A miskolci Jobbik közleménye az MSZP székházat ért támadásról

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Miskolci Alapszervezete nyilvános sajtó-közleményben határolódik el a Miskolc belvárosában található MSZP székházat ért értelmetlen rongálástól, támadástól. Az ilyen cél nélküli atrocitások nem kedveznek sem a parlamenten belüli, sem a parlamenten kívüli politikai közéletnek, valamint az ország külföldi megítélésnek sem.

Mindazonáltal fel kell hogy hívjuk a figyelmet arra a tényre, hogy a politikai szervezeteket és közszereplőket ért egyre gyakoribbá váló támadások sem nem összehangolt, sem nem egymástól elszigetelt esetek, azokat minden esetben a lakosság túlnyomó többségét sújtó mélységes kiábrándultság indukálhatta.

A folytatólagosan elkövetett, nem következetes politizálás miatt a társadalom egyre inkább elfordul a politikai elit által képviselt, megkérdőjelezhető értékektől, és szélsőséges esetben akár a miskolcihoz hasonló rongálásba, értelmetlen károkozásba, apátiába is torkollhat a kiábrándultság.

A hasonló esetek elkerülése, megelőzése irreális célnak tekinthető, mindaddig, amíg a jelenkori magyar kormány nem ismeri el, hogy a következetes nemzetellenes politizálásukkal a magyar nemzetet sújtó társadalmi, humanitárius és etnikai válságot maguk idézték elő, valamint az országot béklyóba szorító gazdasági válság lakosságra háruló terheit súlyosbították.

A Jobbik bízik benne, hogy a Rendőrség és a Kormány egyaránt, nem csupán a tettesek felkutatásában érdekelt, hanem végre az ország érdekeit és biztonságát szolgálva a hasonló eseteket kiváltó okok megszüntetésén is fáradozik, és végre magyar kormányként egyaránt a magyar Nemzet, valamint Magyarország érdekeit kezdi el szolgálni.

A Jobbik nem buzdít semmilyen politikai szándékú, károkozó indíttatású atrocitás elkövetésére, azokat elítéli, de annál is határozottabban határolódik el az azokat kiváltó tényezőktől, valamint az MSZP-SZDSZ-MDF tengely által képviselt magyarellenes politizálástól. Kérjük, (a teljesség igénye nélkül) ezen pártok vezető képviselőit, a honatyai megbízatásukban ne csak egy nem létező magyar „rasszizmus”, hanem a nyílt nemzetközi és hazai magyarellenesség ellen is emeljék fel hangjukat.

Pártunk bizonyosnak veszi, amennyiben a parlamenti pártok végre az őket megválasztó, valódi demokráciát és szólásszabadságot kívánó lakosság érdekeit kezdi el képviselni, a szervezeteik és képviselők elleni hasonló támadások országszerte megszűnnek.

Magyarország JOBBat érdemel, mind politikai, mind erkölcsi és társadalmi vonatkozásban.

Politikai hovatartozástól függetlenül áldott, békés és politikamentes ádventi készülődést, szeretetben gazdag Karácsonyi Ünnepeket kíván a Jobbik Magyarországért Mozgalom.

Adjon az Isten!
Szebb jövőt!

Fehér Péter
Miskolci Jobbik, elnök

barikád.hu

Nincsenek megjegyzések: