Szijjártó milliói

Mszp.hu-n kutakodva érdekes cikket találtunk: Hogyan lesz a helyi politikusból gazdag amerikai srác?A fideszes politikus 2008. évi vagyonnyilatkozatában már a következő összegek szerepelnek:

- 10 millió 850 ezer forint pénzintézeti számlakövetelés

- 8 millió 5094 forint értékű pénzintézeti deviza-számlakövetelés

- 30 millió 839 forint értékpapír

Ez összesen 48 millió 855 ezer 933 forint, ami csaknem 23 millióval több, mint két évvel ezelőtt, úgy, hogy Szijjártónak egyetlen cég sincs az érdekeltségi körében. Másodállást ugyan vállal, Győr városának önkormányzati képviselőjeként. A fenti adatok alapján egy kicsit többet tudott félretenni, mint az összes bruttó jövedelme.

Arról viszont egy szót sem írnak, hogy a szegénysorú Gyúrcsány Ferenc mi a fenére költ el napi 235 ezer Forintot. (Nem új keletű Ferink gyarapodása már 2007-ben is jól keresett rajtunk. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök összvagyona 4,9 milliárd forint. 900 millióval több a tavalyinál. 2007. október 20., majd 22-én a következőket mondja: "A válsághangulatot csupán az ellenzék gerjeszti, sem az utca, sem a hétköznapon nem igazolják ezt vissza")

Mi változott 2007 és 2008-ban, semmi- még mindig gyarapodnak a parlamenti politikusok, pártállástól függetlenül, jó boltnak látszik politikai elitben ülni, míg a munkás és polgári középréteg egyre mélyebbre süllyed a vidékről nem is beszélve. Romlik a közbiztonság, romlik a pénzünk, romlanak az élelmiszereink és egészségünk, oktatásunk, kilátásaink egy jobb jövő felé. Míg a politikai elit bitorolja hazánk felett az uralmat, nem jöhet el egy boldog ország, szebb jövő. Míg, ezek kik párt érdekek mentén dolgoznak, szavaznak, ítélkeznek, míg ezeknek van kezében országunk sorsa, addig jóra ne számíts magyar.

Nincsenek megjegyzések: