A Szolidaritás Éjszakája

"Ma Magyarországon nagyon sokan szenvednek azért, mert nincs megfelelő otthonuk.

... hogy kifejezzük együttérzésünket mindazokkal, akiknek nincs megfelelő otthonuk.

... hogy felhívjuk a figyelmet, hogy ilyen sok ember alapvető emberi jogai sérülnek azáltal, hogy nincsen valódi, biztos otthonuk sem nem természetes, sem nem törvényszerű vagy elkerülhetetlen. Politikai akarattal, megfelelő társadalompolitikai intézkedésekkel mindez megváltoztatható.

Mi azért vagyunk ma itt - és barátaink azért demonstrálnak Győrött, Kecskeméten, Miskolcon, Szegeden, Székesfehérváron és Tatabányán - hogy együttérzésünket fejezzük ki velük"....bla..bla..bla.. olvasható a http://www.azutcaembere.net/ -en...

2007.11 057

...Demonstrálunk tehát azért, hogy a kormány...bla..bla..bla.

És fogják magukat egy éjszakára befekszenek a tetves, gyakran a rühtől sem mentes, alkoholista csövesek közé. Azok közé kik (persze vannak kivételek és lehet mutogatni) szóval, azok közé kiknek derogál a sátortábor. Jó, hogy már nem a ricc. Azok közé, aki leköp ha csak egy százast dobsz oda neki. Azok közé kik szennyezik városunk aluljáróit, parkjait, játszótereit. Ha nem ismernék egyetsem fognám a pofám, de már volt szerencsém találkozni velük... ...a csövi akkor se megy el dolgozni ha volna hova, az a kevés pénz amihez hozzájut épp elég a italozáshoz, igénytelenséghez. Ingyenélő banda, nekem két munkám van a megélhetésért, adózom is, járulékaimat is becsülettel fizetem ezeknek az ingyenélő ge..nek megkellene már végre tanulni semmi nincs ingyen sem az orvosi ellátás sem más, mert hogy ezek a nyomorultak tíz-száz milliókba kerülnek az egészségügynek, kikupálják őket majd néhány hónap mulva beszarva, részegen, tetvesen megint csak költjük rájuk azt a tömérdek pénzt amit az állam tőlünk dolgozó emberektől szed be. A szállás sincs ingyen és a kenyér sem. Nem kéregetni, dolgozni kell, bizony néha nagyon keményen megkell küzdeni a mindennapi betevőért.

Liberális érzelmű ifjaknak meg azt üzenem inkább a családi fészekben töltsék az éjszakájukat és édesanyjukhoz bújjonak oda. Köszönjék meg, azt mit értük tesznek a dolgozó szüleik és nem olyanok, mint azok akikhez most oda bújnak.

Nincsenek megjegyzések: