SZDSZ is riogat

A Fidesz után (ITT az injekció) a szadesz is riogat.

SZDSZ vizionál, mi reagálunk +képek
Arra a kérdésre, hogy van e 100 001 hülye ki Budapesten SZDSZ-re szavazzon, igen rövid és egyértelmű válaszunk van: NINCS
"Az elmúlt két évben soha nem látott módon megerősödött a rasszista szélsőjobboldal Magyarországon. A budapestiek szavazatain múlik,hogy bejutnak-e az Európai Parlamentbe,később pedig az Országgyűlésbe,aholeldönthetik azt is ki alakít kormányt. Ha a szabad,demokrata fővárosiak elegen vesznek részt a választáson ,a Jobbik és társai nem dönthetnek az ország jövőéről"


Nézzük meg egy picit másképp az SZDSZ XVII. kerületi EP kampány szórólapját:
Az elmúlt két évben soha nem látott mértékben tették tönkre Magyarországot a parlamenti pártok. Ebben nem kis szerepet vállalt a magyarellenes szélsőliberális SZDSZ is, amely kormány-, illetve ellenzéki pártként is hozzájárult a jelenlegi gazdasági és társadalmi válsághoz. A budapestiek szavazatain múlik, hogy bejutnak-e az Európai Parlamentbe, később pedig az Országgyűlésbe, ahol eldönthetik azt is, ki alakít kormányt. Ha a magyar fővárosiak elegen vesznek részt a választáson, az SZDSZ és társai nem dönthetnek az ország jövőjéről!





Nincsenek megjegyzések: