Félholtra vertek a saját otthonában egy nemzeti vezetőt

Hétfőre virradó éjjel saját otthonában támadták meg a vecsési Városi Nemzeti Szövetség vezetőjét, Szabó Attilát, aki nemrég arról lett nevezetes, hogy kezdeményezére életnagyságú bronz lovas szobrot állítottak Vecsésen a hon(vissza)foglalás tiszteletére.

A 6-7 cigány támadó éjjel lopózott be a házba, s fegyverekkel, viperákkal támadtak az ágyában alvó családfőre, aki ennek ellenére - kitűnő kondíciójának köszönhetően - még képes volt védekezni egy ideig. A lelketlen és kegyetlen antimagyarok a család többi tagját sem kímélték, Attila feleségét megkötözték, a 14 éves kislányának fegyvert szorítottak a fejéhez, de még a nagymamát is bántalmazták.

A támadók végül értékeket is magukhoz vettek, majd távoztak. Egy éppen arra autózó rendőrjárőr az egyik cigányt elfogta, aki értesüléseink szerint röhögve közölte, hogy már vagy 15 évet ült börtönben, legfeljebb most is bevonul.

Attilát nagyon súlyos sérülésekkel szállították kórházba, egyelőre annyit tudunk, hogy betört a koponyája, s meg kellett műteni, de az jó jelnek tűnik, hogy este már tudott beszélni. A körülményekből egyértelmű, hogy nem véletlenül mentek a cigányok éppen Szabó Attila házához. A történteket természetesen nem hagyjuk ennyiben, újabb fejleményekkel később jelentkezünk.

Nincsenek megjegyzések: