Nemzeti Egyletek

LOGO-web3 Ma Magyarország, történelme egyik legsúlyosabb válságát éli át. A kormány a parlamenti pártok asszisztálásával a csőd szélére sodorta az országot.

A parlamenti politikusok bebizonyították, hogy csak a választások idején, esetleg egy–két nagygyűlés alkalmával van szükségük az emberekre, egyébként nem törődnek velük. Az embereknek egyedül kell szembe nézniük ezernyi problémával.

Növekvő infláció, bérstop, a forint értékvesztése, korrupció, bürokrácia, növekvő bűnözés, a külső gazdasági támadások, a mezőgazdaság ellehetetlenítése, stb. hatásai mind az egyszerű embereken csapódnak le. A politikusok, a gazdasági szakemberek, a média megmondói mit érezhetnek ezekből a hatásokból a milliós fizetésük, a szolgálati autóik és a kiváltságaik mellett? Semmit!

A Jobbik tagjai nem tartoznak a jelenlegi „politikai elithez”, hanem egyszerű emberek, akik Magyarországon élnek, így mi is nap mint nap szembesülünk ezekkel a problémákkal. Tudjuk és érezzük, hogy úgy az egyéni, mint a nemzet boldogulásához vezető egyetlen kiút ebből a helyzetből az összefogás. Csak akkor változtathatunk a dolgokon, ha a jelenlegi állapotokba belenyugodni nem hajlandó egymásért és a hazájukért tenni akaró emberek segítik egymást és összefognak.

A Jobbik ezért elindítja a Nemzeti Egyletek Mozgalmat.
Felkérünk, minden magyar érzelmű önmagáért és a nemzetért tenni akaró embert, hogy keressék egymás társaságát és segítsenek egymásnak, amiben csak tudnak. Rakják ki a Nemzeti Egyletek jelképét: az őrtüzet a kardokkal, az autóikra, házukra, ajtójukra vagy a ruhájukra. Egy matrica, egy kitűző segíthet az egymásra találásban. Keressék fel a lakóhelyükön, a faluban, a társasházban, a kerületben, a városban stb. a nemzeti gondolkodású sorstársaikat és ajánlják fel a segítségüket. Alakítsanak ki olyan, 4-5 fős társaságokat, akik segítik egymást.

A segítség nagyon sokrétű lehet, sokszor az egyszerű kézfogás, egy beszélgetés is segítséget jelenthet. Ha bárkinek segítségre van szüksége, akkor legyen kihez fordulnia. Ne várjanak másokra, tegyék meg önök az első lépéseket a másik felé. Együtt könnyebben megvédhetik értékeiket, terményeiket, családjukat, gyermekeiket, földjüket, hitüket, és a hazájukat, mintha egyedül állnak szemben a kihívásokkal.
Egyedül mindenki védtelen és kiszolgáltatott, együtt legyőzhetetlenek vagyunk.

A Mozgalom célja, hogy a Nemzeti gondolkodású honfitársaink a hétköznapokon, az élet bármely területén segítsék egymást és összetartsanak akár ismeretlenül is. Csak az egymást segítő és összetartó emberek sokaságát nevezhetjük nemzetnek, egyébként csak népről beszélhetünk.

A mozgalom pártsemleges, mindenki tagja lehet, akinek fontosak ezek az értékek, Nemzetben gondolkodik és vállalja a Mozgalomhoz csatlakozás egyetlen feltételét, hogy kitűzi és hordja a Mozgalom jelképét az őrtüzet a kardokkal, és ezzel vállalja, hogy a mozgalom többi tagjával, ismeretlenekkel is, összetart. Aki viseli a jelképet annak bármely élethelyzetben, bármilyen körülmények között segítséget nyújt, és nem hagyja cserben.
Kérünk mindenkit, hogy csak akkor csatlakozzon a mozgalomhoz és viselje az őrtűz a kardokkal jelképet, ha komolyan gondolja és betartja ezt a szabályt.

Kérünk mindenkit, hogy a jelkép kitűzésekor és ezzel a mozgalomhoz csatlakozásakor tegyen fogadalmat és mondja el a Nemzeti Egyletek mozgalom esküjét.

LOGO-web2 „A Szent korona fennhatósága alatt álló, magyarként és nemzetben gondolkodóként esküszöm, hogy a mozgalom tagjainak, ha szükségük van rá segítséget nyújtok, semmilyen körülmények között nem hagyom őket cserben, a tőlük kapott segítséget, pedig elfogadom.”
Isten engem úgy segéljen!

A megalakult Nemzeti Egyletnek a tagok válasszanak egy nevet. /pl.: Árpád Nemzeti Egylet/ és jelöljenek ki egy kapcsolattartót, aki a nemzetiegyletek.hu internetes oldalon regisztrálja a Nemzeti Egyletet.

A regisztrációval az adott Nemzeti Egylet hivatalosan is csatlakozik a Mozgalomhoz, és tagjai jogosulttá válnak a mozgalom jelképének a viselésére és használatára. A regisztráció után elérhetővé válnak a honlapon található azon tartalmak, amelyek csak a mozgalom tagjainak szólnak.

Nemzeti Egyletek Országos Irodája

Nincsenek megjegyzések: