Töltse le és írja alá Ön is a TB-mentő népszavazás aláírásgyűjtő ívét!

 

A TB sem állami vagyon, el a kezekkel tőle!
Azon tisztességes emberek, akikben megszólalt a vészcsengő és tenni akarnak a közjóért, végre - az utolsó órában - létrehozták az együttműködést! CSATLAKOZZATOK!

eddsz_alairas2 Civil szervezetek ideológiától függetlenül szövetkeztek az egészségügy piacosítása ellen, s az egészségügyi vagyon (évi 1600 Mrd forint) megmentésére.
Segítsetek Ti is a népszavazást kikényszerítő aláírásgyűjtés lebonyolításában!
Kérlek benneteket annak ellenére, hogy a Liga vezetője személyesen és nagyon udvariasan dobott ki arról a sajtó tájékoztatóról, ahol éppen ezt jelentették be.
Ám nem ragadhatok le az egyéni sérelmemnél, hiszen nemzeti ügyről van szó, és a népnyúzó, álszocialista kormány ellen egy emberként fel kell sorakoznunk, hogy az álliberális maffia ne tudja szétlopni és lopatni a társadalmi tulajdon maradékát!
El kell érjük a népszavazás mielőbbi kiírását, mert az elvonja az Országgyűlés jogát a második szavazás megtartásától, s így valóban a nép dönthet majd!
Készüljön fel mindenki arra, hogy a média azon része amely a hatalom által irányított, minden résztvevőt megpróbál majd bemocskolni. Fasiszták, kommunisták, antiszemiták leszünk mindannyian, akik nem vagyunk hajlandóak eltűrni a hatalom nyomásgyakolását, a képviselők megzsarolását és a közvagyon szétlopását.
Ha most nem lépünk, holnap már késő lesz! Visszafordíthatatlanul elvándorol az egészségügyből a tudás a jól fizető nyugatra!
Szervezzetek minden MSZP országgyűlési képviselő háza elé - állandó aláírásgyűjtő - standot, vagy a fogadóórája helyszínére és időpontjára demonstratív aláírásgyűjtést!
Egy a cél, egy az akarat: Elég volt a nép és a nemzet közvagyonának fosztogatóiból!
A TB sem állami vagyon, el a kezekkel tőle!
Dr. Bene Gábor
Bővebb információ és az aláírásgyűjtő ívek kinyomtatható változata letölthető IDE és IDE kattintva!

Kuruc.info

Nincsenek megjegyzések: