Vasúti baleset a cigány tolvajok miatt

A monorierdei vonatbaleset miatt lemondott Szabó Pál közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter, valamint a MÁV vezetője. Gyurcsány Ferenc ideiglenes miniszterelnök elfogadta lemondásukat.
Szerkesztőink megdöbbenve értesültek a fent említett személyek lemondásáról, hiszen ilyen jellegű magatartást a nyugati és fejlettebb államokban fejtenek ki a pozíciókban lévő személyek, nem pedig napjaink demokráciadeficites Magyarországán. Mint ismeretes több beszámoló szerint a balesetet egy egyszerű kábellopás okozta.
A barikád.hu felállított egy rendkívüli, eseti bizottságot, amelynek tagjai a szóban forgó ügy kapcsán, az eddigi statisztikák elemzése után kijelentették, hogy a kábellopás, mint normaszegés a cigánybűnözés kategóriájába sorolható tényállás. Politológusaink rávilágították arra, hogy a mai napon debütált új közéleti trendeknek megfelelően rövidesen várható Kolompár Orbánnak, az Országos Cigány Önkormányzat elnökének a bocsánat kérése, sőt további döntéshozók és jogalkalmazók lemondása. A spirál csúcsán helyet foglaló Gyurcsány Ferenc távozása is valószínűsíthető, hiszen a miniszterelnök az elmúlt hetekben volt már chartás kartárs illetve magánemberként tarka magyar, csupán felelősségteljes miniszterelnök nem.
A rasszistának elkönyvelt, egyelőre parlamenten kívüli politikai erők, különösen a Jobbik azonban ismét kényszeredetten kénytelen majd megszólalni: a cigánybűnözés nem egy rasszista, uszító szófordulat, hanem egy valós, (élet)veszélyes és megoldandó társadalmi probléma.
barikád.hu
Megjegyzésünk:
Soha nem fogják bevallani, hogy a cigánybűnözés áldozatai lettek a vasúti balesetet szenvedők. Négy halott és több súlyos sérültje van a cigánybűnözésnek. Mégsem tesz semmit a kormány megfékezéséért, kényes helyzetben vannak az elvtársak, hiszen szavazóik nagyrészt a megvásárolt cigányság teszi ki. Minden egyes szavazat nagy kincs, elvtársakat az sem zavarja, ha vér tapad hozzá, a cél szentesíti az eszközt. Jelenesetben, ha hagyják lopni, csalni a cigányokat, nem zargatják őket, rájuk, vagyis a kommunistákra fognak szavazni. MSZP és liberális fajvédők védőburkot tartanak feléjük, és szociális hálót alájuk, nagy ára van ennek példa rá a mai eset is, a bűntetlenül hagyott magyarlincslések stb... Azok kik változásokat szorgalmaznak, egy biztonságosabb, élhetőbb hazát kívánnak, fasisztává degradálják cinkos mosollyal romák és liberálisok, kommunisták, és áldemokraták egyaránt.

Nincsenek megjegyzések: