Szenzációs

A Jobbik népszavaztatna: UTOLSÓ ESÉLY - 2008 - itt vannak a kérdések

 

vote_icon.img_assist_custom A Jobbik Magyarországért Mozgalom "Utolsó esély - 2008" néven ügydöntő népszavazást kezdeményez a munka és a közbiztonság világában kialakult végzetes folyamatok megállításának céljából. Célunk, hogy a béke és a megnyugvás érdekében szembesítsük a maszatoló parlamenti pártokat a társadalmi igazságosságot követelő elementáris igénnyel, és rákényszerítsük őket a mellébeszélés, a problémák rózsaszínre festése helyett végre a törvényi szabályozás meghozatalára.

Tűrhetetlennek tartjuk, hogy amíg az ország nagy része emberpróbáló áldozatokat hoz a maga és a nemzet boldogulásának érdekében, addig a társadalom egy másik, kisebbségi része tudatosan a törvényi kereteken és a munka világán kívül marad, és ebben a romboló hatású hozzáállásában élvezi a hazai politika jelentős részének védelmét és támogatását. Úgy érezzük,
hogy ezzel jóvátehetetlenül roncsolódik a társadalomban a jogkövető magatartás és a tisztességes munkavégzés iránti tisztelet.

Bár az általunk felvetett kérdésekkel minden magyar állampolgár számára le akarjuk fektetni a munka és a közbiztonság nemzeti minimumát, de nem titkolt célunk, hogy végre megálljt parancsoljunk a cigányság azon jelentős részének, amelyik azt képzeli, hogy neki minden megengedett, hogy rá a törvények nem vonatkoznak, és hogy munka nélkül, mások kárára is lehet boldogulni.

Ügydöntő népszavazási kezdeményezésünk sikeres véghezviteléhez a Jobbik várja minden felelősen gondolkodó magyar szervezet, polgári kör és magánszemély csatlakozását! - áll a Vona Gábor nevével fémjelzett közleményben.jobbik_o másolata

A mai napon az Országos Választási Irodához benyújtott és 10 óra 02 perckor átvett 7 kérdés:

-Egyetért-e azzal, hogy nem egészségkárosodott jogosult esetében a rendszeres szociális segély folyósításának legyen feltétele havi 120 óra közérdekű munkavégzés?

-Egyetért-e azzal, hogy a harmadik gyermektől a családi pótlék helyére a vele azonos összegű személyi jövedelemadó kedvezmény lépjen a népszavazást követő év január 1-jétől?

-Egyetért-e azzal, hogy az Országgyűlés a népszavazást követő év január 1-jétől törvényben határozza meg a rendőrség számára 2000 fő lakosonként körzeti megbízott rendszer működtetését?

-Egyetért-e azzal, hogy jogosulatlan pénzügyi tevékenység folytatásáért az elkövető öt évig terjedő szabadságvesztéssel legyen büntethető?

-Egyetért-e azzal, hogy a közfeladatot ellátó személy elleni erőszakért az elkövető alapesetben öt évig terjedő szabadságvesztéssel legyen büntethető?

-Egyetért-e azzal, hogy a szándékos bűncselekményt elkövető büntethető legyen, ha a cselekmény elkövetésekor a 12. életévét betöltötte?

-Egyetért-e azzal, hogy a közoktatási törvény tegye lehetővé a súlyos fegyelmi vétséget elkövető tanköteles tanuló intézményből történő kizárását?

(jobbik.hu)

Nincsenek megjegyzések: