Van politikai alternatíva

„Nem tudom, hogy a Jobbik elnökeként része vagyok-e az új többségnek, de mindig is egységes és erős jobboldalra törekedtem és törekszem. A cél ugyanis közös: végre eltakarítani ezt a nemzetáruló kormányt. Az ehhez vezető utat a Fidesz és a Jobbik másképpen képzeli el. Amíg Önök kizárólag egy jobboldali pártban gondolkodnak, addig mi az "egy tábort" csak "több zászlóval" látjuk megvalósíthatónak.”

Írja Vona Gábor a Jobbik elnöke.

Sokan vagyunk ezzel így, hogy nem tudjuk vajon én, része vagyok az „új többségnek”?

Nem szeretnék kétpartú tóban horgászni. Minél több oldala van egy tónak (politikai életünknek) annál színesebb a környezet. 2010-re valós veszéllyé vált, hogy a parlamentbe csak két párt jut be.

Vegyük észre más erők, más vélemények is vannak ebben az országban, mint a két „jelentős” párté. Munkásságukon látszik, igyekeznek is kiszorítani a közéletből másokat, elbagatellizálják a más véleményen lévő erőket, időnként még meg is tiporják azokat.

Sokat hallom, hogy a fidesz sem jobb a szociknál, lehet.

Mindegy melyik erő van hatalmon a kisember élete mit sem változik, lehet.

Javaslom mindenkinek, nyissa ki szemét és nézzen körül.

Lehet, hogy megtalálja a neki legmegfelelőbb a jobbik erőt.

Itt elsősorban azoknak mondom, akik a fidesz politikáját nem érzik elégnek, jónak és azoknak akik csalódtak a szocialistákban, de nem bírják zsigerből a narancsos erőt.

 

jobbik plakat_b 

Míg a jobbik azonnal reagált a szakszervezetek szolidaritási felhívására és teljes erővel áll ki mellette (ez, történelmi szövetség, drága narancsosok, jobb és a balközeli szakszervezetek együtt egy célért) addig a fidesz csak tegnap jelentette be, az utolsó pillanatban, lélekben csatlakozott a szolidaritás napi eseményekhez.

jobbik plakat_c

Mikola István hangsúlyozta: a Fidesz nem lesz partner a társadalombiztosítás felmondását jelentő átalakításban, ezért egyetlen módosító indítványt sem nyújtanak be.

Csak egyet kellene benyújtani egy határozott, tiltakozót.  A fidesz egy picit halkan nem akarja a társadalombiztosítás felmondását, lassan már cinkosnak vélem őket.

Nincsenek megjegyzések: