogy a belvárosi kis ügyekről ne is beszéljünk, a bizottságokról, a fővárosi kis ingatlanügyekről, ugyebár? Soha nem hittem volna, hogy a Kis János pártja egyszer rasszista plakátkampánnyal akar szavazókat gyűjteni. Döbbenet, hova jutottatok. Ezzel - hála istennek - végérvényesen aláírtátok, hogy a Parlamentből kiszoruljatok. Sajnos azt is eléritek vele, hogy a radikális oldal rasszizmus, antiszemitizmusa, gyűlölete még erősebb, még teljesebb lesz. És most igazuk is van. Szégyelljétek magatokat. Nem csak az elmúlt 20 évért.”

Az úr nagyon pontosan fogalmaz egy párt amely fő mondanivalója, hogy légy toleráns, nem tesz egyebet csak gyűlöletet kelt a társadalom egyes csoportjaival szemben jelen esetben az „árpádsávosok” ellen azaz mi ellennünk.

Szintén érdekesek az utolsó mondatok: „Sajnos azt is eléritek vele, hogy a radikális oldal rasszizmus, antiszemitizmusa, gyűlölete még erősebb, még teljesebb lesz. És most igazuk is van”

A bejegyzés írója vélhetően tisztában van, hogy milyen feszültségek vannak ebben az országban jelenleg, s jól látja, hogy a tolerancia bajnok SZDSZ a tolerancia jegyében gátlástalanul fokozza azt, egymásnak uszítva Magyarokat, cigányokkal, zsidókkal, Homoszexuálisokkal, stb.

Egy másik:

Szabad-e
”gameover-é tetszett, több gárdista, mint szdsz szavazó... De most komolyan ez teljesen nevetséges, hogy merészelitek magatokat 3. erőnek beállítani? Hát ki a fene áll még mögöttetek? Nem tűnik fel, hogy a rengeteg fix zsidó szavazó is csalódott és elpártolt tőletek? Az is vicces lenne valóban, ha a Jobbikosok ilyen plakátokat csinálnának, egyik oldalon mondjuk népviseletes magyar vagy tudom is én, másikon meg a cigó, drogos, meleg, vagy zsidó... Megtehetnék ők is, de nem teszik. Mert nem olyan gerinctelen férgek, mint ti. Értelmes programunk ugyan nincsen, de kampányolunk a szélsőjobb ellen. Ez igen! Ez a liberalizmus meg humanizmus? Szerintetek akkor a bal oldali emberkék "jobbak", mint a másik? Hát nekem nem kell a ti humanizmusotok. Morvai humanistább, mint ti összesen. Hányinger banda.”

Egy másik több hozzászólásban is fellelhető elem, hogy mi lenne ha a Jobbik pl. rabló polgármestereket, homokosokat, drogosokat állítana az árpádsávosokkal szembe.
Ez gyakorlatilag a politikai korrektség próba amin az SZDSZ csúnyán elhasal, éppen olyan kategóriában amelyet saját maguk teremtettek s tartanak a legfontosabbnak: Tolerancia..

Egy nagyon egyszerű példa:
Az Árpádsávosok kirekesztő emberek.
S most vessük alá tolerancia vizsgálatnak
Ezt követően így néz ki.
A Zsidók kirekesztő emberek.

Szóval ha lecseréljük az adott csoportot egy hagyományosan „kirekesztett” csoportéval, világosan felsejlik, hogy ők épp úgy képtelenek elfogadni a másságot, mint ahogy azt másokról állítják.

Nagyjából erre éreztek rá a kommentelők is, s úgy általában a kicsit is gondolkodó magyarok.

S végül egy volt SZDSZ-es aki idén már a Jobbikra adta le kopogtató céduláját:

gameover
”Csak azt tudom írni, amit már többen megtettek ezen az oldalon. Annak idején az egész család az SZDSZ-re szavazott, kimondottan örültünk, amikor a TV-ből kiderült, hogy összehoztátok az 5%-ot. Nem igazán hittünk bennetek, de a 2 nagyágút egyaránt utáltuk, úgyhogy voltunk annyira hülyék, hogy rátok X-eljünk. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, mindenhol Mohácsi, Gusztos, Eörsi, Horn, meg a többi hulladék fröcsög mindenféle hülyeséget többek közt a rasszizmusról, miközben a cigányok már fényes nappal gyilkolhatnak minket, a nem keresztény elvtársaitok meg felvásárolják a földet a lábunk alól. A rokonaim már csak legyintenek, amikor meglátják a gárdistás plakátotokat a buszmegállóban, én pedig mélységesen szégyellem magam, amiért anno bíztam bennetek. Mondanom sem kell, idén egyedül én adtam le a cédulámat az "árpádsávosokra", de vigasztaljon a tudat, hogy ez akkor is így lett volna, ha csak fele ennyire vagytok gerinctelenek. Sajnos a médiaelvtársaitok miatt itthon a nyilasokat látják a Jobbikban, de ne aggódjatok, a többi cédula kitöltetlenül ment a kukába, aminek nagyon örülök. Örülök, mert a Jobbik így is befutott, ti pedig mentek oda, ahová a cédulák is: a nagy, büdös szemétdombra. Békeszerető ember vagyok, úgyhogy nagyon bízom abban, hogy az általatok teljes mellszélességgel támogatott polgárháborús állapotokat a Jobbik még el tudja kerülni, és békében élhetünk azokkal a cigányokkal, akik nem vetik meg a munkát, és hajlandóak civilizált ember módjára élni. Hogy ki lesz a harmadik erő? Még a feltételezés is nevetséges, ha azt gondoljátok, hogy van esélyetek a Jobbik ellen, ezen már a szánalmas propaganda hadjáratotok se segít. Ma már valószínűleg több gárdista van, mint SZDSZ-szavazó... Adieu, Szabad Demokraták, nem fogtok hiányozni.”

Azt hiszem ez önmagáért beszél. Az SZDSZ görcsös ragaszkodásában a hatalomhoz és a húsosfazékhoz olyan szinteket ért el, hogy sikerült teljesen elveszteniük a realitás érzéküket.

Gratulálunk madárkák, remélem végleg elrepültök.

A Jobbik szerint csak egy abszolút kategória van: Isten, és nem a holokauszt

A Jobbik közlemény alább:

Az MSZP a 2001-es sikertelen próbálkozását követően most újból kísérletet tesz a holokauszt tagadásának büntetőjogi szankcionálására, ezzel is elterelve a közbeszédet a döntően általa előidézett, egyre mélyülő gazdasági-társadalmi válság kérdéseiről.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom egyetért azzal, hogy a nácizmusnak a zsidóság ellen elkövetett bűnei, zsidó embertársaink szabadságától és életétől való megfosztása a történelemnek tanulságként szolgáló, tragikus eseménye. A kérdés, amelyre az MSZP kezdeményezése kapcsán választ kell adnunk: kiemelhető-e az emberiség által ismert természeti törvények, társadalmi igazságok, történelmi események közül egyetlen, amelynek a tagadását büntetőjogilag szükséges szankcionálni? Vajon büntetni kell-e azt, akinek állítása szerint a Föld nem mozog? Ha tanulságként kiemelni eszmerendszer jegyében elkövetett népirtást akarunk, akkor megkerülhetetlen a kérdés: a kommunizmus nevében elkövetett népirtásnak nincsenek olyan egyedi jellemzői, amelyek alapján ebben az értelemben mással ugyanúgy össze nem hasonlítható, mint a zsidóság ellen szisztematikusan elkövetett bűnök? De igen, a kommunizmus bűnei is ilyenek.

A holokauszt tagadásának büntethetősége azt jelentené, hogy létezik egy abszolút kategória, aminek a tagadása egyetlenként büntetendő. A helyzet hasonlóvá válna ahhoz a vallási fundamentalizmushoz, amelyik alapvető hittételének tagadását bünteti. A Jobbik Magyarországért Mozgalom számára, mint egyébként minden nem ateista ember számára egyetlen abszolút kategória létezik: az Isten. A holokausztnak erre a szintre emelését elutasítjuk, az ezzel kapcsolatos vélemény alapján emberek börtönbe zárását elfogadhatatlannak tartjuk.

Balczó Zoltán,
a Jobbik alelnöke

A Magyar Gárda Mozgalom Közleménye




Dósa és Domokos megkapta az idézést a BRFK-tól

Már is megkapták idézéseiket a rendőrségtől az április 18-i várbeli Igazság menete szónokai.
Mint ismeretes a rendezvény utáni napokban heves elhatárolósdi vette kezdetét az összes párt részéről, majd Hiller István (MSZP) nyújtott be törvényjavaslatot arra, hogy a holokauszt tagadás bűncselekmény legyen. Később Gusztos Péter (SZDSZ) kezdeményezett négypárti tárgyalást ugyanebből a célból, bár hozzátette, hogy az egyik legalapvetőbb szabadságjogot, a szólás szabadságának jogát csak a legnagyobb körültekintéssel lehet korlátozni. Végül Mesterházy Attila, aki legszívesebben az Alkotmányt is módosítaná és a MAZSIHISZ nyomására a BRFK gyorsan kiküldte a meghívót a tárgyalásra Dósa Istvánnak (MGM) és Domokos Endre Jánosnak (PHM). Az idézés ki tudja miért, a Gazdaságvédelmi Főosztály Vagyonvédelmi Osztályától érkezett.

Milyen érdekes! Azt eddig is tudtuk, hogy a hatalom igen gyorsan tud ítélkezni ha hazafiakról van szó, (lásd pl. Toroczkai László és Budaházy György gyorsított eljárásait) de, hogy pont az az osztály küldjön idézést, aminek azzal kellene foglalkoznia, hogy az országunk kirablóinak ügyeit vizsgálja, minket is meglepett.

Vagy a holokauszt tagadás már nem is politikai, hanem gazdasági kérdés? Nekik valószínű igen.
Ráadásul rekord idő alatt hoznak új törvényeket, ha kell, csakhogy elítélhessék a számukra nem kívánatos személyeket.

Joggal tehetjük fel a kérdést, hogy napjainkban tényleg az a legfontosabb, hogy egy rendezvényen ki, mit mondott? Miért nem a cigánybűnözés ellen hoznak törvényeket? Miért nem tárgyalják gyorsított eljárás keretében az olaszliszkai ügyet? Miért hagyják Gergényi bűneit elévülni és a tisztelt Gazdaságvédelmi Főosztály miért nem Gyurcsánynak küld idézést? Ezekre a kérdésekre talán már sosem kapjuk meg a választ.

Alább a Magyar Gárda Mozgalom közleménye az igazság védelmében:

Az április 18-i Igazság menetét követően a rendőrség az MSZP elnökének közvetlen utasítására, a magát politikai elitnek nevezők, és a Mazsihisz követelésére büntetőeljárást indított a demonstráción felszólaló Dósa István gárdista, országos főkapitány és Domokos Endre János a Pax Hungarica Mozgalom vezetője ellen.

Az eljárás részeként április 28-án már, mint gyanúsítottak kapták meg a BRFK Gazdaságvédelmi Főosztály Vagyonvédelmi Osztályától az alábbi idézést:

„ Önt a fenti számú (010000/2693-4/2009/bü.) számú büntetőügyben a Btk. 269.§ b. pontjába ütköző és a szerint minősülő valamely etnikai, faji, vallási csoport ellen irányuló közösség elleni izgatás bűntettének megalapozott gyanúja miatt, 2009. év 05. hónap 04. nap 09. óra 00. percre a fenti szerv 1027 Budapest, Gyorskocsi u. 31. szám alatti hivatalos helyiségébe a Be. 67.§ (1) bekezdésének első mondata alapján idézem.”

A Magyar Gárda Mozgalom az eljárást a cionista érdekeket kiszolgáló hatalom által megrendelt, az 50-es éveket idéző politikai indíttatású boszorkányüldözésnek tekinti, amelynek célja, az úgy nevezett Alkotmányunkban is rögzített egyik alapvető jogunk, a szólás és vélemény alkotás jogának megvonása, ezzel a Nemzet élet erejének, ellenállásának megtörése, szabadságának, önrendelkezésének végleges eltiprása.

A Mozgalom gárdistái Isten előtt a Magyar Szent Koronára tett esküjük szellemében kiállnak a meghurcolt hazafiak mellett, ahogy ezt tették eddig is, amikor valakit az ország hódító cionista hatalom meggyőződéséért célkeresztbe vett.

Szolidaritásra szólítunk fel minden hazafit, akinek fontos, hogy hazánk lerázza a cionista igát, visszanyerje függetlenségét és sok ezer éves kultúránk, értékrendünk mentén boldogabb, szabad hont teremtsünk a ma porba nyomott, megalázott többségnek, a magyarságnak.

Szebb jövőt!

Magyar Gárda Mozgalom