Tűsarkos liberális szenny

http://www.tusarok.org/rovatok/cikk.php?id=711

Részlet a tűsarok webes szenyről:

"A tárgyalt reklám az internet világában jártas fogyasztók számára ismert személyeket (ún. bloggereket) ábrázol és így az üzenet képi megjelenítése is érthetővé (érthetőbbé) válik. Mindazonáltal az ábrázolás következtében tárgyiasult szereplők, nők képe sérti a társadalom erkölcsi-etikai normáit, különösen hogy a fogyasztók fent említett körénél jóval szélesebb réteghez jutott el a reklám, akik a szereplők kilétének nem ismeretében csak a képi megjelenítés nőket lealacsonyító jellegét érzékelik."

Liberális Egyesült Szinglik Országos Publicistái remekelnek ezen a honlapon, kiállnak a leszbikusság, hírdetik a szingliséget... ...meg valami női jogokról irogatnak, csupa liberális szenny az egész oldal.

271

"Ne feledjük isten külömbözőnek teremtette a nőt és férfit, más más feladatokkal, adotságokkal ruházta fel, nem lenne szabad ezt nem figyelembe venni.

"Az Axe férfidezodor reklámja több magánszemélynél és civil szervezetnél is kicsapta a biztosítékot. Körlevélben bírálják a gyártó cég kampányát, egyúttal bojkottra szólítanak fel az Unilever termékek ellen.

„A legújabb Axe kampány annyira hímsoviniszta, hogy már a férfiak számára is sértő”" JA AZ.

Írják a tűsarkosok

Csináltam direkt nekik egy reklámot, lehet a b...ba nyúlni a tollért:

14396541

Nincsenek megjegyzések: