Az igaztalan egészségbiztosítás

többisztosító TB

Az igaztalan egészségbiztosítás, pannon puma a párducmintás tigris az SZDSZ rémálomba illő torz szülöttje, mit a szocialista politikusok is támogatnak, miről eszembeötlik egy kérdés: Ön MSZP-s politikus ki támogatja a többisztosírós rendszert, ön szocialista ember?

nem_nem mszp[2]_thumb

Az egészségbiztosítás magánosítása drámai következményekkel járhat. A dilettánsnak tűnő törvényjavaslat mögött azonban egy nagyon rafinált, dörzsölt érdekmechanizmus húzódik meg. A törvény elfogadásával átjátsszák az egészségbiztosítás 1800 milliárdos kasszáját egy jól körülhatárolható érdekkörbe,… nyilatkozta a Demokratának dr. Gida Erzsébet közgazdászprofesszor. …”A beteg teljesen kiszolgáltatottá válik. …A következmények beláthatatlanok.”

Ferink, mindenki Gyurcsány Ferije írja blogjában:

"Nem kell nagyon csodálkozni azon, hogy politikai ellenfeleink kézzel-lábbal tiltakoztak törvényhozási szándékaink érvényesítése ellen. … … Mondhatjuk, hogy azok, akik a kormány álláspontjával szembehelyezkedtek, megtévesztett, félrevezetett emberek… …Hozzátehetjük, hogy tapasztalatból tudjuk, a tiltakozók egy része rendkívül pontatlan, vagy semmilyen tudással nem rendelkezik arról, mit is fog jelenteni ez a törvény."

??????? most, hülyék vagyunk mi ellenzékiek és neves közgazdászok, egészségügyi szakemberek, kik nem támogatjuk a TB szétosztását?

Annyira hülyék, mint amennyire fasiszták, mikor tiltakozunk a kormány politikája ellen, mikor a magyar érdekeket tesszük előtérbe a globalista nagytőkével szemben. A kormánypropaganda megmaradt a Kádárista szinten, miért ne maradna jó ideig remekül működött.

A jelenlegi politika is a nemzeti özanosságot támadja mint a kommunisták negyvenévi uralmuk alatt. Az ellenzéke a "fasiszta veszély" a magyar, az őt kritizáló tudós, politikus, polgár. A nemzeti értékek, a nemzeti önérzet bűn a kommunista és liberális koalició retorika szerint, a mindenható  fogyasztói mentalitást erőltetik. A mi gyomrunk már nem képes bevenni a többisztosítós modellt és ezért: nem elég gondolni a nemre. Nemmel is kell szavazni a többiztosítós modellre. 

magán egészségbiztosítás SZDSZ

A kérdés így fog hangozni:

„Egyetért-e Ön azzal, hogy Magyarországon ne vezessék be a mindenki által kötelezően választandó üzleti alapon működő több biztosítós egészségbiztosítást?” 

A helye válasz: IGEN   Tehát nem kell a magán egészségbiztosítás.

Nincsenek megjegyzések: