Vona: Megerősödött a Magyar Gárda

A Magyar Gárda a rendszerváltozás utáni két évtized legnagyobb kincse. A magyar élni akarás, a magyar életerő megnyilvánulása, amely a tiszta szívűekből reményt, az országveszejtőkből rettegést váltott és vált ki a mai napig. Sokan és sokszor próbálták meg az elmúlt bő egy évben megzavarni működését, megtörni erejét, elvenni emberek előtti hitelességét. Sikertelenül. A Magyar Gárda nemcsak átvészelte a megpróbáltatásokat, de rendre megerősödött.MGA másolata
A Magyar Gárda avatási ünnepsége október 25-én, szombaton 15 órakor kezdődik a fővárosi Hősök terén, amelyre mindenkit szeretettel várnak a mozgalom alapítói, vezetői, gárdistái és eskütevésre készülői. Felszólal a Magyar Gárda három fővédnöke: Dr. Für Lajos honvédelmi miniszter, Dr. Hegedűs Loránt református püspök és Wittner Mária ’56-os szabadságharcos. Ők most a Magyar Gárda Egyesület felkérésére egy fővédnöki testületként vállalták, hogy őrzik a Gárda eredeti eszmeiségét és töretlen irányát az Alapító nyilatkozatban kitűzött célok felé.
A Magyar Gárda a rendszerváltozás utáni két évtized legnagyobb kincse. A magyar élni akarás, a magyar életerő megnyilvánulása, amely a tiszta szívűekből reményt, az országveszejtőkből rettegést váltott és vált ki a mai napig. Sokan és sokszor próbálták meg az elmúlt bő egy évben megzavarni működését, megtörni erejét, elvenni emberek előtti hitelességét. Sikertelenül. A Magyar Gárda nemcsak átvészelte a megpróbáltatásokat, de rendre megerősödött.
2008. október 25-én, szombaton 15 órára mindenkit várunk a budapesti Hősök terére, a Magyar Gárda 4. országos avatási ünnepségére, amelyen ismételten több száz újonc tesz majd esküt a Szent Koronára. A csonka ország 19 megyéjéből és a fővárosból érkeznek majd esküt tenni felnőttek és kadétkorúak. Nagyon fontos, hogy minél több nemzettestvérünk együtt legyen az Andrássy úton bevonuló avatandókkal életük egyik legfontosabb pillanatában, hogy az új gárdisták is megkapják azt az útravalót, amelyet elődeik mindig megkaptak: az emberek hitét, reményét és szeretetét. Várunk erre a szent térre minden magyart! Üzenjük együtt mindenkinek: hiszünk Magyarország feltámadásában!
Vona Gábor
a Magyar Gárda Egyesület elnöke

Nincsenek megjegyzések: