Tatárszentgyörgy


KÖZLEMÉNY
2007.12.07

Tatárszentgyörgy Község Önkormányzata, a Magyar Gárda Hagyományőrző Egyesület Pest Megyei Szervezetének kérelmére, 2007. december 09-én 11:30-tól 2007. december 09-én 17:00-ig Tatárszentgyörgy település Kossuth Lajos utca 29/4-es helyrajzi számú közterületrésznek -a közterület rendeltetéstől eltérő használatát - engedélyezte, „A vidék közbiztonságáért" elnevezésű rendezvény lebonyolítása miatt.
A község vezetése minden jó szándékú segítséget elfogad a falu közbiztonságának javítása érdekében, amelynek eszköze természetesen nem lehet a félelemkeltés, a kirekesztés, sokkal inkább a nevelő és felvilágosító jellegű rendezvények szervezése, és a kilátástalan helyzetbe jutott munkanélküliek számára helyi munkahelyek biztosítása.
Tatárszentgyörgy, 2007. december 07.
Berente Imréné
polgármester

A falu megközelíthetősége
Tatárszentgyörgy Pest megye egyik legperifériálisabb pontján fekszik, noha ez a hely - hellyelközzel - az ország közepén van.

Dabas, Örkény, Kunpeszér és Ladánybene felől a település közúton megközelíthető.
Budapest felől a Volánbusz járatok közlekednek gyakran.


A falu határában magyar és nemzetközi lőtér van. Gyakorlatozás idején a falu közepén piros gömb hívja fel a figyelmet a veszélyes terület elkerülésére.
Kapcsolódó dokumentumok:
Hivatalos autóbusz menetrend


Nincsenek megjegyzések: