A rendőrök gázzal arcon fújták Morvai Krisztina ep-képviselőjelöltet

Mi kell még ahhoz, hogy forradalom legyen. Az alábbi közleményt elolvasása után, azon gondolkodtam, melyik európai országban engedné meg magának a rendőrség, hogy egy ellenzéki politikusnőt, egy ep-képviselő jelöltet a földre döntsenek és gázzal az arcába fújjanak. Ne törd a fejed, nem találtam ilyet, a legsötétebb afrikai országban, vagy a demokratikus kínában talán megtörténhetett volna az eset. Itt európa szívének nevezett hazánkban, ilyen galád tettre, csak kommunisták voltak képesek az elmúlt hatvan évben. Azok a bolsevikok leszármazottai vezette kormány, kitől a körömletépés sem idegen és most „nemzetmentő” reform néven, neolibeláris politikával terrorizálják, és kizsákmányolók kezére adják hazánkat, népünket adós és fogyasztói rabszolgaságba taszítva, csak ők képesek ilyen aljas tettre. Ők a bűnösök! Ők, a nem magunkfajták.


Közlemény:


A Jobbik Magyarországért Mozgalom határozottan tiltakozik az ellen, hogy a március 15-e este sok magyar honfitársunkat, köztük Morvai Krisztinát is brutális rendőrtámadás érte.

A Jobbik EU-parlamenti listavezetője és Gaudi-Nagy Tamás a Nemzeti Jogvédő Szolgálattól ugyanis egész este talpon volt, s folyamatosan járták azokat a helyszíneket, ahol a rendőrök körbe fogták és haza engedni sem akarták a békésen vonuló megemlékezőket. Három esetben is sikerült a bátor jogvédőknek hosszas tárgyalás után megnyittatni a rendőrsorfalakat, majd az utolsó zár feloldása után a megmaradt 100-200 emlékező magyar hazafit kísérték személyesen a Deák tér irányába.

A brutális rendőrroham ekkor érte hátulról a Nádor utcában vonulókat, akik minden szabályt betartva a járdán igyekeztek hazafelé. A rendőrök tonfával földre vitték dr. Morvai Krisztinát, és gázzal arcon fújták. Hála Gaudi-Nagy Tamás és két jobbikos fizikai fellépésének maradandó fizikai sérülést nem szenvedett a Jobbik EP-listavezetője.

Nagyon sok hazafelé tartó ünneplő viszont komoly sérüléseket szenvedett ennél a teljesen indokolatlan és vérlázító támadás során.

Morvai Krisztina és Gaudi-Nagy Tamás a következő órákban, felocsúdva már a támadás által kiváltott sokkból, a mai napon jogtalanul előállítottak végig látogatását tervezik.

Szabó Gábor, a Jobbik pártigazgatója

(jobbik.hu) Előzmények

Nincsenek megjegyzések: