Fidesz csak a száját jártatja

Míg a társadalmi szervezetek, küzdenek, addig a Fidesz csak a száját jártatja és ül a langyos pisiben, csak arra kell vigyáznia a választásokig ne hüljön ki.

Fidesz-MSZP: 38-13

A Fidesznek közel háromszor akkora a támogatottsága, mint az MSZP-nek - derül ki a Gallup decemberi közvélemény-kutatásából. A felmérés szerint a lakosság 60 százaléka venne részt a Fidesz által kezdeményezett népszavazáson. A vizitdíj eltörlésére szavazna az MSZP támogatóinak a fele. (szerintem, ez a magas támogatottság, inkább mutatja a a több-bisztosítós modell elutasítását, mint a vizitdíj körüli szélkavarás sikerét)

fidesz-1

Holnap demonstráció a Kossuth téren 11-órától, mit szól hozzá a fidesz? Semmit. Meglátogattam a honlapjukat vezető projekjük: "A Szociális Népszavazás 2008 információs központja az V. kerületben, a Kossuth Lajos utca 15. szám alatt található."

Szociális (bár nem nép) szavazás december 17.-én lesz a parlamentben, talán tudná befolyásolni a szocialista politikusokat, ha a fidesz támogatói is kijönnének és beállnának közénk, (sok lúd disznót, bár ez esetben sok birka disznót győz) hiszen ők szintén NEM támogatják az OEP felosztását. (de hát Viktor pásztorok szent királya nem mondta, hogy tiltakozzunk, hát akkor nem mutatunk nemet, mondhatná a fidesz nyáj bármely tagja) Most mikor olyan erős a fidesz támogatottsága, most nem tesz, miért is tenne az elkövetkező választások már a zsebében van a többi meg nem számít. Pedig,  ott a helye mindenkinek a szakszervezetek mellet a parlament előtt megkell mutatni nem csak 10-100-1000 ember van a társadalombisztosítás szétdarabolása ellen hanem százezrek, milliók. Talán a népakarat (ha nem, majd akkor a népharag) befolyásolná a szocialistákat, hogyan nyomják szavazáskor a gombot.

Minden ember ki eljön holnap a parlamenthez az egy élő NEM, ki most nem mutat NEMet jelenlétével az nem tesz semmit, ki csak beszél róla az homokba dugja a fejét, most megkell mutatnunk, bekell mutatnunk a NEMet. Hol van a fidesz, mit tesz a fidesz?

fidesz-2   

(Szerintem, nem akartok ti kormányt váltani, nagyon ágálni mert nem akartok népszerűtlenek lenni. Hiszen az ország gazdasági helyzete, nem engedi meg azt a lukszust, hogy a kormány népszerű legyen. Tehát kivártok 2010-ig addigra várhatóan, javul valamit az ország helyzete és majd ti a (feltételezhetően) megnyert választások után az ország nagy megmentő istenségeként úsztatjátok magatokat a posványban. Nem puffogtatni kell, hanem tenni, kedves birkanyáj ahhoz, hogy sikeres legyen a „harcotok”, (már ha ti... ...egyáltalán) de úgy tűnik a ti harcotok nem szól másról, mint, hogy minél nagyobbra duzzadjon 2010-re a nyájatok.)

Itt olvasható az aprócska betűs

nem_nem mszp[2]

Nincsenek megjegyzések: