Kövér szerint a Jobbikkal nem lehet Európában mutatkozni

Nem kell romlott élelmiszert osztogatni, nem kell fáradságos módon győzködni embereket, elég a Gárdával rémisztgetni mondja Kövér László aki…, 1983 óta a szakkollégiumi mozgalom tagja, 1984-ben a Bibó István Szakkollégium tagja, majd nevelőtanára, emellett a Századvég című folyóirat szerkesztője. Az egyetem elvégzését követően pár hónapig az MSZMP Központi Bizottsága Társadalomtudományi Intézete ifjúságkutató csoportjának munkatársa. 1987 és 1988 között Soros-ösztöndíjas.

1988. novemberében alakult MISZOT alelnöke lett (Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa), a másik MISZOT alelnök Gyurcsány Ferenc volt. A szervezetben nem választottak elnököt, a kollektív vezetést a választmány látta el.
…azt mondja: "A Jobbikkal nem lehet Európában mutatkozni"

Kövér László szerint a Jobbik és a Magyar Gárda a baloldal kreálmánya, hiszen ilyen olcsón és könnyedén pártnak még nem sikerült jelentős szavazótábort maga mögé állítani, mint az MSZP-nek a cigányokat. Kövér úgy vélte, a jelenlegi súlyos helyzetben a pártalkuk csak kárára vannak az országnak, nem beszélve arról, hogy szerinte a Jobbikkal nem lehet az európai politikai életben mutatkozni, noha úgy véli, van esély rá, hogy lesz képviselőjük az Európai Parlamentben.

Nincsenek megjegyzések: