Demszky kitiltotta március 15-ről az Árpád-sávos zászlót

Dupla kordonnal védik a március 15-i rendezvényeket. A feltörekvő titán, Draskovics Tibor vezette Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium szabályzata szerint félelmükben minden (azaz összesen nyolc -a szerk.) állami és fővárosi helyszínen -szigorú hajjaj, nagyon szigorú- biztonsági intézkedéseket vezetnek be -pl.: a színpadok közelébe csak azok mehetnek, akiknek ruháját és csomagját átvizsgálta a kormányzati top biztonsági szolgálat.

A kordonon belülre nem lehet majd nyeles esernyőt, zászlórudat, hátizsákot(!) vagy üvegeket, de még műanyag flakont sem bevinni. A Petőfi-szobornál zajló fővárosi ünnepségekre pedig csak a nemzeti, Budapest (azaz látens román) és az EU zászlaját lehet majd használni. (Reméljük sokunknál lesz Árpád-sávos zászló, ezért találkozzunk március 15-én 13.00 órakor a Március 15. téren! Mindenki hozzon magával zászlót!) Azokat, akik az ünnepséget megzavarják, eltávolítják a rendezők. (Csak nehogy a hazafiak távolítsák el Demszkyt a rendezőivel együtt...-a szerk.) Történelmi zászlóval, pl. Árpád-sávossal meg ne próbáljanak Demszky közelébe menni, mert elcipeli Önöket a biztonsági szolgálat.

A bátor magyarországi miniszterelnök sajnos csak három programon vesz részt hivatalosan - a Magyar Köztársaság lobogójának felvonásán és a Kossuth-emlékmű koszorúzásán, és a Művészetek Palotájában az ünnepi díszelőadáson. Beszédet is csak az utolsó helyszínen mer mondani.

A "MAGYAR" kormány összesen nyolc rendezvénnyel emlékezik meg az 1848-as forradalom és szabadságharc 160. évfordulójáról. Az állami ünnepségek összesen 141 millió forintba kerülnek. Tehát, ha a 141 milliót elosztjuk nyolccal, az 17.625 millió Ft, azaz egész pontosan 58750 személy vizitdíja... (Lenne.)

memzeti_dal

Erről ennyit. Egyébként a jobbikosok idén úgy döntöttek, hogy a Magyar Gárdával ünnepelik meg Szabadságharcunk 160. évfordulóját. Minden magyar embert, akit a jobbik énje vezérel, szeretettel várják nagygyűlésükre! És állítólag ők még az Árpád-sávos zászlókat is beengedik!

Időpont: 2008. március 15. 14.00

Helyszín: Budapest, V.ker., Erzsébet tér

Felszólalnak:

Szabóné Rácz Anita, győri gárdista
Balczó Zoltán, a Jobbik alelnöke
Dósa István, a Magyar Gárda főkapitánya
Vona Gábor, a Jobbik elnöke

Mondjuk ki együtt: "Talpra magyar!"

http://barikad.hu/

Nincsenek megjegyzések: