Égő pokol A SZENTFÖLDÖN

A Palesztinai Felszabadítási Szervezet (PFSZ) azt kérte hétfőn a nemzetközi közösségtől, hogy erővel védje meg a Gázai övezetet az izraeli támadásoktól.

A PFSZ végrehajtó bizottsága azt kéri, hogy sürgősen vezényeljenek nemzetközi erőt a Gázai övezetbe a palesztin nép megvédésére az izraeli bűncselekményekkel szemben - mondta a palesztin elnökség sajtótitkára. Már több mint 300 halálos áldozatot követelt az izraeliek palesztín népet írtó csapása, köztük mintegy ötven civil életét követelték köztük több gyermekét is a vérszomjas ragadozók.

26291538

Mahmúd Abbász palesztin elnök maga is intenzív erőfeszítéseket tesz nemzetközi téren, hogy megvédje a palesztin népet, és leállítsa a zsidó mészárlást. Abbász nem gyakorolhatja a hatalmat a Gázai övezetben, amelyet a Hamász palesztinok szabadságáért küzdő szervezet erőszakkal elfoglalt 2007-ben. A Hamász az elnököt azzal vádolja, hogy összejátszik Izraellel és zsidó gyarmattá változtatná a palesztin földet.

verszomjas_zsido

 

Az izraeli offenzíva célja a Hamász-rendszer megbuktatása a Gázai övezetben - jelentette ki hétfőn Hájim Ramon izraeli miniszterelnök-helyettes egy televíziós interjúban.

Égő pokol kép galéria:

Egymás után érték izraeli rakétacsapások Gázát

 

MTI után szabadon

Nincsenek megjegyzések: