Nem kérnek a gárdából és a Jobbikból a romák

Nem kérnek a Magyar Gárdából és a Jobbikból a bátaszéki romák. Horváth Elekné a Kultúránkért és Létünkért Egyesület vezetője elmondta, a gárda és a Jobbik olyan város békéjét kívánják megzavarni, ahol jó a közhangulat, működik a multikulturális nevelés /vagyis, virágzik a drog, a buziság divat, a gyerek nyűg, a család elavult, a Szent Korona micisapka.../.

Ő és Sárközi Csilla, a helyi cigány kisebbségi önkormányzat alelnöke szerint Bátaszéken évszázados hagyományai vannak annak, hogy a különböző nemzetiségek, népcsoportok jól megférnek egymás mellett.
– Ha kisebb gondok adódnak is /lopás, megfélemlítés,  testi sértés a szokásos terror/, azt a rendőrség, a polgárőrség vagy a nemzetőrség segítségével meg tudjuk oldani – mondta az alelnök. Véleménye szerint a gárdisták olyan emberek, akiket a gyűlölet hajt /a cigányterrorizmus és neo bolsevizmus, multi-kulti liberális piac és értékrend elleni küzdelmet nem a gyűlölet, a hazaszeretet hajtja/. Bihari László, a kisebbségi önkormányzat vezetője szerint a gyűlölet soha nem vezet jóra, példa erre a II. világháború és a Holocaust /uncsi/.

Teol előző cikke roma kontra Gárda témában:

Bátaszék  | Felháborodott romák jelentek meg a Jobbik és a gárda közös szerdai fórumán. Mint azt megírtuk, az összejövetelt a gazdasági világválsággal kapcsolatosan szervezték, ám a beszélgetés hamar irányt váltott.

Információink szerint már a fórum alatt is több roma jelent meg az épület előtt, akik hangot adtak nemtetszésüknek. A TEOL.hu úgy tudja, hogy a rendezvény végén a művelődési ház előtt megjelent egy lesötétített kocsi, valamint egy mikrobusz is, amelyben romák ültek. A járművek utasai hangos szóval bírálták a szervezőket és a résztvevőket. Úgy tudjuk, az egyik kocsi /cigány/ utasa életveszélyes fenyegetéssel illette az egyik fórumozót.

TEOL

Nincsenek megjegyzések: