Morvai sms-ben hív mindenkit ma a Kossuth térre!

jobbikma03 Szerkesztőségünk is megkapta Morvai Krisztina aláírásával azt az sms-t melyben az alábbi szöveg van: "Ma este hétre gyere barátaiddal a Kossuth térre - útilaput kötünk az szdsz-re! Add tovább! Várlak szeretettel! Morvai Krisztina" A barikád.hu telefonon megkereste Morvai Krisztinát, aki teljesen kiakadt az SzDSz-re:

"Ultimátumot kell adnunk az 1%-os ciánista, szemkilövető törpepártnak, mert nem fogják fel, hogy semmi keresnivalójuk a magyar törvényhozásban. Amikor láttam az öntelt arcukat, ahogy kijönnek az SzDSz székházból, elöntött a düh, hogy megint ők akarnak a nyakunkra ültetni egy helytartót, ezzel megakadályozzák az előrehozott választásokat, és gátat szabnak egy új értékrend kivirágzásának.

Tudják, hogy mi elszámoltatunk; tudják, hogy mi felül fogjuk vizsgálni a privatizációt; tudják, hogy mi nem fogjuk visszafizetni az IMF hiteleket, és mi magunkfajta magyarok a programunkat az elejétől a végéig végre fogjuk hajtani. Ez a nemzeti minimum, ebből már nem engedünk!

Ma még csak a Kossuth térre megyünk, de ne lepődjenek meg a szemkilövetők, hogy a hét második felében már a házaik előtt fogunk tüntetni! Véssük az eszükbe, hamarosan eljön az az idő, hogy az ő jövőjük függ majd tőlünk és nem fordítva!"

barikád.hu

Nincsenek megjegyzések: