A Magyar Gárda Mozgalom Közleménye




Dósa és Domokos megkapta az idézést a BRFK-tól

Már is megkapták idézéseiket a rendőrségtől az április 18-i várbeli Igazság menete szónokai.
Mint ismeretes a rendezvény utáni napokban heves elhatárolósdi vette kezdetét az összes párt részéről, majd Hiller István (MSZP) nyújtott be törvényjavaslatot arra, hogy a holokauszt tagadás bűncselekmény legyen. Később Gusztos Péter (SZDSZ) kezdeményezett négypárti tárgyalást ugyanebből a célból, bár hozzátette, hogy az egyik legalapvetőbb szabadságjogot, a szólás szabadságának jogát csak a legnagyobb körültekintéssel lehet korlátozni. Végül Mesterházy Attila, aki legszívesebben az Alkotmányt is módosítaná és a MAZSIHISZ nyomására a BRFK gyorsan kiküldte a meghívót a tárgyalásra Dósa Istvánnak (MGM) és Domokos Endre Jánosnak (PHM). Az idézés ki tudja miért, a Gazdaságvédelmi Főosztály Vagyonvédelmi Osztályától érkezett.

Milyen érdekes! Azt eddig is tudtuk, hogy a hatalom igen gyorsan tud ítélkezni ha hazafiakról van szó, (lásd pl. Toroczkai László és Budaházy György gyorsított eljárásait) de, hogy pont az az osztály küldjön idézést, aminek azzal kellene foglalkoznia, hogy az országunk kirablóinak ügyeit vizsgálja, minket is meglepett.

Vagy a holokauszt tagadás már nem is politikai, hanem gazdasági kérdés? Nekik valószínű igen.
Ráadásul rekord idő alatt hoznak új törvényeket, ha kell, csakhogy elítélhessék a számukra nem kívánatos személyeket.

Joggal tehetjük fel a kérdést, hogy napjainkban tényleg az a legfontosabb, hogy egy rendezvényen ki, mit mondott? Miért nem a cigánybűnözés ellen hoznak törvényeket? Miért nem tárgyalják gyorsított eljárás keretében az olaszliszkai ügyet? Miért hagyják Gergényi bűneit elévülni és a tisztelt Gazdaságvédelmi Főosztály miért nem Gyurcsánynak küld idézést? Ezekre a kérdésekre talán már sosem kapjuk meg a választ.

Alább a Magyar Gárda Mozgalom közleménye az igazság védelmében:

Az április 18-i Igazság menetét követően a rendőrség az MSZP elnökének közvetlen utasítására, a magát politikai elitnek nevezők, és a Mazsihisz követelésére büntetőeljárást indított a demonstráción felszólaló Dósa István gárdista, országos főkapitány és Domokos Endre János a Pax Hungarica Mozgalom vezetője ellen.

Az eljárás részeként április 28-án már, mint gyanúsítottak kapták meg a BRFK Gazdaságvédelmi Főosztály Vagyonvédelmi Osztályától az alábbi idézést:

„ Önt a fenti számú (010000/2693-4/2009/bü.) számú büntetőügyben a Btk. 269.§ b. pontjába ütköző és a szerint minősülő valamely etnikai, faji, vallási csoport ellen irányuló közösség elleni izgatás bűntettének megalapozott gyanúja miatt, 2009. év 05. hónap 04. nap 09. óra 00. percre a fenti szerv 1027 Budapest, Gyorskocsi u. 31. szám alatti hivatalos helyiségébe a Be. 67.§ (1) bekezdésének első mondata alapján idézem.”

A Magyar Gárda Mozgalom az eljárást a cionista érdekeket kiszolgáló hatalom által megrendelt, az 50-es éveket idéző politikai indíttatású boszorkányüldözésnek tekinti, amelynek célja, az úgy nevezett Alkotmányunkban is rögzített egyik alapvető jogunk, a szólás és vélemény alkotás jogának megvonása, ezzel a Nemzet élet erejének, ellenállásának megtörése, szabadságának, önrendelkezésének végleges eltiprása.

A Mozgalom gárdistái Isten előtt a Magyar Szent Koronára tett esküjük szellemében kiállnak a meghurcolt hazafiak mellett, ahogy ezt tették eddig is, amikor valakit az ország hódító cionista hatalom meggyőződéséért célkeresztbe vett.

Szolidaritásra szólítunk fel minden hazafit, akinek fontos, hogy hazánk lerázza a cionista igát, visszanyerje függetlenségét és sok ezer éves kultúránk, értékrendünk mentén boldogabb, szabad hont teremtsünk a ma porba nyomott, megalázott többségnek, a magyarságnak.

Szebb jövőt!

Magyar Gárda Mozgalom








Nincsenek megjegyzések: