Csak azért is Jobbik

Jobbik

Csak azért is Jobbik

Az ÖCO hiába kalinpál, csak azért is jobbik.

Kolompárék aláírásgyűjtésbe kezdtek a Jobbik ellen

Az Országos Cigány Önkormányzat és az MCF Roma Összefogás Párt aláírásgyűjtésbe kezd, hogy félkatonai szervezetek és hasonló alakulatok ne jöhessenek létre Magyarországon. A cigány szervezetek az ügyészséget arra kérik, hogy indítson eljárást a Jobbik ellen, mivel a párt megfélemlíti a magyar cigányságot.

A tájékoztató végén a helyszínre érkezett Vona Gábor, a gárdát létrehozó Jobbik elnöke, ám ekkor a roma érdekvédelmi vezetők elhagyták a helyszínt. Vona a Független Hírügynökségnek elmondta, az OCÖ nem képviseli megfelelően a magyarországi romák érdekeit. Hozzátette: továbbra is fenntartja véleményét, hogy Magyarországon létezik cigánybűnözés. 

Azt mondta Vona Gábor pártelnök a sajtótájékoztató végén: alkalmatlannak tartják az OCÖ vezetését feladatuk ellátására, és szerintük nem aláírásgyűjtést, hanem érdemi vitát kellene folytatni a cigányság problémájáról, mert a "cigánybűnözés" létezik Magyarországon.
Hozzátette: "etnikai bomba ketyeg az országban, és ha nem találunk rá megoldást, újabb áldozatokkal kell szembesülnünk, nekünk, magyar embereknek".

Nincsenek megjegyzések: