Ments meg uram minket

 

This work is hereby released into the Public Domain. To view a copy of the public domain dedication, visit http://creativecommons.org/licenses/publicdomain/ or send a letter to Creative Commons, 559 Nathan Abbott Way, Stanford, California 94305, USA.<br />

Az adventi időben, békességre vágyunk, de nem jöhet házunkba békesség, míg a kommunizmus maradványai keserítik életünk a liberalizmus szennyezi, gyalázza mindennapjaink.

Aktuálisabb ez, mint eddig bármikor. Társadalombiztosítás privatizációja ellen fel kell emelni szavunk, még advent idején is. Ha kell az öklünk is rázzuk meg, de ha nem elég... ...és támogassuk mind a szakszervezeteket. Mert, később már késő. Nem elég mondani otthon a biztonságos fotelből, hogy nem, mutatnunk is kell azt a nemet. Mert a  kommunisták nem értenek a jó és halk szóból.

Nem maradhatunk az otthonainkban, ki kell vonulnunk, ki kell állnunk azok mellé, kik bátrak és nemet mutatnak jelenlétükkel, sztrájkukkal a kormány nemzetromboló politikájának. Felemelik hangjuk a népnyúzó reformok ellen még ilyenkor is a szeretet ünnepét megelőző időben. Mutasd meg magad, mutass nemet a kormánynak december 15.-én a parlament előtt 11-órakor.

Nincsenek megjegyzések: