Véget nem érő cigányterror: 14 éves magyar lányt erőszakoltak és gyilkoltak meg

Igen, a kiserdőről van szó. Ez mondjuk eléggé elferdítve jött ki a médiában. És valóban rosszul veszi ki magát, hogy közeli diszkó. A művelődési házban volt egy diszkó-féleség; a fiatalságnak afféle "sulibuli": átlagéletkor 14-18. Szóval ezt senki ne úgy képzelje el, mint egy állandó felnőtt diszkót.
Az az "erdő" pár fából áll, a művháztól két percre. És azt is elárulom, a rendőrség ott van 150 méterre a művháztól, a lány meg kb 5 percre lakott a művháztól. Ki nem merte volna elengedni a tinidiszkóba így a gyermekét?
Megvannak igen, 6 cigó. Pár napja írtam is, hogy tuti azok voltak, akkor le voltam hurrogva. Nevet nem akartam írni, de tippem volt Sz. Z. Utálatos egy köcsög. Még 14-15 évesen is állandóan zaklatott engem, barátnőim, minden lányt akit tudott, egyszer anyám fenekét is megtalálta az utcán. Átok rájuk!!!
igen megvannak a tettesek A Sztojkáék voltak, hármat már ismernek. Három még nincs meg. Akiket, ismernek azok a Sztojka Zolika (kis Zolika), Dzsúlió meg a Ricsike.
Érdekes, hogy a sajtó mennyire nem mer foglalkozni azzal a ténnyel, hogy cigányok öltek! Bezzeg ha fordítva történt volna! Pénteken este felvonulás lesz az "erőszak ellen" lacházán.
A rendőrök, jobban mondva a kommandósok már akcióban vannak. Részletek lassan a hírekben szerintem. Igen ezt a tényt az egyik netes oldal is, ami beszámolt az esetről is elhallgatja, pedig igen fontos szerintem hogy cigányok voltak. Ráébredhetnének már ott fönt, hogy nem rasszizmusról van itt szó, hanem arról hogy ezek az egyedek társadalomrombolók, agresszívek, s nem kéne annyira védeni őket. Halálbüntetést vissza, két okból: visszatartó erő és van aki méltó rá, lásd kiskatona 1988-ban 9 éves lányt erőszakolt meg és végzett ki. Halálbüntetést kapott. Ki fogadta volna vissza x év múlva? Senki. Megérdemelte. TELJES CIKK KURUC.INFO
Mikor elolvastam a Kuruc.info cikkét megdöbbentem a híren.
Több helyi forrásból is úgy értesült, hogy 6 cigány volt a tettes, akik közül többet állítólag már el is fogtak. A buliból hajnalban hazafelé tartó magyar lányt megerőszakolták, megfojtották, majd élettelen testét ruhájától megfosztva az út szélére dobták Kiskunlacházán.
Az eset még múlt hét szombatján történt. H. Nóri az otthonuktól 3 utcányira lévő művelődési házba ment bulizni, a kedvenc együttese koncertjére. Hajnali háromkor elindult haza, ekkor többen felajánlották, hogy elkísérik, de ő ezt visszautasította. Élete utolsó, és egyben legrosszabb döntése volt ez...
Holttestjére édesapja talált rá a művelődési háztól két percre, egy bokros részen. A lány szinte teljesen meztelen volt, nyakán fojtogatás nyomai látszódtak, helyszíneléskor a ruháit megtalálták a bugyija kivételével. Megerőszakolták. Pólója fel volt tűrve a nyakáig, vélhetően azért, hogy a gyilkos láthassa a melleit. Gyönyörű lány volt, néhány vadállat cigány pedig úgy gondolta, kiéli az ösztöneit: a nemi erőszakot és a gyilkolást.
Tekintsen meg egy emlékvideót az újabb magyar áldozatról!
Ezt már nem tűrhetjük tovább, az államilag támogatott cigányterrornak véget kell vetni.
Elég!
Minden áldozatuk könnye, vére hulljon a fejükre, csak úgy cigányosan kívánjuk nekik:
"a rák egye ki a szíveteket"!
Magyarként, egyként osztozunk az áldozat családjával és ha kell bosszújával.

Nincsenek megjegyzések: