Csintalan

Megígértem magamnak nem írok Csintalanról, szót sem érdemel. De ami túlzás az túlzás és szót követel. Kuruc hír:
Amint azt a Kuruc.info hírül adta, minden ÁVH-s szerv a Csintalant megfegyelmező Magyarok Nyilait keresi, még külön nyomozócsoportot is felállítottak a hatékonyabb munka érdekében. A bűnözők viszont érdekes módon sem ennyi pénzt nem érnek, sem ennyi munkát nem érdemelnek.Sanyi ugye egyenlőbb, ő ötmilliót ér. És nyomozócsoportot. A police.hu Körözések menüpontja alatt viszont érdekes adatokra leltünk:"Elfogatóparanccsal rendelkezők száma: 37.296" (!!!)Miközben politikai csintalankodókat figyelmeztető szabadságharcosainkra 5 milliós forintnyi judáspénzt tűzött ki a rendőrség, addig 37.296 valódi bűnöző szabadon járkál közöttünk.Megnézve a Top 21-es menüpontot láthatjuk, hogy több gyilkos senkiházi fején 10 fillér sincs.Sanyi szerint a megveréséhez komoly tudásra volt szükségCsintalan szerint az őt megegyengetők akkora profizmussal hajtották végre az ellene elkövetett támadást, hogy csak a politikai elit emberei lehettek. Vajon a Top 21-ben az 1. helyen szereplő Farkas Róbert mennyire profi és mennyire tartozik a politikai elithez, hogy két elfogató paranccsal sem bírják már féléve elkapni?(SZKR - Kuruc.info)

…És mennyire igazuk van (a francba, már megint)
Munkám során gyakran találkozom, nem vízköves mosógéppel, hanem fejsérüléssel. Legutóbbi ilyen eset a Csintalan „úr” fejsérüléséhez kísértetiesen hasonlító sérülés volt. X nő beteg elesett fejét ütötte be éles szélű fémtárgy okozta 2cm-es nyílt seb a koponyatetőn. Látvány: A hajába belekocsonyásodott vér, a szemárok teli vérrel (kimosás után látszott csak a szem nem sérült) a ruhája elől alsó ruháig átázva a vértől, a földön nagymennyiségű vér látható.
Meglátásom szerint (nem voltam ott, a fotókra, felvételekre alapozva) Csintalan esete nem más, mint kacsa, hamuka, de nevezhetjük hazugságnak is. Szerintem: A garázsajtóba szerencsétlenül beverte a fejét, látva a sérülése „komolyságát” úgy gondolhatta, hogy ebből óriási média vihart, sikert kovácsolhat, szimpátiát ébreszthet maga iránt, még ellenségeiben is (ugye ilyet még az ellenségünknek sem kívánnánk, hogy vascsővel verjék agyon).
Vascsöves támadás áldozata minimum telis tele haematómával, (PL. gondold el beződülsz, ha neki mégy comboddal az ágysarkának) főként alkaron mivel a támadott személy védeni próbálja fejét, így védekezésnél el is törhet az alkar. Haematóma sehol, sem fejen, sem alkaron, Akkor?

Magyarok nyilai felszabadítási front, ez meg mi a franc? Melyik őrült viccelte meg megint a médiát és tette bolonddá a rendőrséget, adott reményt az éhezőnek?

Nincsenek megjegyzések: