Bennünk él az őrláng

Hamuba fújt ma a szél és felélesztette a remény parazsát a hír, Gyurcsány Ferenc lemond.
A pártok és civilek hamar reagáltak az eseményekre, a jobbik rőzsét dobva az éledő parázsra Orvbán Viktorhoz intézett nyílt levelet: "A Fidesz és a Jobbik számos stratégiai kérdésben nem ért egyet, de egy dologban közösek a céljaink: ez a rabló banda sem Gyurcsánnyal, sem mással nem vezetheti tovább az országot." Vártuk a Fidesz is rakja a magáét az éledő tűzre, mi ma melengette a fagyos magyar lelkeket. Várunk, várunk, de mind hiába, míg egyszer csak a Fidesz egy vödör hidegvízzel leborítja a nemzet remény tüzét, jön a hír: "Hétfőn kezdeményezi az Országgyűlés feloszlatását."
Hétfőn, mire vár, miért nem veri Sólyom ajtaját, miért nem döngeti Országházunk kapuját, miért nem szólít fel, miért nem csinál már valamit.

Hétfői forgatókönyv már látszik most. Fidesz oszlatna, MDF-SZDSZ alakítana.
Mi lesz? Semmi!
A Fidesz nem kíván valódi lépéseket tenni hazánkért, bár már ügyetlen politikája miatt bőven van lehetősége másra mutogatni „Gyurcsány a hibás”.
A Fidesznek adott bizalom, elveszett bizalom, a Fidesz nem akar kormányozni, mert a Fidesz nem akar népszerűtlen lenni.
Hamar megmutatná liberális valóságát, így hamar hitelét vesztené a hazug álnemzeti politikája, Orbán épp olyan hibás, mint Gyurcsány.

Bennünk él az őrláng várva hogy, fáklyánkat meggyújtsa és összetéve azt, máglyákat alkossunk min elégethetjük a bűnös múltat.

2 megjegyzés:

polgár írta...

Még nem gondoltatok arra, hogy nem hat ezekre az, ha hónapokon keresztül tüntettek az utcán, ami - bár látványos,hősies dolog - nem lesz kézzelfogható eredménye???Látjátok, hogy minden hájjal megkent ez a banda, azt hiszitek, hogy ha elkezdtek vonulni, egyszer csak azt mondják, hogy "hű tényleg előre hozott választásokat kell tartanunk, hogy erre eddig nem gondoltunk??" :-)Sajnos ez nem a nyugat... Szóval szép,látványos dolog, amit akartok,de nem értek el vele semmit!Másrészt direkt beraknak komcsi bérenceket közétek, és az egész vonulás az ő malmukra hajtja a vizet!

H5N214 írta...

Már tegnap óta közösen kellene országszerte gyűjteni az aláírásokat a parlament feloszlatását követelő aláírásgyűjtő íveken és csütörtök reggel egy millió aláírást letenni a parlament küszöbére....