A Jobbik meglepetésre készül a "vörös" Csepelen kiírt választáson

A Budapest XXI. kerületi Helyi Választási Bizottság 2009. február 2-i ülésén időközi helyi önkormányzati képviselő választást tűzött ki a 3. számú egyéni választókerületben 2009. április 26. napjára Takács József helyi önkormányzati képviselő 2009. január 7-én történt halálesete miatt.

Íme a Jobbik Magyarországért Mozgalom-Párt
önkormányzati képviselőjelöltjének bemutatkozása és programja:

Tisztelt Csepeli Honfitársaim!

Dr. Badacsonyi Zsolt vagyok, a 3. számú választókörzet Jobbik Magyarországért Mozgalom – Párt képviselőjelöltje. 40 éves vagyok, 20 éve élek Csepelen feleségemmel és van egy 5 éves kisfiunk.
Mérnökként és jogászként nyolc éve saját vállalkozásomban segítem megbízóinkat a környezetvédelem és a dolgozók munkahelyi jogainak védelme érdekében végzett erőfeszítéseikben. Az Egyesült Államokban regisztrált tanácsadó vagyok az emberi jogok és a nemzetközi munkajog területén.

Két évvel ezelőtt kértem felvételemet a Jobbikba, mert úgy éreztem valamit személyesen is tennem kell azért, hogy Magyarország felszálló pályára álljon. A rendszerváltás óta megoldatlan problémák: az ország vagyonának elherdálása, a lakosság eladósítása, a jelenleg már hét éve regnáló kormány országromboló tevékenysége és a parlamenti „ellenzék“ szájhős semmittevése mára országunkat kétségbeejtő helyzetbe kergette. Úgy látom tehát, hogy sorsunkat saját kezünkbe kell vennünk.

Az emberek nagy része kiábrándult a politikából. A politikusokról újabb és újabb botrányok derülnek ki. A teljesítmény nélküli javadalmazás, a költségtérítésekkel kapcsolatos visszaélések, a nap-nap után világra kerülő korrupciós ügyek sorra borzolják az emberek idegeit. A következménynélküliség az állami működésnek ma már minden szintjén jelen van.

Ezen is változtatni akarunk!

A Jobbik Magyarországért Mozgalom – Párt központi programjában szerepel a képviselők visszahívásának jogintézménye, ami azt jelenti, hogy ha a képviselő nem a választói érdekében végzi munkáját, visszahívható legyen az őt pozícióba juttató polgárok által.

Jól ismerem a helyi és általában a csepeli problémákat is.

Fel kell számolni azt a – kormányzati szinten is működő – gyakorlatot, hogy a politikai vezetés az emberek feje felett döntsön az őket érintő kérdésekben. A párbeszéd hiánya mára teljesen elszakította a tetteket a tényleges igényektől.

A párbeszéd elindítása érdekében rendszeres lakossági fórumokat tartunk a jövőben, ahol elmondhatják véleményüket. A közösséget érintő kérdésekben pedig bevezetjük a helyi szavazás intézményét.

Nem a politikából kívánok megélni. Vallom, hogy a választók képviselete megtiszteltetés, melyet alázattal kell végezni. Ezért sem tiszteletdíjat, sem költségtérítést nem fogok felvenni, hanem azt helyi civil szervezetek számára ajánlom fel.

Egy új erőnek kell jönni, hogy bizonyíthasson: van más út is!

Kérem, Önök is szavazzanak bizalmat a Jobbiknak, hogy bizonyíthassunk: Van más megoldás. Magyarország előtt egy fölfelé vezető út áll, csak rajtunk múlik, hogy összefogunk-e, és elindulunk-e rajta. Együtt, közös erővel!

Kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal!

E-mail: zsolt.badacsonyi@t-online.hu

barikád.hu

Nincsenek megjegyzések: