10%-on a Jobbik MMP

10lata

Balogh Gyula nyílt levele Vona Gábor úrnak, a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnökének

Tisztelt Elnök Úr ! Kedves Gábor !

A Századvég-Forsense legutóbbi közvéleménykutatásának számai szerint a magyar lakosság 58 százaléka meggyűlölte a politikát, ezen belül is az öt országgyűlési pártot, s ha igazak - a sokak által feltételezetten kozmetikázott - számok, akkor már csak 42 százaléknyi szavazó támogatja a 20 év alatt sok csalódást okozó politikai pártokat. Ahhoz kell majd az igazi választási csalás, hogy a politikai elit ezt az eredményt 50 százalék + 1 szavazat fölé tudja tornázni! Az ügynökhálózat és munkásőrök által kézi irányított csatornamédiának vélhetően ennek mikéntje okozza most a legnagyobb fejtörést.

Minden bizonnyal ezért nem hozták nyilvánosságra azt a tényt, hogy az egyik közvéleménykutató a Jobbikot 10 százalék feletti támogatottsággal mérte. Mivel az MDF és az SZDSZ a tisztázatlan eredetű milliárdok elköltése után is csak 1-1 százalékon áll, joggal lehet büszke a Jobbik egyre növekvő tábora az általatok kivívott népszerűségre. Hiába fasisztáztak a fasiszták, hiába náciztak a nácik, hiába csőcselékezett a csőcselék, hiába ordították a szakmai etikát nap mint nap sárba tipró újságírók , hogy a Magyar Gárda félkatonai szervezet, úgy tűnik, hogy a magyar választópolgárok egyre inkább átlátnak a hazudozók sűrű és sötét szitáján!

Velük ellentétben tisztában vannak a szavak jelentésével, belátták, hogy az öt parlamenti párt valójában egy gyökerű, küldetésük azonos, és tudják már, hogy az Ellenzéki Kerekasztalnál levezényelt titkosszolgálati akcióval csúnyán átverték a magyart. Úgy tűnik, hogy a 10 százalékos eredményetek hatalmas pofon az arcátlan arcukon. Kun Béla unokái legrosszabb álmukban sem gondolták volna, hogy a Titeket minden ok és bizonyíték nélkül gyalázó politikai kampány és médiahadjárat ellenére, nőttön-nő a támogatottságotok és népszerűségetek.

A hitelességetek most tömegével vonzza majd az igazságra, az igazságtételre, a tisztességes politizálásra, a közbiztonságra, a jogegyenlőségre és a jogállamiságra kiéhezett választópolgárokat. Ez a nemzet ugyanis törvényes rendet, és korrupció, rabló és rablóvezér mentes politikai vezetést, nemkülönben gyarapodást, szabad keresztény- keresztyén életet kíván itt, a megcsonkított 93 ezer négyzetkilométeren! Hát tegyetek érte, eljött a Ti időtök!

Az is egyre nyilvánvalóbb - ezt Tóth Gy. László írása a napokban megerősítette -, hogy Gyurcsány Ferencet és kormányát a Fidesz álságos politikája tartja, sőt erősíti meg nap mint nap a hatalomban. Ezért csak így tovább Elnök Úr, hátha Magyarországon az ellopott rendszerváltozás után 20 évvel végre győzedelmeskedik a nemzeti oldal és az alkotmányos demokrácia! A Jobbiknak, a Magyar Gárdának, velük együtt pedig az örvendetesen szaporodó nemzeti hírportáloknak köszönhető, hogy a magyar nemzet ráébredt létbiztonságának, megélhetésének veszélyeztetettségére. Ráébredt arra, hogy becsapták és megnyomorították a vezetői.

A Jobbik és a Magyar Gárda vitathatatlan érdeme az is, hogy rávilágított a nyomorgó romatársadalom mindmáig megoldatlan problémáira. Nem engedi szőnyeg alá söpörni a köztörvényes bűnesetek tömegét és végre van egy olyan párt Magyarországon, amelyik kellő nyomatékkal, a szükséges hangerővel szólalt fel a parlamenti pártok mindennapos korrupciós ügyeinek kivizsgálásért, elítéléséért.
Az is a Ti elévülhetetlen érdemetek, - hiszen elsősorban Ti hívtátok fel a sok tudatlan ember figyelmét arra -, hogy Sólyom Lászlónak mint a Magyar Köztársaság elnökének, réges-régen és több alkalommal cselekednie kellett volna az Alkotmány és a demokrácia védelmében.

Nem tűrhetné el, hogy a közbeszéd mára a rendőrséget és az ügyészséget a maffiával azonosítsa. Azt sem tűrhetné el, hogy politikai nyomásra, koncepciósnak tűnő perekben Ti ültök a vádlottak padján habár Szabadi Béla meghurcoltatása óta minden magyar tudhatja, hogy ebben az országban még előfordulnak koncepciógyanús, vagy eleve elrendelt, koncepciós eljárások. Szintúgy megkérdőjelezi a jogállami létünket és feladatot ad a Jobbiknak a jövőre nézvést, hogy Legfőbb Ügyész máig nem indított eljárást népellenes bűncselekmény miatt a 2006. október 23-án szolgálatban lévő rendőri vezetők, valamint a rendőri ruhába bújtatott, ismeretlen kegyetlenkedők ellen.

Kérlek Benneteket, hogy az eddiginél nagyobb erőt szánjatok a pártok által körömszakadtáig védett ügynökhálózat leleplezésére, mert az ügynökhálózat korlátlan uralmánál nagyobb veszedelem ugyanis nem érhet egy demokratikus jogállamot, különösen ha ott ülnek a kormányban, az Országgyűlésben, a kormányhivatalokban és nap mint nap kiszolgáltatnak mindnyájunkat az őket irányító idegen érdekeknek.

Tisztelt Elnök Úr!

E brilliáns eredmény után naponta kapjátok majd a fényesen csillogó, mégis álnok ajánlatokat, de a Jobbik csak akkor maradhat a nemzeti felemelkedés ígéretét magában hordozók pártja, amíg Te és elnökséged minden tagja nemet tud mondani a magyar nemzet elárulásából származó lopott pénzen tett ajánlatoknak! Itt az idő, amikor a Jobbik vezetésének és minden tagjának egyértelműen, színre és logora való tekintet nélkül el kell határolódnia a törvényhozást bitorló pártoktól, mert egy nemzeti párt nem engedheti meg magának, hogy bárki bármikor, akár egy gondolat erejéig is összemossa vagy összefüggésbe hozza az elmúlt 20 év hatalom birtoklóival, a szakmányban választási csalókkal, mindazokkal, akik hatalmukkal visszaélve, korrupciót korrupcióra halmozva, választási csalásokat elkövetve, a nemzetet annak felemelése és gyarapítása helyett kifosztották és nyomorba döntötték.

Államférfihoz méltó tett volt részedről, hogy a sikeres fővárosi Turul-védő nagygyűléseteken megszólítottad a jószándékú, nemzetükhöz és Istenükhöz mindmáig hűséges, képviselet nélkül maradt kisgazdákat, akik alig várják már, hogy egy tisztességes, keresztény, nemzeti, emberbarát párt vezére megsuhintsa élesre fent kardját a magyar politikai mezőn.balogh

További sok sikert kívánva :

Balogh Gyula

(A cikk szerzője kisgazda politikus, 1998 és 2006 között országgyűlési képviselő)

barikád.hu

Nincsenek megjegyzések: