FASZ

FASZ Anarchisták ITT

mondjnemet3

Arra buzdítanak, hogy ne szavazz. Tehát a komcsikat támogatják a kis vörös suhancok. Remélem igazi anarchisták és tettre készek, nem merül ki a plakátragasztásban és a komcsi-libcsi koalició támogatásában elszántságuk. Továbbá kiváncsian várom, vajon a népszavazás után folytatják e "harcukat". {(Vajon az NBH rajta van e az ügyön vagy csak a hazafiakat zaklatja továbbra is?) Szerény véleményem szerint is, az anarchizmus az államellenes, bomlasztó, lázító. Úgy, hogy kedves elvtársak nem a hazafiaktól kell félni!}

"Az anarchizmus célja a szociális igazságtalanságok kiküszöbölése az egyenlő lehetőségek megteremtésével. Ehhez szükségesnek tartja a magántulajdon eltörlését.

Az anarchizmus, lévén meglehetősen idealista, képlékeny és soha meg nem valósított program, nem határolható be egyértelműen. Különböző irányzatainak közös jegyeként egyedül az állam elvetésének elve figyelhető meg.

A XX. században számos személyiséggel végeztek anarchisták. Ez a terrorista típusú anarchista felfogás az államgépezetet elsősorban annak eszközein keresztül, egyéni szabotázs- és terrorakciókkal próbálja elpusztítani."

Nincsenek megjegyzések: