Lélektani 300.-Ft, tényleg lélektani?

kormány-card

Ha lenne itthon petárdám, most tüzijátékot csinálnék és ha lenne itthon pezsgőm most kinyitnám...

Átlépte a LÉLEKTANI 300.-t-os árat az üzemanyag.

Mégis miért is vagyok akkor ilyen boldog?

Mert nem zárták le a hidakat a taxisok, mert a fuvarozók nem álltak keresztbe az utakon, mert nem mentek tömegek az utcára...

(Valójában, van okom a boldogságra?)

...bár a sorsát apátiával figyelő honfitársaink, akkor se mennének az utcára ha az árak máról holnapra 100%-al emelkednének. Agybajt kapok, mikor azt mondják: "Egyik párt sem jobb a másiknál" , "Más lenne ha a narancserő lenne kormányon?" Ennyire GyP-sek vagyunk vagy ennyire nem történt meg a rendszerváltás. Ha az előbbi akkor hiába minden túráztatás, hogy valami  is változzon. Ha utóbbi akkor meg hajrá, csináljunk rendszerváltást.

Ja, ahoz meg megkellene mozdulni, össze kellene fogni, ugye?

Ki kellene mozdulni a tv-elől és nem ott jártatni a pofánkat, hanem szembeállni a hatalommal és képébe üvölteni: Takarodjatok! Sztrájkolni, ellenállni, harcolni... ez már nem tetszik, ugye?

Mire vársz? Míg nem veszed kezedbe a sorsod, addig mások döntenek rólad, mint egy állami rabszolgáról, de te szabad ember vagy!! Talán ez segít: A te kis egyéni jóléted, boldogulásod most, összefogással tudod elérni. Eljött az idő mikor magadért a legtöbbet egységben, szolidaritásban tudsz tenni. November 21.-én mutasd meg, érdekel a sorsod.

mszp konvergencia

Nincsenek megjegyzések: