Előrehozott választásokért tart tüntetést a Jobbik

Magyarország egyetlen dinamikusan növekvő pártja a Jobbik támogatottsága egyre nagyobb lesz kishazánkban, szavazói egyre aktívabbak, írjs a HírExtra. Majd a cikkében lehúzza a Jobbikot és Morvai Krisztinát. „Mostantól erőt mutatunk, és el fogjuk kergetni önöket a hatalomból!” - kezdi az elején visszafogottan, aztán némi szidás és vádaskodás után belelendül: „Elviselhetetlenné fogjuk tenni az ő (Bajnai Gordon) életét is és az önökét is, ha nem takarodnak el önként a magyar közéletből”.

Azonban az ilyen események megmagyarázzák azokat a számokat, amiket a legújabb közvélemény kutatások szolgáltatnak: A Szonda Ipsos felmérése szerint már 3,6 - 3,7 millió választópolgár kerüli a pártokat összességben, és egyik kisebb párt sem kapott 2 százaléknál többet. De nagyok sem érnek el szép eredményt: a Fidesz 30, az MSZP 15 százaléknál tart, és a mostani botrányok valószínűleg csak tovább növelik a politikai apátiát. Ha így megy tovább, a politika beciánozza a választókat, és a politikusok szavazataikért fognak kampányolni.

Ma előrehozott választásokért tart tüntetést a Jobbik Magyarországért Mozgalom Bajnai Gordon miniszterelnök-jelölt hegyvidéki villája előtt (XII. kerület, Szarvas G. u. 26/B, Dániel köz - a lakcímért köszönet a Kuruc.info hírportálnak) április 2-án, csütörtökön 18:30-tól. A Magyar Gárda által biztosított rendezvényen felszólal: ifj. Hegedűs Loránt református lelkipásztor, Morvai Krisztina, a Jobbik EP-listavezetője, Szilágyi György, a Nemzeti Egyletek főkoordinátora, valamint Vona Gábor, a Jobbik és a Magyar Gárda Egyesület elnöke.

Nincsenek megjegyzések: