Zajlik a sztrájk - percről percre

Javában zajlik az általános országos sztrájk, melyben a vasútnál, az egészségügyben, a közoktatásban, illetve más szervezeteknél dolgozók vesznek részt. A Keleti pályaudvaron sztrájkoló vasutasok közül többet leváltottak a szolgálatból.

 

Zajlik a sztrájk -percről percre >>>Tovább>>>

sztrájk plakát b[4]

Déltől leáll a gyógyítás Kazincbarcikán
2007.12.17 11:52
Mintegy 25-30 orvos kezd sztrájkot déltől a kazincbarcikai kórházban. A borsodi város kórházának munkatársai a Magyar Orvosok Szövetségének felhívására tartanak kétórás munkabeszüntetést.

Budapesten megbénult a vonatközlekedés
2007.12.17 11:26
A fővárosban megbénult a menetrend szerinti vonatközlekedés, a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetének reggel 6 órától megkezdett sztrájkja miatt.

Megkezdődtek a félpályás útlezárások
2007.12.17 10:53
Az ország több megyéjében elkezdődtek a "vidék ellehetetlenítése" és az egészségbiztosítási törvény ellen tiltakozó félpályás útlezárások és forgalomlassító demonstrációk. Több helyen csak késve indult a tiltakozás, mert a megadott időre nem gyűltek össze elegen.

Hódmezővásárhelyen az önkormányzatnál is sztrájkolnak
2007.12.17 10:52
Hódmezővásárhelyen mintegy 200 önkormányzati tisztviselő is részt vesz a hétfői munkabeszüntetésben, Az önkormányzat sztrájkbizottságának vezetője, Kiss Zoltán elmondta: az ügyfélfogadás szünetel és csak a halaszthatatlan ügyeket intézik el.

Több sztrájkolót leváltottak a szolgálatból
2007.12.17 10:25
A Keleti pályaudvaron sztrájkoló vasutasok közül többet leváltottak a szolgálatból, és helyére olyan dolgozót helyeztek, aki felvette a munkát - számolt be az InfoRádióban a helyi érdekképviseleti vezető.

Tolna, Zala: nem sztrájkolnak a kórházakban
2007.12.17 09:37
Sem Tolna, sem Zala megyében nem sztrájkolnak az egészségügyi dolgozók hétfőn, szolidaritásuk jeleként kék szalagot viselnek.
Losoncz Józsefné a Tolna megyei kórház EDDSZ kórház szervezetének vezetője elmondta: dolgoznak, de egyetértésük jeleként a kék szalagot kitűzték ruhájukra.

Cser Ágnes: "Elképesztő megfélemlítés zajlik a kórházakban"
2007.12.17 08:33
Megfélemlítették az egészségügyi dolgozókat, ezért van az, hogy kevesebben csatlakoztak a munkabeszüntetéshez, mint ahányan ezt előre jelezték - mondta az InfoRádióban az Egészségügyi és Szociális Ágazati Dolgozók Demokratikus Szakszervezetének elnöke.

Ezrek sztrájkolnak az iskolákban
2007.12.17 07:28
Több száz intézményben, tízezres nagyságrendben sztrájkolnak hétfőn a pedagógusok - mondta az InfoRádióban a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének elnöke. Kerpen Gábor hozzátette: azt a helyi sztrájkbizottságok döntik el, hogy a munkabeszüntetés hány órán át tart.

Kuruc.info

2007

Nincsenek megjegyzések: