Orbán fáklyája kihunyóban

"Megszüntetné 2008. januártól a vizitdíjat és a kórházi napidíjat egy szocialista módosító indítvány, amelyet Tóth Károly nyújtott be az egészségbiztosítási előterjesztéshez. Az indoklás szerint a politikus azért javasolja az év elején bevezetett két intézkedés megszűntetését, mert a több-biztosítós rendszerben feleslegessé válnak az eddig szemléletformáló eszközök." /VG.hu/

fidesz birka

Na narancsos birkanyáj! Mielőtt örömittasan ünnepelnétek, hogy a kormány meghátrált, megriadt az egetrengető népszavazási kezdeményezésetektől. Közlöm veletek: Bolonddá lettetek, lesztek téve a már több mint egy éve meghirdetett bolondságotokkal.

Bolondság a népet hülyíteni, ha nyer a népszavazás a kormány, megrendül. Már mikor ezt kinyilatkozta a szent Orbán Viktor, máris lehetett hallani kormány részéről: Bármi is lesz a népszavazás eredménye, kormány a helyén marad. Ezt ti is jól tudjátok, hogy így lesz.

Szerintem, nem akartok ti kormányt váltani, mert nem akartok népszerűtlenek lenni. Hiszen az ország gazdasági helyzete, nem engedi meg azt a lukszust, hogy a kormány népszerű legyen. Tehát kivártok 2010-ig addigra várhatóan, javul valamit az ország helyzete és majd ti a (feltételezhetően) megnyert választások után az ország nagy megmentő istenségeként úsztatjátok magatokat a posványban. Nem puffogtatni kell, hanem tenni, kedves birkanyáj ahhoz, hogy sikeres legyen a „harcotok”, (már ha ti... ...egyáltalán) de úgy tűnik a ti harcotok nem szól másról, mint, hogy minél nagyobbra duzzadjon 2010-re a nyájatok.

Nincsenek megjegyzések: