Tüntetést tart Bajnai villájánál az előrehozott választásokért a Jobbik

Az előrehozott választásokért tart tüntetést a Jobbik Magyarországért Mozgalom Bajnai Gordon miniszterelnök-jelölt hegyvidéki villája előtt (XII. kerület, Szarvas G. u. 26/B, Dániel köz - a lakcímért köszönet a Kuruc.info hírportálnak) április 2-án, csütörtökön 18:30-tól. A Magyar Gárda által biztosított rendezvényen felszólal: ifj. Hegedűs Loránt református lelkipásztor, Morvai Krisztina, a Jobbik EP-listavezetője, Szilágyi György, a Nemzeti Egyletek főkoordinátora, valamint Vona Gábor, a Jobbik és a Magyar Gárda Egyesület elnöke.
RÉSZLETEK

ELÉG

eleg Az a baj,hogy nem tetszenek a szocik,de nem tetszik a fidesz sem, egymással meg a bukszájukkal voltak elfoglalva és nem az országgal és ez sajnos meglátszik rajtunk. Valaki teljesen újnak kellene jönni, akinek meg hihetnénk, de nem ebből a politikai elitből.

Egy fórumozó hozzászólása a mai politikáról.

Kedves Szabad Demokraták!

Morvai Krisztina utolsó figyelmeztetése, nyílt levele az SZDSZ-nek

morvai A Szabad Demokraták Szövetsége egy egyszázalékos törpepárt, amely élet-halál uraként viselkedik Magyarországon. Most éppen úgy tűnik, rajtuk, azaz önökön múlik, hogy egy újabb helytartót ültetnek-e ránk miniszterelnökként a Hazánkat tönkretevő külföldi hatalmak. Ez tévedés – nem önökön múlik. Ez ugyanis a mi hazánk.

Mostantól mi határozzuk meg, hogy itt mi történik, és a magukfajták fognak igazodni! Az úgy van rendjén, hogy mi választhatunk – vezetőket és értékrendet. Mert Magyarország nem az SZDSZ-é. Magyarország a Magyaroké! Önök, kedves SZDSZ, félreismerték a magyar népet. Azt gondolták, hogy velünk mindent megtehetnek. Azért gondolták így, mert eddig nem mutattunk elég erőt. Ennek most vége. Mostantól erőt mutatunk, és el fogjuk kergetni önöket a hatalomból!

Önök MSZP-s pajtásaikkal együtt saját részükre leprivatizálták, lenyúlták a magyar nemzeti vagyont, a gyárainkat, üzemeinket, ingatlanjainkat. Haverjaikkal, klánjaikkal külföldi kézre juttatták azt, ami a miénk. Milliárdosok lettek a magyarok vérén, nyomorúságba döntötték a hazánkat és most további nadrágszíj-húzogatást követelnek a magunkfajtáktól. Most már ideje, hogy önök húzogassák a nadrágszíjukat. Milyen rendszer az, ahol a magukfajták a profitot privatizálják, a költségeket és a károkat viszont a magunkfajtákkal akarják fizettetni? Mégis, hogy képzelik ezt a végtelen pofátlanságot? A kárt önöknek kell viselniük, mert önök okozták. Adják vissza a magyaroktól fillérekért elprivatizált vagyont, hozzák haza off-shore cégeikből a tőlünk ellopott pénzt!

És felejtsék el azt, hogy önök fogják kijelölni Magyarország miniszterelnökét! Nem kell a gyilkos, csirkefogó Bajnai, akinek gyalázatos pénzéhsége miatt kilenc magyar ember lett öngyilkos, és félezer magyar család ment tönkre. Amit velük megcsinált „kicsiben”, azt most nagyban akarja véghezvinni az egész országgal. De mi nem fogjuk engedni! Elviselhetetlenné fogjuk tenni az ő életét is és az önökét is, ha nem takarodnak el önként a magyar közéletből. Felejtsék el azt is, hogy az eddigi kártevést büntetlenül megúszhatják. Ugyanúgy nem fogják megúszni, ahogy Bajnai sem ússza majd meg a libatenyésztőkkel szembeni gyalázatos tetteit és az EU-pénzek lenyúlását, haverok kezére játszását. Ennek most vége!

Itt az ideje, hogy mi határozzuk meg az önök sorsát, és ne önök a miénket. Önök Demszky Gábor személyében kitüntették az őrjöngő Gergényi főkapitányt, amikor MSZP-s szövetségeseikkel együtt voltak szívesek közénk lövetni és megtapostatni bennünket. Önök a magyar embereket leciánoznák, Kuncze Gábor által biztatva tömeges öngyilkosságra a magunkfajtákat. Folytatnák, amit gyilkos haverjuk, Bajnai elkezdett. Önök a magyarországi ciánista párt. Mi viszont anticiánista magyar emberek vagyunk, ezért fogunk végre megszabadulni önöktől. Ne mérgezzék tovább Magyarországot és a magyar nemzetet! Takarodjanak a magyar közéletből!

Most, első körben azt követeljük önöktől, hogy vonják vissza a miniszterelnök ránk kényszerítésének tervét, és ne akadályozzák a magyar nép akaratának kinyilvánítását, a szabad, előrehozott választásokat!

Megkérünk minden magunkfajta magyar embert, hogy ha SZDSZ-párti országgyűlési vagy helyi képviselővel vagy más szabad demokrata közéleti szereplővel találkozna utcán, közterületen, lakóházban vagy bárhol máshol, fejezze ki a leghatározottabban és félreérthetetlenül, hogy a magyar nép az SZDSZ-t megveti és a közéletből való azonnali eltűnésüket követeli. A pártot és eszméiket a történelem szemétdombjára szánjuk.

Budapest, 2009. március 30.

Morvai Krisztina és a magunkfajták

Gmail Labs magyarul is

gmail Az ötödik születésnapját ünneplő Gmail fejlesztői születésnapi ajándékot ígértek hétfőre. A Gmail meglepetése nem más, mint a a Gmail Labs lokalizása.

Ígéretüket be is tartották, s bejelentették, hogy az eddig csak angolul elérhető, még kísérleti állapotban lévő Gmail Labs szolgáltatás kilépett a nemzetközi porondra, s tegnaptól 49 nyelven, így magyarul is elérhető a levelezőprogramot használók számára - írja az IT Café.
A Labs olyasmi, mint a Firefox kiegészítők, de ezek csak Gmailre, és természetesen böngészőfüggetlen. Mindenféle hasznos és kevésbé hasznos kis alkalmazás, vagy pluszbeállítás elérhető.
Példák a szolgáltatásokra:
- nem csak sárgacsillagozni lehet a leveleinket, hanem pirosfelkiáltójelezni, vagy zöldpipázni, stb.
- szabadon mozgathatod a boxokat (chat, kontaktlista, címkék), akár a túloldalra is
- csetelés közben látszik az illető képe minden mondatánál, és a tiedet is látod
- beállíthatod a kedved szerinti dátum/időformátumot: ez azért kell, mert ugye a nyelv angol, ahogy a dátumformátum is
- a kontaklistában elrejti a személyes üzeneteket, egy másik kiegészítővel pedig beállítható, hogy ne csak néhány, hanem mondjuk az összes megjelenjen egyszerre
- sokkal több szín közül választhatsz a címkéidnek
- “mark as read” (megjelölés olvasottként) gombot helyezhetsz el a “törlés” és a “spam” gomb mellé, hogy ne mindig a legördülőlistából kelljen kiválasztani az említett funkciót
És még sok más érdekes funkció.

Morvai sms-ben hív mindenkit ma a Kossuth térre!

jobbikma03 Szerkesztőségünk is megkapta Morvai Krisztina aláírásával azt az sms-t melyben az alábbi szöveg van: "Ma este hétre gyere barátaiddal a Kossuth térre - útilaput kötünk az szdsz-re! Add tovább! Várlak szeretettel! Morvai Krisztina" A barikád.hu telefonon megkereste Morvai Krisztinát, aki teljesen kiakadt az SzDSz-re:

"Ultimátumot kell adnunk az 1%-os ciánista, szemkilövető törpepártnak, mert nem fogják fel, hogy semmi keresnivalójuk a magyar törvényhozásban. Amikor láttam az öntelt arcukat, ahogy kijönnek az SzDSz székházból, elöntött a düh, hogy megint ők akarnak a nyakunkra ültetni egy helytartót, ezzel megakadályozzák az előrehozott választásokat, és gátat szabnak egy új értékrend kivirágzásának.

Tudják, hogy mi elszámoltatunk; tudják, hogy mi felül fogjuk vizsgálni a privatizációt; tudják, hogy mi nem fogjuk visszafizetni az IMF hiteleket, és mi magunkfajta magyarok a programunkat az elejétől a végéig végre fogjuk hajtani. Ez a nemzeti minimum, ebből már nem engedünk!

Ma még csak a Kossuth térre megyünk, de ne lepődjenek meg a szemkilövetők, hogy a hét második felében már a házaik előtt fogunk tüntetni! Véssük az eszükbe, hamarosan eljön az az idő, hogy az ő jövőjük függ majd tőlünk és nem fordítva!"

barikád.hu

Újabb jobbikos előretörés: Tapolca - 7,1%, Kiskőrös 4,6%

mar_nem_www_ujradikali_info A Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöksége gratulál Szalkai Zsoltnak a Jobbik tapolcai polgármester-jelöltjének, aki az előzetes eredmények alapján az időközi választáson 7,1 százalékot szerzett, s ezzel a harmadik helyen végzett, a Fidesz és az MSZP jelöltje mögött. Szalkai Zsolt és a tapolcai Jobbik lelkes csapata szintén bizonyította, hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalom immáron az ország harmadik politikai erejévé vált.

A Jobbik elnöksége továbbá gratulál a kiskőrösi időközi választáson a Jobbik színeiben indult Fischer Lászlónénak, aki 4,6 százalékos támogatást szerzett alig két hónappal azután, hogy a városban megalakult a Jobbik helyi szervezete.

Szabó Gábor, pártigazgató

Viseljen nemzeti színű kitűzőt

00magyar_zaszlo Adjon az Isten!
A Kossuth tér üzenete:
Aki új választást akar,
viseljen nemzeti színű
kitűzőt ruháján holnaptól!
Szebb Jövőt!

"Soha, soha egy kis göröngyöt innen

Se vér, se alku, se pokol, se ég -
Akárhogy dúl most szent vetéseinkben
Idegen fajta, hitvány söpredék!
E száz maszlagtól részegült világon
Bennem, hitvallón, egy érzés sajog:
Magyar vagyok, a fajomat imádom,
És nem leszek más, - inkább meghalok!"
Sajó Sándor: Magyar ének 1919-ben

Lakossági fórum

panorámafelvétel

Kattints a képre, vajon kire voltak ilyen sokan kíváncsiak.

Utcára kerülhetnek a lakáslízingesek

A törlesztőrészleteit fizetni nem tudó, bizonyos támogatási feltételeknek megfelelő adóst a bank áthidaló hitellel segíti ki, amiért az állam garanciát vállal. A lízing itt is hátrányba kerül, mert a segítség a lakáslízingeseket nem érinti.

Gyárbezárás és tömeges elbocsátás

Gyárak, kisüzemek zárnak be sorra, holnap lehet, hogy éppen a te munkahelyed szűnik meg. Ne hagyd! Új rendszerváltást, ki kell söpörni a korrumpált parlamenti pártokat a közéletből, új erőre van szükséged. Tiszta céljairól, nyílt beszédéről ismert, mára már harmadik erővé felnövő jobbik vár a parlament elé. Új választásokat!

Gyurcsany_bilincsben2

Megdöglesz magyar, jön a Bokros

Gyurcsany_bilincsben2

Gyurcsányt és bandáját a börtönbe!

Előrehozott választásokat!

Ferenc testvér



Mozdulnunk kell!

Magyarországot a nemzetközi háttérhatalom eddig egy Gyurcsány nevű bábon keresztül irányította. A báb hasznavehetetlenné vált számukra, úgy tűnik, mostantól előjön az egyik bábmester, Surányi György személyében. Senkinek ne legyen kétsége, Surányival Magyarország gyarmatosítására akarnak pontot tenni a mögötte álló politikai erők. A volt jegybankelnök a nemzetközi tőke legmegbízhatóbb hazai szálláscsinálója, akinek csupán „térkép e táj”.
Ezt az országot csak egy előrehozott választás mentheti meg. A parlamenti pártok azonban félnek. Az MSZP, az SZDSZ és az MDF a vereségtől, a Fidesz pedig a győzelemmel járó kormányzástól. Az Országgyűléstől ezért nem várható előrelépés.
Ha Ön is úgy gondolja, hogy nem hagyhatjuk Magyarországot elveszni, ha nem akarja a foteljában ülve bevárni, amíg földönfutóvá teszik, jöjjön velünk Surányi György villája elé! Mutassuk meg neki, milyen napok várnak arra a miniszterelnökre, aki a nép akarata és felhatalmazása nélkül „ejtőernyőzik” az ország élére! El kell vennünk Surányinak és mindenkinek a kedvét, aki azt hiszi, hogy a magyar emberrel bármit meg lehet tenni.

Új a jelszó: Surányi, takarodj! Gyurcsányt börtönbe!

Vona Gábora Jobbik elnöke

Kérjük, küldje el ismerőseinek a fenti hírt levélben és az alábbi szöveget SMS-ben:Előrehozott választásokért szervez tüntetést a Jobbik Surányi György villája elé (XII., Kikelet u. 17. - Galgóczy u. sarok) szombaton 14 órára. Küldd tovább!

Teljes cikk: www.jobbik.hu

Bennünk él az őrláng

Hamuba fújt ma a szél és felélesztette a remény parazsát a hír, Gyurcsány Ferenc lemond.
A pártok és civilek hamar reagáltak az eseményekre, a jobbik rőzsét dobva az éledő parázsra Orvbán Viktorhoz intézett nyílt levelet: "A Fidesz és a Jobbik számos stratégiai kérdésben nem ért egyet, de egy dologban közösek a céljaink: ez a rabló banda sem Gyurcsánnyal, sem mással nem vezetheti tovább az országot." Vártuk a Fidesz is rakja a magáét az éledő tűzre, mi ma melengette a fagyos magyar lelkeket. Várunk, várunk, de mind hiába, míg egyszer csak a Fidesz egy vödör hidegvízzel leborítja a nemzet remény tüzét, jön a hír: "Hétfőn kezdeményezi az Országgyűlés feloszlatását."
Hétfőn, mire vár, miért nem veri Sólyom ajtaját, miért nem döngeti Országházunk kapuját, miért nem szólít fel, miért nem csinál már valamit.

Hétfői forgatókönyv már látszik most. Fidesz oszlatna, MDF-SZDSZ alakítana.
Mi lesz? Semmi!
A Fidesz nem kíván valódi lépéseket tenni hazánkért, bár már ügyetlen politikája miatt bőven van lehetősége másra mutogatni „Gyurcsány a hibás”.
A Fidesznek adott bizalom, elveszett bizalom, a Fidesz nem akar kormányozni, mert a Fidesz nem akar népszerűtlen lenni.
Hamar megmutatná liberális valóságát, így hamar hitelét vesztené a hazug álnemzeti politikája, Orbán épp olyan hibás, mint Gyurcsány.

Bennünk él az őrláng várva hogy, fáklyánkat meggyújtsa és összetéve azt, máglyákat alkossunk min elégethetjük a bűnös múltat.

Útjára indult a Magyarok szövetsége injekció

Vallási tv-show hoz hasonlított a tavaszi ébredés című mai kábító műsor. Budapesten körülbelül 2000 ember gyűlt össze a várt 50 ezer helyett a Magyarok Szövetsége zászlóbontó nagygyűlésén. A szervezet több ezer magánszemély, és több száz civil szervezet összefogásával jött létre.
A rendezvényen felszólalók azt az injekciós kamu dumát adták elő, hogy az "ősi magyar értékekhez" kell visszatérnie az országnak. A szervezők a megmozdulás céljaként azt hazudták, hogy a megmozdulásuk nem az ellenállásról, hanem a teremtésről szól, azért gyűjtötték egybe az embereket, hogy "utat mutassanak a jövőnek a szeretet és az odaadás jegyében". Eközben a rendezvényről kitessékelték az erősödő nemzeti párt szórólapját osztogató szimpatizánsokat. Azt rebesgetik a magyarok szövetségéről, hogy pártként szerveződik, miközben egyelőre próbál tisztán civil arcot mutatni. Azt, hogy kik pénzelik és futtatják, adnak nekik média felületet, és tárják szélesre a lehetőségek kapuit, egyelőre homály fedi, és azt is, hogy milyen céllal teszik mind ezt.

Kövér szerint a Jobbikkal nem lehet Európában mutatkozni

Nem kell romlott élelmiszert osztogatni, nem kell fáradságos módon győzködni embereket, elég a Gárdával rémisztgetni mondja Kövér László aki…, 1983 óta a szakkollégiumi mozgalom tagja, 1984-ben a Bibó István Szakkollégium tagja, majd nevelőtanára, emellett a Századvég című folyóirat szerkesztője. Az egyetem elvégzését követően pár hónapig az MSZMP Központi Bizottsága Társadalomtudományi Intézete ifjúságkutató csoportjának munkatársa. 1987 és 1988 között Soros-ösztöndíjas.

1988. novemberében alakult MISZOT alelnöke lett (Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa), a másik MISZOT alelnök Gyurcsány Ferenc volt. A szervezetben nem választottak elnököt, a kollektív vezetést a választmány látta el.
…azt mondja: "A Jobbikkal nem lehet Európában mutatkozni"

Kövér László szerint a Jobbik és a Magyar Gárda a baloldal kreálmánya, hiszen ilyen olcsón és könnyedén pártnak még nem sikerült jelentős szavazótábort maga mögé állítani, mint az MSZP-nek a cigányokat. Kövér úgy vélte, a jelenlegi súlyos helyzetben a pártalkuk csak kárára vannak az országnak, nem beszélve arról, hogy szerinte a Jobbikkal nem lehet az európai politikai életben mutatkozni, noha úgy véli, van esély rá, hogy lesz képviselőjük az Európai Parlamentben.

Az MSZP-kormány az ország szégyene, az előrehozott választás az ország érdeke.

2009. március 21., 18:17 fidesz.hu: A Fidesz tájékoztatja Magyarország polgárait, hogy nem kezd tárgyalásba semmilyen új kormány alakításáról sem. A Fidesz hétfőn kezdeményezi az Országgyűlés feloszlatását. Ezt megelőzően első reakciója a fidesznek 15:58, a helyzet súlyát figyelembe véve lassú, és béna. Ismét sokat mond és keveset tesz, de ezt már megszoktuk tőle, mint ahogy, a hazaáruló szdsz-mdf-től kik hajlandóak tárgyalni új kormány alakításáról, de gondolom ez sem lep meg senkit.
Ami viszont meglepő, hogy egy kissebségi kormány bukása nem közvetlenül egy új választás kiírása követ.
Míg a fidesz szerint nemzeti reneszánsz kell, addig szerintünk konzervatív forradalom.
Vagyis: cseréljük föl kizsákmányolóink erkölcsét a régi, jól bevált magyar erkölcsre, nyújtson valóban testvérkezet minden magyar minden magyarnak és az Úr-Isten erőt ad újra, hogy megszabadulhassunk a gonosztól és építhessünk együtt egy szabad és igaz új Magyarországot!"

Nyílt levél Orbán Viktor Elnök Úrnak az előrehozott választásokért

Tisztelt Orbán Viktor Elnök Úr!

Gyurcsány Ferenc lemondásával az MSZP előre menekül a hatalom megtartása érdekében. Céljuk, hogy országpusztító tevékenységüket immáron valaki más vezetésével 2010-ig tovább folytathassák. Ezt nem hagyhatjuk! Az országot csak egy előrehozott választás mentheti meg.
A Fidesz és a Jobbik számos stratégiai kérdésben nem ért egyet, de egy dologban közösek a céljaink: ez a rabló banda sem Gyurcsánnyal, sem mással nem vezetheti tovább az országot. Tudjuk, hogy az előrehozott választás kiírására a parlamentben az ottani politikai érdekek miatt nincs esély, így csak egyetlen lehetőség maradt: az utcáról kell nyomást gyakorolni a politikára. A Jobbik kész mozgósítani tagjait és szimpatizánsait az ország megmentésére, arra kérem, tegye Ön is ugyanezt. Történelmi lehetőséget kaptunk, ne szalasszuk el! Mozgósítsuk közösen az embereket, és érjük el közösen az előrehozott választások kiírását! Aztán pedig győzzön a Jobbik!
E sürgető helyzetben mielőbbi válaszát várva, tisztelettel:

Vona Gábor
A Jobbik elnöke

Előzmény:

Konstruktív bizalmatlansági indítványt kér az Országgyűlésben maga ellen Gyurcsány Ferenc. Így a szocialistáknak két hetük van, hogy új kormányfőt találjanak a többi párttal egyetértésben. Gyurcsány ugyanakkor az MSZP elnöke kíván maradni.

Sokezres demonstráció várható

Sokezres demonstrációt tervez több szakszervezet a kormány adóátrendezési tervei miatt. A kabinet adócsomagja az Országos Érdekegyeztető Tanács ülésén sem kapott támogatást, a munkavállalók és a munkaadók is elutasították. A nyugdíjrendszer módosítását célzó törvényjavaslat hasonló sorsra jutott.

apr4 Négy szakszervezeti tömörülés demonstrációt tart április 4-én, amennyiben a kormány továbbra sem veszi figyelembe az adócsomaggal kapcsolatos érveiket. A demonstrációhoz az Autonóm Szakszervezetek Szövetsége, a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége (MSZOSZ), a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SZEF), valamint az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés (ÉSZT) csatlakozik.

SZDSZ-Fidesz közös közlemény

1989-1990-ben a Soros Alapítvány ösztöndíjával Oxfordban tanuló, 1992-ben a Liberális Internacionálé alelnökévé választott Orbán Viktor pártja, közös közleményt adott ki az SZDSZ-el.

Közös közleményben üdvözölte az Európai Tanácsnak azt a döntését Kóka János (SZDSZ) és Németh Zsolt (Fidesz), amellyel az uniós vezetők visszahelyezték a támogatandó projektek közé a Nabucco-gázvezetéket.

Az Európai Unió tagországainak vezetői csütörtökön hagyták jóvá azt az 5 milliárd eurós beruházástámogatási listát, amely az Európai Bizottság javaslata alapján a gazdaságélénkítést szolgálja a következő két évben. A lista tartalmazza a Nabucco-gázvezeték megépítésének támogatását is, azzal a feltétellel, hogy a jövő év végéig elkezdődik a beruházás támogatandó fázisainak megvalósítása.

Az Európai Uniónak továbbra is egyértelmű álláspontot kell elfoglalnia a Nabucco-földgázvezeték megépítésével kapcsolatban, világossá kell tennie, hogy a Nabucco elsőbbséget élvez - írta az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében Kóka János, a földgázvezeték megvalósításának folyamatát segítő parlamenti eseti bizottság elnöke és Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke.

Jöttök?

"Tavaszi ébredés" holnap a Kossuth téren

Tavaszi ébredés – Patrióta-koncert
2009. március 21-én, szombaton a Kossuth téren 16 órakor

Snap28
Emlékezzünk a 90 éve történt drámai eseményekre!
az első Köztársaság elárulására,
a Szociáldemokrata Párt elárulására,
gróf Károlyi Mihály hazaárulására,
az első MSZP megalakulására,
a proli Tanácsköztársaság kikiáltására,
a 133 napos proli diktatúra áldozataira,
az állami terror külpolitikai következményeire,
Indítsuk el a szebb jövőt, a nemzeti rend helyreállítását!
- antikommunista és antiglobalista kiáltvány 
- a jogfolytonosság visszaállításnak megkezdése
- szegedi találkozó meghirdetése június 14-re
Tiltakozó fáklyás felvonulás a Kossuth térről 18:30 órakor
Támogatóink: Jobbik, Magyar Gárda, NJA, NJSZ, HVIM 
A rendezvényt a Magyar Gárda biztosítja
Szervezők: Gonda László néptribun 2006, Közhatalom Jogsértettjeinek Egyesülete

Jobbik 3-4%

JOBBIK-1_thumb A Jobbik tartósan 3-4 százalékos támogatottságon áll, és egy 30-35 százalékos választási részvétel esetén elérheti a bekerülési küszöböt. Ezt Lakner Zoltán politológus, a Vision Consulting vezető elemzője mondta a Kaposvári Közéleti Klub vendégeként csütörtökön tartott előadásán.

A politológus kifejtette: a Jobbik támogatottsága a teljes választókorú népesség körében nemrég még a mérhetőség határát is alig súrolta, a párt mára viszont tartósan mérhetővé vált. Választóik motíváltak, és minden bizonnyal elmennek szavazni. sonline.hu

Jönnek az országos sztrájkok?

Országos demonstrációra készülnek a szakszervezetek, ha a kormány nem vonja vissza a munkavállalókra szerintük aránytalanul nagy terheket rovó adócsomagját - tudta meg a Népszava.

Az érdekvédők akár már a pénteki Országos Érdekegyeztető Tanács (OÉT) ülésén bejelenthetik a sztrájkot, a lap információi­ szerint a munkabeszüntetéssel mind a hat konföderáció egyetért. Konkrét időpont még nincs, többek között a béren kívüli juttatások megadóztatása, valamint az önkéntes pénztárak adókedvezményeinek megvonása ellen tiltakoznának.

Mindeközben a KSH kiadta a nemzetgazdasági létszámra és a keresetekre vonatkozó jelentését, amely szintén a dolgozók romló helyzetét igazolja. Januárra csökkentek a bérek, és kevesebb lett a foglalkoztatott az egy évvel korábbihoz képest - olvasható a pénteki Népszavában.

/ Nem a munkások tehetnek a gazdasági válságról, mégis ők fizetnek meg érte. {ujradikalis.info} /

Átütő siker a magyar termék

Átütő siker a magyar termék

Hazánkat elárasztották a legsilányabb minőségű áruk, melyek nemcsak egészségünket veszélyeztetik, hanem olcsó dömpingáraik és silány minőségük következtében ellehetetlenítették a magyar termelőket, vállalkozókat, és ezzel nemzetgazdaságunknak, nemzettudatunknak is óriási kárt okoznak. Hazai termékek híján függőségünk immár állandósult a külföldi áruktól, illetve az előállító országok gazdasági-politikai helyzetététől, így a magyar gazdaság szereplői és hazánk polgárai egyaránt kiszolgáltatottakká váltak. Egy pénzügyi világválság idején ez nyilvánvalóan súlyosabb gond, mint eddig valaha.

A boltok polcain található áruk túlnyomó része nem Magyarországon készült, előállítóik külföldi cégek, melyeknek tekintélyes hasznot hajt az előállításból származó bevétel. Az ebből származó bevételt azonban kiviszik az országból, tehát abból más nemzetek polgárai részesednek. A kereskedelmi cégek döntő többsége szintén külföldi kézben van, így a termék eladásából eredő bevétel sem a magyar vállalkozókat gazdagítja, a hazai kereskedelem kénytelen beolvadni a multinacionális csoportokba, különben csődbe megy. Mindezek figyelembevételével megállapíthatjuk, hogy a magyar vásárlók fizetik meg mások jólétét.

Az eddig jobbára ismert információkon túl ezen a ponton fontos tisztázni, hogy a magyar termék vásárlása nemcsak azért fontos, mert magyar munkaerő szükséges az előállításához, így munkát ad a magyar embereknek, hanem azért is, mert a termék előállítója helyben adózik, így hozzájárul hazánk költségvetéshez. Továbbá logikus, hogy nem terheli a messziről történő ideszállítás költségeit a vásárlóra, élelmiszerek esetén pedig egészségesebb, amit nyújt, mert áruja nem feltétlen tartalmaz mesterséges, frissen tartó adalékanyagokat. Ráadásul a honi áru a magyar igényeknek felel meg, így nem a vásárlót kényszeríti alkalmazkodásra, hanem a termelőt ösztökéli a vevő igényeinek kielégítésére. Emellett megakadályozza a vidék elsorvasztását, lehetőséget nyújt a megújulásra, így nem vész kárba az évszázadok alatt felhalmozott tapasztalat és tudásanyag.

Nyilvánvaló: egyelőre nem várható el a vásárlótól, hogy kizárólag magyar terméket vásároljon, mert számos áruféleséget nem tudna itthonról beszerezni. Józan ésszel senkitől nem várható, hogy mondjon le alapvető szükségleteiről, mert az azt kielégítő cikkeket nem hazai cég gyártja, azonban saját jól felfogott érdekében előnyben részesítheti a hazai termékeket.

A felsorolt érvek szükségessé teszik, hogy felhívjuk társadalmunk figyelmét a honi termékek előnyeire, ezért több petíció aláírói javasolták, hogy minden év szeptember 21-e, Széchenyi István születésnapja legyen a Magyar Termék Napja. Felkérték a magyar polgárokat, hogy ezen a napon csak magyar terméket vásároljanak, így demonstrálva kiállásunkat a hazai termelőkért, vállalkozásokért, munkavállalókért, a magyar gazdaságért! Kezdeményezték továbbá, hogy e nap legyen a parlament által törvénybe iktatott hivatalos ünnepnap. Emellett a kezdeményezők vállalják, hogy listát állít össze azokról a gyártókról, termelőkről, kereskedőkről, akik a következő kritériumoknak megfelelnek:

- a gyártás, termelés helyszíne Magyarország,

- az áru előállításában magyar emberek vesznek részt,

- az alapanyag legalább 60%-a magyar forrásból származik (élelmiszer esetén 90%),

- a cég Magyarországon lett bejegyezve, Magyarországon adózik,

- tulajdonosai (100%-ban) magyarnak vallják magukat.

Hozzátesszük, hogy ha az utóbbi 20 év során először létrejönne egy a fenti kitételek alapján összeállított „nemzeti szaknévsor”, a siker önmagában felérne egy fél nyertes választással! Ugyanis politikai helyzettől függetlenül kizárhatnánk életünkből a multinacionális, globális futószalagot.

Sajnos adott egy fogyasztói csoport is, akik elleneznek minden hasonló kezdeményezést: tiltakoznak minden olyan ellen, ami nem felülről irányított, meggyőződésük, hogy minőségi árut csak külföldön képesek előállítani, mi magyarok jobban tesszük, ha beletörődünk ebbe, és nem megyünk az árral szemben. Ők az a csoport, akik csak a pénztárcájukon keresztül látják az őket körülvevő világot vagy egyszerűen sznobok. Nekik nem mond semmit a guargumi, a melamin, ők nem ütköznek meg a kínai fokhagymán, a thaiföldi mazsolán.

A másik csoport a tudatos/féltudatos vásárló, akik ilyen-olyan megfontolásból megnézik, mit vásárolnak, inkább a saját és családjuk egészsége végett döntenek egy termék mellett. Vannak már közöttük olyanok is, akik többet látnak egy áruban, mint egy megvásárolandó cikket. Érzik a mögötte élő embert, aki előállította, a hazai gazdaság helyzetével is tisztában vannak, bár nem mindig hiszik el, hogy ők is hozzájárulhatnak valamilyen szinten a nemzeti értékek megmentéséhez. A felhívás leginkább hozzájuk szól, mert a jóra való hajlam mellett nekik szinte már csak a bátorítás hiányzik!

Z. Kárpát Dániel

(forrás: Karpatia havilap és www.nemtetiegyletek.hu)

Wass Albert írása útravalónak!

"... képesek vagyunk-e tudatosítani, mind önmagunkban, mind a többi magyarban az Úr Isten fogalmát, mint egy valóságos, élő erőforrást? Mert ehhez bizony nem elég ha csak mondjuk, hogy hiszünk Istenben. Ezt bizonyítani is kell ám!

nemegyViselkedjünk tehát a szerint! Gyakorlatban ez mit jelentene?
Egyszerűen azt, hogy lemossuk magunkról mindazt a piszkot és szemetet, amit a történelem árvize reánk rakott, vagyis megtisztulunk első sorban az idegenekkel való együttélés során reánk ragadt téves fogalmaktól. "Élelmesség" alatt ne értsünk többé csalást, lopást, hazudozást, hanem cseréljük föl ezeket az elfajzott idegen fogalmakat jól bevált magyar szavakra, mint "tisztesség, becsület, hűség, igazság" és így tovább, mely fogalmak, valamikor, a még el nem taposott magyar nemzet "kulcs-szavai" voltak. Emelkedjünk tehát nemzetté újra, leljünk önmagunkra, és az Úristen, ki Ur városából idáig elkísért, erőforrásunkká válik megint!

Vagyis: cseréljük föl kizsákmányolóink erkölcsét a régi, jól bevált magyar erkölcsre, nyújtson valóban testvérkezet minden magyar minden magyarnak és az Úr-Isten erőt ad újra, hogy megszabadulhassunk a gonosztól és építhessünk együtt egy szabad és igaz új Magyarországot!

Nagyböjti időszakra



Mostanában nagyon sok negatív dolog sebzett meg és okozott problémát; sajnos ezzel együtt nyomasztóan megtapasztaltam a magam és mások bűneit is. Közben eszembe jutott Jézus felhívása: „legyetek szentek!” ; de úgy látom hogy mi inkább a sátán felhívását követjük: „legyetek gonoszok!”. Vajon miért?
Sokszor tudjuk értelmünkkel, hogy mi az a jó amit tennünk kellene, szívünkkel azonban mégis a rosszat tesszük.
A nemzedékek egymástól való elszakadása, a szétzilált emberi kapcsolatok mutatják, hogy Magyarországon komoly gondok vannak.
Még a nagyböjti időszakot éljük, lehetőségünk van a bűneink elhagyására és a kapcsolataink rendezésére.
Szeretettel nyújtom át, két szentnek a történetét:

Éppen valamerre sétáltak amikor egy folyóhoz értek. Az egyik testvér azt mondja a másiknak: - Nézd testvérem milyen szép tiszta ennek a folyónak a vize, még inni is tudunk belőle. A másik testvér csak áll, csendben nézi a folyót és keservesen sír.
- Hát téged meg mi lelt?- kérdezi tőle.
-Tudod testvér azért sírok, mert az én lelkem nem ilyen gyönyörű tiszta, mint ez a víz – válaszolta a szent.

Higgyünk Hazánk feléledésében és felemelkedésében! Tisztítsuk meg szívünket-lelkünket és vessünk ki belőle mindent ami nem oda való!

Nemzeti Egyletek

LOGO-web3 Ma Magyarország, történelme egyik legsúlyosabb válságát éli át. A kormány a parlamenti pártok asszisztálásával a csőd szélére sodorta az országot.

A parlamenti politikusok bebizonyították, hogy csak a választások idején, esetleg egy–két nagygyűlés alkalmával van szükségük az emberekre, egyébként nem törődnek velük. Az embereknek egyedül kell szembe nézniük ezernyi problémával.

Növekvő infláció, bérstop, a forint értékvesztése, korrupció, bürokrácia, növekvő bűnözés, a külső gazdasági támadások, a mezőgazdaság ellehetetlenítése, stb. hatásai mind az egyszerű embereken csapódnak le. A politikusok, a gazdasági szakemberek, a média megmondói mit érezhetnek ezekből a hatásokból a milliós fizetésük, a szolgálati autóik és a kiváltságaik mellett? Semmit!

A Jobbik tagjai nem tartoznak a jelenlegi „politikai elithez”, hanem egyszerű emberek, akik Magyarországon élnek, így mi is nap mint nap szembesülünk ezekkel a problémákkal. Tudjuk és érezzük, hogy úgy az egyéni, mint a nemzet boldogulásához vezető egyetlen kiút ebből a helyzetből az összefogás. Csak akkor változtathatunk a dolgokon, ha a jelenlegi állapotokba belenyugodni nem hajlandó egymásért és a hazájukért tenni akaró emberek segítik egymást és összefognak.

A Jobbik ezért elindítja a Nemzeti Egyletek Mozgalmat.
Felkérünk, minden magyar érzelmű önmagáért és a nemzetért tenni akaró embert, hogy keressék egymás társaságát és segítsenek egymásnak, amiben csak tudnak. Rakják ki a Nemzeti Egyletek jelképét: az őrtüzet a kardokkal, az autóikra, házukra, ajtójukra vagy a ruhájukra. Egy matrica, egy kitűző segíthet az egymásra találásban. Keressék fel a lakóhelyükön, a faluban, a társasházban, a kerületben, a városban stb. a nemzeti gondolkodású sorstársaikat és ajánlják fel a segítségüket. Alakítsanak ki olyan, 4-5 fős társaságokat, akik segítik egymást.

A segítség nagyon sokrétű lehet, sokszor az egyszerű kézfogás, egy beszélgetés is segítséget jelenthet. Ha bárkinek segítségre van szüksége, akkor legyen kihez fordulnia. Ne várjanak másokra, tegyék meg önök az első lépéseket a másik felé. Együtt könnyebben megvédhetik értékeiket, terményeiket, családjukat, gyermekeiket, földjüket, hitüket, és a hazájukat, mintha egyedül állnak szemben a kihívásokkal.
Egyedül mindenki védtelen és kiszolgáltatott, együtt legyőzhetetlenek vagyunk.

A Mozgalom célja, hogy a Nemzeti gondolkodású honfitársaink a hétköznapokon, az élet bármely területén segítsék egymást és összetartsanak akár ismeretlenül is. Csak az egymást segítő és összetartó emberek sokaságát nevezhetjük nemzetnek, egyébként csak népről beszélhetünk.

A mozgalom pártsemleges, mindenki tagja lehet, akinek fontosak ezek az értékek, Nemzetben gondolkodik és vállalja a Mozgalomhoz csatlakozás egyetlen feltételét, hogy kitűzi és hordja a Mozgalom jelképét az őrtüzet a kardokkal, és ezzel vállalja, hogy a mozgalom többi tagjával, ismeretlenekkel is, összetart. Aki viseli a jelképet annak bármely élethelyzetben, bármilyen körülmények között segítséget nyújt, és nem hagyja cserben.
Kérünk mindenkit, hogy csak akkor csatlakozzon a mozgalomhoz és viselje az őrtűz a kardokkal jelképet, ha komolyan gondolja és betartja ezt a szabályt.

Kérünk mindenkit, hogy a jelkép kitűzésekor és ezzel a mozgalomhoz csatlakozásakor tegyen fogadalmat és mondja el a Nemzeti Egyletek mozgalom esküjét.

LOGO-web2 „A Szent korona fennhatósága alatt álló, magyarként és nemzetben gondolkodóként esküszöm, hogy a mozgalom tagjainak, ha szükségük van rá segítséget nyújtok, semmilyen körülmények között nem hagyom őket cserben, a tőlük kapott segítséget, pedig elfogadom.”
Isten engem úgy segéljen!

A megalakult Nemzeti Egyletnek a tagok válasszanak egy nevet. /pl.: Árpád Nemzeti Egylet/ és jelöljenek ki egy kapcsolattartót, aki a nemzetiegyletek.hu internetes oldalon regisztrálja a Nemzeti Egyletet.

A regisztrációval az adott Nemzeti Egylet hivatalosan is csatlakozik a Mozgalomhoz, és tagjai jogosulttá válnak a mozgalom jelképének a viselésére és használatára. A regisztráció után elérhetővé válnak a honlapon található azon tartalmak, amelyek csak a mozgalom tagjainak szólnak.

Nemzeti Egyletek Országos Irodája

Szebb jövőt, Magyarország!

Lakossági fórumot és programismertetőt tartott a Jobbik Magyarországért Mozgalom Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei elnöke Kálmánházán.

Mit akar a Jobbik? Miért jött létre, mit képvisel? Dr. Gyüre Csaba rövid visszatekintéssel kezdte programismertetését. A Jobbik Mozgalom mint ifjúsági szervezet alakult a felsőoktatási intézményeken, ellenhatásként a BIT létrehozására, egyfajta jobboldali alternatívát nyújtva a fiatalság számára. Későbbi párttá alakulását az indokolta, hogy tagjai szerint a jobboldalon nem volt olyan hiteles szervezet, amely a magyarság érdekeit következetesen képviselte volna.
A Jobbik Magyarországért Mozgalom kivételes politikai erő – mondotta dr. Gyüre Csaba. Eltekintve attól a rövid kezdeti időszaktól – amikor újdonságot, érdekességet jelentett –, gyakorlatilag a teljes magyar média hallgatásba burkolódzik, legyen az bal- vagy jobboldali. Mi ennek az oka? Egyszerű. A Jobbik valóban alulról szerveződő párt, semmiféle állami vagy egyéb támogatást nem kap; léte, megmozdulásai a tagok áldozatvállalásán múlnak. Ennek dacára – vagy éppen ezért – a mai magyar pártpalettán a legdinamikusabban erősödő párt, több mint 300 szervezettel és közel 4000 regisztrált taggal. Dr. Gyüre Csaba emlékeztetett arra, hogy az 1998-as országgyűlési választásokon győztes Fidesz 6000 taggal rendelkezett.
Félnek a Jobbiktól? Igen, félnek. De ezt a félelmet nem a párt programja vagy erőszakossága generálja. Attól félnek, ami minden ember számára nyilvánvaló: a mai magyar politika és politikusok elvesztették hitelességüket. A közvélemény-kutatások eredményei egy dolgot bizonyítanak: az ország lakossága nem bízik a politikában, kételkedik abban, hogy a politikai elit megoldást tud találni a válságra. Egyre nagyobb a Jobbik támogatottsága, a megkérdezett emberek egyre nagyobb hányada szavazna a Jobbikra. Ez félelmet kelt az MSZP-ben és a Fideszben egyaránt. Ezt a tényt támasztják alá az időközi választások eredményei is, hiszen az ebből leszűrhető következtetések szerint a Jobbik a harmadik legerősebb párttá vált. Ez különösen jelentős olyan helyen, mint például Ferencváros, amely az SZDSZ egyik bástyája volt. Nem csoda, ha ki akarják rekeszteni a mozgalmat, ezért aggatják rá a rasszista, szélsőjobboldali jelzőket.
A valóságot a Mozgalom cselekedeteiből és programjából lehet levonni. Cigányellenesség? A Jobbik tisztában van azzal, hogy a rendszerváltás legnagyobb vesztesei a romák. A régióban létező munkanélküliség – amely a romák esetében akár 80-90%-ot is eléri – megszüntetése, közmunkaprogram, vállalkozások idecsalogatása, a mezőgazdasági termelés fokozott támogatása – mindez szükséges a változáshoz. Dolgozhasson minden ember, szűnjön meg az a képtelen helyzet, hogy a segélyek összege magasabb, mint a minimálbér. A családi pótlék folyósítása a jelenlegi formában szűnjön meg, az automatikusan csak két gyerek után járjon. A harmadik gyermektől folyósítása regisztrált munkavállaláshoz kötődjön. Kapjon mindenki, legyen az cigány vagy „magyar”. Mi nem többségben és kisebbségben, nem magyarban és cigányban gondolkodunk, mi MINDEN MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR érdekeit képviseljük, bőre színétől és származásától függetlenül – mondta dr. Gyüre Csaba.
Jogok és kötelezettségek egységes rendszere, amely mindenkire egyformán vonatkozik. A tendenciózus hírek és a valóság között óriási a szakadék – mondta Seres Tamás, a Jobbik fehérgyarmati képviselője. A helyi romákat rendszeresen provokálják. Kölcsönös volt az igény a helyzet normalizálására, ezért felvettük a kapcsolatot a helyiekkel. Jelenleg úgy áll a helyzet, hogy a romák értesítik a Jobbikot, ha ilyen eset előfordul, az pedig rendszeresen mozog a terepen, elejét véve a provokációknak. A Jobbik számít a fehérgyarmati romák támogatására az EU-parlamenti és az országgyűlési választásokon. Ez lenne az a nevezetes rasszizmus? – kérdezte.
Rendpártiak vagyunk – mondta dr. Gyüre Csaba.
Rendpártiak abban az értelemben, hogy rendet kell tenni. Állítsuk vissza a csendőrség intézményét, hogy a vidék lakossága biztonságban érezze magát. Szűnjön meg a „wellnes-börtönök” gyakorlata, a bűncselekményt elkövetők dolgozzanak. Lakossági kérdés kapcsán kifejtette véleményét a halálbüntetés visszaállításáról. Egyre erősebb az igény e legsúlyosabb büntetési mód visszaállítására. Eredményességét tekintve szkeptikus. Mi az igazi visszatartó erő? Annak tudata, hogy bűn nem marad felderítetlenül és megbosszulatlanul. Az az igazi visszatartó erő, ha tyúklopástól milliárdos sikkasztásig senki sem ússza meg büntetlenül.
Az oktatás és az egészségügy a másik két kardinális kérdés.
Véget kell vetni az állami oktatás szétverésének, a liberális oktatáspolitika helyett vissza kell térni a keresztény-nemzeti szellemű oktatáshoz. Az emberek legyenek büszkék magyarságukra. Emberek legyünk és magyarok, a saját érdekeinket képviseljük, akár az EU ellenében is.
A magyar társadalom egészségügyi állapota katasztrofális. Minden embernek alkotmány adta joga egészségéhez, az egészséges élethez való jog. Ezt pedig az államnak garantálnia kell – mondotta, ezért ellene vagyunk az egészségügyi intézmények privatizációjának.
Mi a legfontosabb?
Az egység. A kirekesztés, a szembenállás, az uszítás helyett az összefogás. Nincs magyar és cigány, nincsenek ellentétes érdekek. Egy cél van: a jelenlegi tragikus folyamatok megfékezése, az ország, a társadalom életének jobbítása. Ehhez összefogásra van szükség, mindenkinek az összefogására. Ezen kell munkálkodnunk, ez mindenki alapvető érdeke. Mi egységes Magyarországban gondolkozunk.
Végezetül dr. Gyüre Csaba elmondta, a Jobbik Magyarország Mozgalom-Párt részletes programját a www.jobbik.hu honlapon találhatják meg.
Sárossy-Halász

Letölthető a Jobbik EP-választási programja!

Magyarország a magyaroké! – közéleti szerepvállalásaink során ez az egyszerű és egyértelmű igazság vezérel bennünket, és ennek az igazságnak a szakmai kifejtésére vállalkoztunk, amikor programunk megírásáról döntöttünk.

Jobbik-program2009EP Amit alább letölthet s kinyomtathat, egy hosszú és kemény munka gyümölcse. A dokumentum műfaja szerint a Jobbik EP-választásokra szóló programja, de számunkra annál jóval több. Miközben mindennapjainkat eluralta a kétségbeesés, miközben a parlamenti pártok bűnei miatt százezrek kerülnek a teljes létbizonytalanság sötétjébe, miközben a korrupció és a bűnözés burjánzik, mi, a Jobbik tagjai és szimpatizánsai úgy véljük, van mód a helyzet megváltoztatására. A sorok között és mögött ezért mindenhol ott van a magyarságba vetett hit, a feltámadás reménye és testvéreink, minden magyar ember iránt érzett szeretet.

A történelmi pillanat, amikor ezeket a sorokat papírra vetjük, egy sötét és átmeneti korszak. Egy megcsonkított nemzetet, egy, a történelmi alkotmányától megfosztott országot és egy fizikailag és lelkileg megnyomorított társadalmat gyűri éppen maga alá az egész világban zajló gazdasági válság. A kilábaláshoz teljes paradigmaváltásra van szükség. A globalizmussal szemben egy erős, aktív államra. A jelenlegi sztálinista alaptörvény helyett egy, a Szent Korona-tanra épülő új alkotmányra. A béna kacsa módjára vergődő liberális demokrácia helyett egy értékelvű demokráciára. A pusztító neoliberális elvek helyett a krisztusi tanítás egyetemes és időtálló értékrendjére. Az atomjaira hulló fogyasztói társadalom üressége helyett pedig életerős, környezettudatos, kis közösségek nemzetméretű hálózatára van szükség. A „Magyarország a magyaroké!” program ebből a felismerésből fogant.

A program minden kedves olvasójának tartalmas elmélyülést kívánok, a leendő Jobbik-képviselőknek pedig a leírtak kemény és határozott képviseletét! Annyian csinálták már rosszul, jöjjön és győzzön végre a Jobbik!

Szebb jövőt!

Vona Gábor

LETÖLTÉS:
Az egyelőre csak tízezer példányban kinyomtatott, 56 oldalas programot letöltheti (majd házilag is kinyomtathatja, fénymásolhatja) ide kattintva.

A Jobbik szerint nemzeti egyletekre van szükség

zaszlo-web Magyarország nincs felkészülve egy krízishelyzetre, pedig a védekezés egyetlen formája csak az összekapaszkodás lehet, ezért a Jobbik meghirdeti a nemzeti egyletek mozgalmát - jelentette be Vona Gábor, a párt március 15-ei megemlékezésén, egyben a párt európai parlamenti kampánynyitóján.

A rendezvényt a fővárosi Deák Ferenc téren tartották négy-ötezer szimpatizáns előtt. Sokan árpádsávos zászlókkal érkeztek, és az eseményen részt vettek a párt által létrehívott Magyar Gárda tagjai is.

A pártelnök azt kérte, hogy minden szimpatizánsuk fogjon össze öt-hat barátjával, alapítsanak nemzeti egyleteket, és minden egyletből egy ember jelentkezzen be az erre szolgáló honlapra. Hozzátette, hogy ismerőseivel közösen ő már megalapította a Szent László Nemzeti Egyletet.

A pártelnök hangot adott annak a véleményének, hogy az ország eladósodása a kormány és a jegybank politikájának is köszönhető. Követelte, hogy alakuljon egy színtiszta magyar nemzeti kereskedelmi bank.

Az EP-választásokról szólva Vona Gábor kijelentette: a voksolás éjszakáján mindenki számára világossá válik, hogy Magyarországon a Jobbik az új erő.

A privatizáció kapcsán kitért arra is, hogy a magyar vagyonért felelnie kell valakinek akár szegfű, akár narancs díszíti a kabáthajtókáját.

A Fidesz három csapás elnevezésű törvényjavaslatára úgy reagált, hogy a vidék biztonságának érdekében csendőrséget kell felállítani. Magyarországnak olyan vezető kell, aki egyszerre számolja fel "a politikai, a gazdasági és a cigánybűnözést" - mondta.

Morvai Krisztina, a párt EP-listavezetője beszédében azt mondta, hogy a Deák tér a legfontosabb helyszín a magyar történelemben, mert 2006-ban a tüntetők ott álltak szemben azokkal, akik egy "hibbant Néró" parancsára ütötték, verték, lőtték a hazafiakat.

Morvai Krisztina megköszönte Orbán Viktornak, hogy ő is használja a "visszavettük a hazánkat" kifejezést.

Kijelentette, hogy egy felelős párt feladata a privatizációs szerződések felülvizsgálata, a "jogtalanul megszerzett" nemzeti vagyon visszaszerzése. Hozzátette: haladéktalanul el kell törölni minden olyan jogszabályt és intézkedést, amely a magyarokkal szemben előnyben részesíti a külföldieket.

Morvai Krisztina arra is kitért, hogy a "tolvajbanda" által a Nemzetközi Valutaalaptól és a külföldi bankoktól felvett kölcsönökről ki kell jelenteni, hogy azokat visszafizettük, és a jövőben nem fizetjük tovább.

Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének elnöke hét pontban foglalta össze a megteendő lépéseket. Ezek között szerepel az államadósság átütemezése vagy lenullázása, a "cigánybűnözés" megfékezése, valamint a trianoni és a párizsi "békediktátumok" felülvizsgálata.

Belczó Zoltán, a párt alelnöke kijelentette, hogy egy újabb rendszerváltással kell megpróbálni orvosolni a félresikerült rendszerváltozás következményeit. Hozzátette: felül kell vizsgálni az európai uniós csatlakozási szerződést is.

Hegedűs Lóránt református püspök arról beszélt, hogy új népesedési, oktatási, egészségügyi és határon túli politikára van szükség.

nemzetiegyletek.hu

A rendőrök gázzal arcon fújták Morvai Krisztina ep-képviselőjelöltet

Mi kell még ahhoz, hogy forradalom legyen. Az alábbi közleményt elolvasása után, azon gondolkodtam, melyik európai országban engedné meg magának a rendőrség, hogy egy ellenzéki politikusnőt, egy ep-képviselő jelöltet a földre döntsenek és gázzal az arcába fújjanak. Ne törd a fejed, nem találtam ilyet, a legsötétebb afrikai országban, vagy a demokratikus kínában talán megtörténhetett volna az eset. Itt európa szívének nevezett hazánkban, ilyen galád tettre, csak kommunisták voltak képesek az elmúlt hatvan évben. Azok a bolsevikok leszármazottai vezette kormány, kitől a körömletépés sem idegen és most „nemzetmentő” reform néven, neolibeláris politikával terrorizálják, és kizsákmányolók kezére adják hazánkat, népünket adós és fogyasztói rabszolgaságba taszítva, csak ők képesek ilyen aljas tettre. Ők a bűnösök! Ők, a nem magunkfajták.


Közlemény:


A Jobbik Magyarországért Mozgalom határozottan tiltakozik az ellen, hogy a március 15-e este sok magyar honfitársunkat, köztük Morvai Krisztinát is brutális rendőrtámadás érte.

A Jobbik EU-parlamenti listavezetője és Gaudi-Nagy Tamás a Nemzeti Jogvédő Szolgálattól ugyanis egész este talpon volt, s folyamatosan járták azokat a helyszíneket, ahol a rendőrök körbe fogták és haza engedni sem akarták a békésen vonuló megemlékezőket. Három esetben is sikerült a bátor jogvédőknek hosszas tárgyalás után megnyittatni a rendőrsorfalakat, majd az utolsó zár feloldása után a megmaradt 100-200 emlékező magyar hazafit kísérték személyesen a Deák tér irányába.

A brutális rendőrroham ekkor érte hátulról a Nádor utcában vonulókat, akik minden szabályt betartva a járdán igyekeztek hazafelé. A rendőrök tonfával földre vitték dr. Morvai Krisztinát, és gázzal arcon fújták. Hála Gaudi-Nagy Tamás és két jobbikos fizikai fellépésének maradandó fizikai sérülést nem szenvedett a Jobbik EP-listavezetője.

Nagyon sok hazafelé tartó ünneplő viszont komoly sérüléseket szenvedett ennél a teljesen indokolatlan és vérlázító támadás során.

Morvai Krisztina és Gaudi-Nagy Tamás a következő órákban, felocsúdva már a támadás által kiváltott sokkból, a mai napon jogtalanul előállítottak végig látogatását tervezik.

Szabó Gábor, a Jobbik pártigazgatója

(jobbik.hu) Előzmények

Jobbik létrehívja a Nemzeti Egyleteket

Magyarország nincs felkészülve egy krízishelyzetre, pedig a védekezés egyetlen formája csak az összekapaszkodás lehet, ezért a Jobbik meghirdeti a nemzeti egyletek mozgalmát - jelentette be Vona Gábor, a párt március 15-ei megemlékezésén, egyben a párt európai parlamenti kampánynyitóján.
// ');
// ]]>
A rendezvényt a fővárosi Deák Ferenc téren tartották négy-ötezer szimpatizáns előtt. Sokan árpádsávos zászlókkal érkeztek, és az eseményen részt vettek a párt által létrehívott Magyar Gárda tagjai is. A pártelnök azt kérte, hogy minden szimpatizánsuk fogjon össze öt-hat barátjával, alapítsanak nemzeti egyleteket, és minden egyletből egy ember jelentkezzen be az erre szolgáló honlapra. Hozzátette, hogy ismerőseivel közösen ő már megalapította a Szent László Nemzeti Egyletet. A pártelnök hangot adott annak a véleményének, hogy az ország eladósodása a kormány és a jegybank politikájának is köszönhető. Követelte, hogy alakuljon egy színtiszta magyar nemzeti kereskedelmi bank. Az EP-választásokról szólva Vona Gábor kijelentette: a voksolás éjszakáján mindenki számára világossá válik, hogy Magyarországon a Jobbik az új erő. A privatizáció kapcsán kitért arra is, hogy a magyar vagyonért felelnie kell valakinek akár szegfű, akár narancs díszíti a kabáthajtókáját. A Fidesz három csapás elnevezésű törvényjavaslatára úgy reagált, hogy a vidék biztonságának érdekében csendőrséget kell felállítani. Magyarországnak olyan vezető kell, aki egyszerre számolja fel "a politikai, a gazdasági és a cigánybűnözést" - mondta. Morvai Krisztina, a párt EP-listavezetője beszédében azt mondta, hogy a Deák tér a legfontosabb helyszín a magyar történelemben, mert 2006-ban a tüntetők ott álltak szemben azokkal, akik egy "hibbant Néró" parancsára ütötték, verték, lőtték a hazafiakat. Morvai Krisztina megköszönte Orbán Viktornak, hogy ő is használja a "visszavettük a hazánkat" kifejezést. Kijelentette, hogy egy felelős párt feladata a privatizációs szerződések felülvizsgálata, a "jogtalanul megszerzett" nemzeti vagyon visszaszerzése. Hozzátette: haladéktalanul el kell törölni minden olyan jogszabályt és intézkedést, amely a magyarokkal szemben előnyben részesíti a külföldieket. Morvai Krisztina arra is kitért, hogy a "tolvajbanda" által a Nemzetközi Valutaalaptól és a külföldi bankoktól felvett kölcsönökről ki kell jelenteni, hogy azokat visszafizettük, és a jövőben nem fizetjük tovább. Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének elnöke hét pontban foglalta össze a megteendő lépéseket. Ezek között szerepel az államadósság átütemezése vagy lenullázása, a "cigánybűnözés" megfékezése, valamint a trianoni és a párizsi "békediktátumok" felülvizsgálata. Belczó Zoltán, a párt alelnöke kijelentette, hogy egy újabb rendszerváltással kell megpróbálni orvosolni a félresikerült rendszerváltozás következményeit. Hozzátette: felül kell vizsgálni az európai uniós csatlakozási szerződést is. Hegedűs Lóránt református püspök arról beszélt, hogy új népesedési, oktatási, egészségügyi és határon túli politikára van szükség.
MTI

Kokárdát tépett a rendőr

Március 15.-én szemtanúja voltam, ahogy a rendőr kokárdát tépett le kollégájáról.
vas-000 feliratú sisakos magyar rendőr a nemzeti ünnephez méltóan kokárdát tűzött egyenruhájára, így vigyázta a Jobbik rendezvényét a Deák téren, mikor felettese ezt észrevette odalépett és letépte a nemzetiszínű kokárdát bajtársáról.
Szebb jövőt, és éljenek a hazafias érzelmű rendőreink.

KATOLIKUS EGYHÁZ A SZABADSÁGHARC MELLETT



A szabadságharc mellett a katolikus főpapok 1848 decemberéig egy emberként kiálltak, küldöttségeket menesztettek a bécsi udvarba, a császári csapatok Magyarországról való kivonását kérve.
A katolikus alsópapság mindvégig kitartott a szabadságharc ügye mellett.
A katolikusok papi szemináriumai kiürültek a szabadságharc alatt, mert nemzetőrnek és honvédnek, a káplánok és plébánosok közül sokan tábori lelkésznek álltak.

A szabadságharc leverése érzékenyen érintette az egyháziakat, öt katolikus püspök ellen indult eljárás, amelynek keretében áthelyezésekre, osztrák kolostorokba való internálásokra és lemondatásokra került sor.

A Jobbik és a Magyar Gárda március 15-ei rendezvénye természetesen az eredeti programmal megtartásra kerül

marc15 A Jobbik Magyarországért Mozgalom ezúton tájékoztatja szimpatizánsait, hogy mind a március 15-én 13 órakor a Hősök terén kezdődő gárdistavatás, mind a Jobbik 15:30-as kezdésű Deák téri kampánynyitó rendezvénye az eredeti programmal meg lesz tartva. Ennek leszögezésére azért van szükség, mert az elmúlt napokban a média (talán nem véletlenül) félreérthető híradásai miatt az terjedt el köreinkben, hogy ezen rendezvények betiltásra kerültek. Ezzel szemben az igazság az, hogy a rendőrség csak a két egymást követő rendezvényt összekötő hivatalos, az úttesten végrehajtandó vonulást nem engedélyezte. Ez viszont nem érinti a két ünnepi megemlékezés hivatalos rendjét, és mindkettő statikus rendezvényt a rendőrség már több hete tudomásul vette.

Így továbbra is minden magyar hazafit várunk szeretettel a törvényes kereteknek között megszervezett rendezvényeinkre.

szabo_gabor1 

Szabó Gábor,

a Jobbik pártigazgatója

Ünnepi műsor Magyar Gárda módra

hajduk Ma, március 14-én 15 órától, a Magyar Gárda Hajdú-Bihar megyei egysége és a Jobbik Magyarországért Mozgalom ünnepi megemlékezést tartott a debreceni Kossuth téren.

A mintegy száz, kétszáz főnyi érdeklődő előtt elhangzott felszólalások mellett citerakísérettel felcsendülő hazafias dalokkal színesítették a szervezők a kétségtelenül fegyelmezett, katonás hangulatú rendezvényt.

A mintegy egyórás ünnepi megemlékezés a parázs hangulatú felszólalások ellenére kultúrált körülmények között, rendbontás nélkül zajlott le. HAON

Nagyböjti időszakra

A 4 gyertya

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer négy gyertya. Olyan nagy volt a csend körülöttük, hogy tisztán lehetett érteni, amit egymással beszélgettek.
Azt mondta az első: Én vagyok a béke. De az emberek nem képesek életben tartani. Azt hiszem el fogok aludni. Néhány pillanat múlva már csak egy vékonyan füstölgő kanóc emlékeztetett a hajdan fényesen tündöklő lángra.
A második azt mondta: Én vagyok a hit. Sajnos az emberek fölöslegesnek tartanak. Nincs értelme tovább égnem. A következő pillanatban egy enyhe fuvallat kioltotta a lángot.
Szomorúan így szólt a harmadik gyertya: Én a szeretet vagyok.
Nincs már erőm tovább égni. Az emberek nem törődnek velem, semmibe veszik, hogy milyen nagy szükségük van rám. Ezzel ki is aludt.
Hirtelen belépett egy gyermek. Mikor meglátta a három kialudt gyertyát, felkiáltott: de hát mi történt!? Hiszen nektek égnetek kéne mindörökké! Elkeseredésében hirtelen sírva fakadt.
Ekkor megszólalt a negyedik gyertya: Ne félj, amíg nekem van lángom, újra meg tudjuk gyújtani a többi gyertyát. Én vagyok a remény. A gyermek szeme felragyogott. Megragadta a még égő gyertyát, s lángjával új életre keltette a többit.

Akinek élete során már volt alkalma rácsodálkozni egy-egy ragyogó fényben tündöklő igaz csillogásra, az olyan szimbólummal találkozhatott, amelyből megsejthetővé vált számára valami az igazi boldogságból. Mert a hazugságmentes tiszta fény, a tündöklő fehérség, s a benne láthatóvá váló hamisítatlan színgazdagság homlok egyenest szemben áll a sötéttel, a kaotikussal, a zavarossal, a ködössel és az átláthatatlannal.
Kívánom Magyarország számára ezt az élményt, egy Jobb Magyarországot.

Március 15

Március 15.-én XVII-kerületi megemlékezés 10.00 óra - Az 1848/1849-es forradalom és szabadságharc évfordulója - Koszorúzás az 513. utcai honvédsíroknál min a Jobbik Rákosmenete alapszervezete is elhelyezi koszorúját.
A Jobbik arra kéri a párttal illetve a Magyar Gárdával rokonszenvezőket, hogy jöjjenek el minél nagyobb számban a vasárnapi rendezvényekre, a Hősök terén egy órakor kezdődő gárdistaavatásra illetve a Deák téren, a szabadság betűinél fél négykor kezdődő EP kampánynyitónkra.
Mivel a korábbi rendezvényről a későbbire történő csoportos átvonulást a rendőrség illetve a bíróság a kettős mérce jegyében megtiltotta, de a két rendezvény vonulás nélküli megtartását nem, így a részvevők magánszemélyként (gyalog vagy földalattival) mehetnek át 15:30-ra a Deák Ferenc térre. Kérünk mindenkit terjessze a hírt és legyen ott!
Szebb jövőt!
Morvai Krisztinabüntetőjogász, a Jobbik EP-listájának vezetője ésVona Gábora Jobbik és a Magyar Gárda Egyesület elnöke

Nem lehet akármit feltölteni

címzett: mail@ujradikalis.info
dátum2009. március 13. 18:21tárgyNem lehet akármit feltölteni
Adjon az Isten!
Ezt az írást én írtam. Azért küldöm el neked, hogy ha lehetséges akkor tedd ki a blogodba. Ha kell javíts bele.
Adjon az Isten! A legtöbb magyar ember minimálbérből él, vagy rosszul keres. Így teljesen ki van zárva hogy bárki is megvegye a cd-ket, dvd-ket. Ezért legtöbben a bittorrent technológiát válasszák, amivel ingyensen hozzájuthatnak a jogvédett anyaghoz. Nemrég az egyik híres magyar torrent oldalon nézegettem a szabályzatot és megláttam egy furcsa írást. A tartalma az volt hogy tilos "rasszista" anyagokat feltölteni és zárójelben az állt, hogy pl. Kárpátia, Egészséges fejbőr, stb...). Nálam rendesen kiverték ezzel a biztosítékot. ma ismét visszanéztem. A főoldalon azt olvastam hogy változások történtek a szabályzatban. Azonnal néztem is a tiltott anyagok listáját. Már kezdtem örülni hogy észhez tértek, de sokkal rosszabb lett."Tiltott zenék/zenekarok/albumok:
- Egészséges Fejbőr- HétköznaPI CSAlódások- Hátsó Szándék- Kárpátia- Ismerős Arcok- Magozott Cseresznye- Romantikus Erőszak- Titkolt Ellenállás- Magna Hungaria- Nemzeti Front- Archívum- Vérszerződés- CPG- A.C.A.B.- AMF- Apartheid- DIVIZIO88- Független adó- Hunnia- Junkers 88- Nimród- Oi-kor- Őrjárat- Született Gyilkosok- Tritonus- Valhalla- Hungarica- DSP csapat lemeze- Fankadeli összes lemeze- SP - STANDARD- Hősök - Összes album- IFS - Éjszaki műszak- Brains - Humanua- Brains - Top Shotta- HPG - Modern Tánczene- Mr. Busta- Funktasztikus- Killakikitt - összes album"
Itt már full felidegesítettek de amikor ránéztem a filmekre rögtön úgy döntöttem hogy törlöm a hozzáférésemet.
"Tiltott filmek:
- Mázli (2008, dvd megjelenésig)- Uri Geller leleplezése- Pszchiátria - A halálipar- South Park epizódok kizárólag eredeti rls formájában elfogadottak az oldalon (DVB-Crew rls ajánlott).- Kurultaj- Jud Süß- R-Go_Gida_SPLiTTEDSCREEN_DVDRip_XviD-iND- Hóhér, vigyázz "
Gondolom mindenki tudja mik ezek. Talán az Uri Geller leleplezése nem világos mindenkinek. aki nem tudná Uri Gellet egy zsidó származású szélhámos. Szebb Jövőt!

Nemzeti Ellenállás 2009

Nyisd meg a linket és meríts erőt!

http://szentkoronaradio.com/nemzetiellenallas2009


www.szentkoronaradio.com

HVIM,2009.03.15.




2009. március. 15. "Nem lehetünk eszköztelenek a harcban"

"Ami fontos, délután öt óra harminckor gyülekezzünk a Szent István téren, a Bazilika előtt, ahol 2006. október 23-án délelőtt az első nagyobb tüntető tömeg is összegyűlt. A helyszín be van jelentve, és ott a helye minden igaz szívű magyar hazafinak, nincs mit vesztenünk, nincs hova hátrálnunk. És még valami! Nekünk mindig úgy kell készülnünk, hogy bármikor kitörhet megint a „cirkusz”, és ha még egyszer eljön az, ami 2006 őszén volt, akkor nem lehetünk eszköztelenek a harcban. Mindenki tartalékoljon gyorsan elérhető helyen, erre az esetre!"

A linkre kattintve megtekinthetitek Budaházy György 12 pontból álló videóüzenetét:
vimeo.com/3562482
Hazafiak!
A „weimari” köztársaság haláltusáját vívja. Csúfos kudarcot vallott az országirányítás minden területén, és most egyetlen Istene a pénz is elfordult tőle, és számos egyéb válsága mellé felsorakozott a pénzügyi válság is. A legszörnyűbb rémálom lenne, ha úgy járnánk mint Argentína, ahol a teljes összeomlás után évekkel később is ugyanaz a tehetségtelen, alkalmatlan politikai elit szerencsétlenkedik, és az ország vergődik. Nekünk nem szabad hagynunk, hogy ide jussunk, és az összeomlást ne egy teljes megtisztulás és rendszerváltás kövesse! Nem szabad hagynunk, hogy az országunkat többszörösen tönkretevő vérszívó gazemberek megint túléljenek. És ha eljön a pillanat, nekünk kell megadni nekik a kegyelemdöfést. Ezért soha nem lankadhat éberségünk!
Közeledik március 15-e. Megint hallani fogjuk mindenhonnan, hogy méltóságteljesen kell ünnepelni. De mi nem feledhetjük, hogy minden nap, amit „méltóságteljességgel” töltünk a jelen helyzetben, az szemen köpése megelőző korszakok hazafias nemzedékeinek, akik nem haboztak akár fegyvert is fogni azért, hogy legyen magyar jövő. Hát még egy ilyen nap, amikor ’48-as hőseinkre emlékezünk, ez szinte parancs kell legyen számunkra, hogy ne hagyjunk nyugtot a nemzetvesztő gazembereknek!
Persze a nagybetűs NÉPünk megmozdulása ki tudja meddig várat még magára, és lehet, hogy – akárcsak tavaly október 23-án – most is, megint csak a legkeményebb hazafiak néhány ezer fős csoportja lesz, aki borsot mer törni a hatalom orra alá. De ez nem lehet indok számunkra a tétlenséghez! A hatalom törvényt szigorított ellenünk, hogy elvegye a kedvünket a szembeszállástól, de ez minket nem tántoríthat el. (Ebből is látszik, hogy az összeesküvés-gyártók zagyválásaival ellentétben nemhogy nem kell a hatalomnak a „balhé”, hanem kifejezetten irtózik tőle. Nem csoda, hiszen egyszer egy ilyen „balhé” végén még a lámpavason himbálózva találhatja magát.)
A nemzeti ellenállásnak minden mozdulatával szembe kell szegülnie az országrombolók akaratának. Ha úgy adódik, természetesen harcolunk, nem félünk a hazánkat bitorlók ávós hadától, de ha éppen nem, akkor is tántoríthatatlannak kell velük szemben lennünk, nem lehet elfogadnunk a ránk kényszerített jogszerűtlen intézkedéseket, hiszen ettől szoktak vérszemet kapni. Ami őket bosszantja, azt mi csináljuk, meg kell keserítsük az életüket (addig is, amíg tart), mert ők is ezt teszik a miénkkel! Felkészülteknek kell lennünk a jogainkból, és azokért körömszakadtáig ki is kell állnunk, még akkor is, ha jogtipró módon elvisznek, előállítanak érte. Nem számít. Semmit nem ismerünk el, mindenért panaszt teszünk, és feljelentjük őket. Ezért van a Nemzeti Jogvédő Szolgálat, hát hajrá, mindenkinél legyen ott a telefonszámuk. Arról a rendőröket mentegető okoskodásról pedig, hogy „nem a rendőrség tehet a dolgokról, nem ők az ellenségeink” annyit, hogy ők az országrombolók egyetlen támaszai, ha ők nem szolgálnák a rossz ügyet, már híre-pora nem lenne Gyurcsánynak.
Szóval nem akarják a hazaárulók, hogy meg legyenek tojással dobálva? Rendben, akkor mindenkinek elemózsiás táskával kell aznap Budapestre érkezni, benne tojás, sonka, szalonna, kenyér, hagyma, paprika, kinek mi az ízlése. Ez nem tilos! És meglátogatjuk Demszkyt is, meg akit csak lehet, és közben falatozunk, mert éhesek vagyunk, és ha úgy adódik „megkínáljuk” őket is, mert hátha ők is éhesek. És üvöltünk, és fütyülünk, mert jogunk van hozzá. A rendőrség nem akarja, hogy el legyen takarva az arcunk? Jól van, akkor mindenki csuklyában, vagy sállal, vagy betyárkendővel közlekedik aznap, mert SEMMILYEN JOGSZABÁLY NEM TILTJA! És mindenkinél van szűrőmaszk és védőszemüveg a könnygázhoz, meg kesztyű, mert EZT SEM TILTJA SEMMI! És ha igazoltatnak csak úgy – mert lesz ilyen bőven –, nem engedjük, hogy elvegyék ezeket tőlünk (ha mégis elveszik, panaszt teszünk, balhézunk), és nem engedjük, hogy igazoltatás alatt videózzanak minket, mert ehhez NINCS JOGUK, hátat fordítunk a kamerának, bármivel is fenyegetnek.
Március 15-én minél többünknek együtt kell mozognunk egész nap, ne veszítsük el egymást szem elől. Aki tud, már délelőtt tízkor legyen ott a Múzeum körút - Astoria kereszteződésnél. A Múzeum kertnél indítunk az állami ünnepségen, aztán jön a Petőfi-szobor Demszkyvel, ez után ki lehet ugrani a Hősök terére, ahol gárda avatás lesz és a Magyarok Világszövetsége tart rendezvényt, majd délután négytől ötig JOBBIK van az Erzsébet téren.
Ami fontos, délután öt óra harminckor gyülekezzünk a Szent István téren, a Bazilika előtt, ahol 2006. október 23-án délelőtt az első nagyobb tüntető tömeg is összegyűlt. A helyszín be van jelentve, és ott a helye minden igaz szívű magyar hazafinak, nincs mit vesztenünk, nincs hova hátrálnunk. És még valami! Nekünk mindig úgy kell készülnünk, hogy bármikor kitörhet megint a „cirkusz”, és ha még egyszer eljön az, ami 2006 őszén volt, akkor nem lehetünk eszköztelenek a harcban. Mindenki tartalékoljon gyorsan elérhető helyen, erre az esetre!
Huj, huj hajrá, találkozzunk március 15-én Budapesten, mert ez a mi városunk, és nem adjuk át az utcáit senkinek!

Budaházy György
Toroczkai László
Zagyva György Gyula

Az angyalföldi Jobbik válasza az szdsz-es provokációra

Előzmények

2009. március 10-én teltházas lakossági fórumot rendezett a XIII. kerületi Jobbik alapszervezet, 150 fő részvételével ! A rendezvény megkezdése előtt megjelent a szélsőséges, liberális eszméket hirdető ATV forgatócsoportja és az azonos elveket vállaló szabaddemokrata önkormányzati képviselő, valamint az SZDSZ közeli Új Generáció elnöke, akinek igazán még köze sincs a kerülethez.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom angyalföldi szervezete
határozottan visszautasítja a tegnapi szdsz-es sajtótájékoztatón elhangzott alantas vádakat, miszerint szélsőséges politikai erőnek degradálta a nemzeti értékeket képviselő Jobbikot és bírálta a katolikus egyházat, mert helyt adott a párt EP-képviselőjelöltjének, Dr. Morvai Krisztina fórumának a Mária Keresztények Segítsége plébánia helyiségében.

A Jobbik helyi szervezete köszöni a plébánia bátor kiállását a rendezvény mellett, abban a kerületben, ahol a képviselőtestület egyhangú támogatásával fogadták el azon határozatot, amelyben kinyilvánították, hogy az ilyen, általuk „szélsőséges-kirekesztőnek” nevezett nézeteknek a XIII. kerületben nem adnak teret.

Alapszervezetünk továbbra is jó viszonyra törekszik a keresztény egyházakkal és szükségesnek látja a vallásos emberek megszólítását, a konzervatív erkölcsű emberek összefogását.

Célunk, programunkon túl, egy a keresztény erkölcsön alapuló világ felélesztése, ami kiindulási alap a rend megteremtéséhez, a magyar társadalom újbóli felemelkedéséhez.

Az eddigieknél határozottabban mindent megteszünk azért, hogy ne fordulhasson többet elő az ehhez hasonló keresztény és magyarellenes kirohanás, amit megengedett magának a szélsőséges eszméket- és nézeteknek hangot adó 1%-os törpepárt.

Kovács Béla,
a XIII. kerületi Jobbik elnöke

RMDSZ vagy Jobbik ?

Hartárontúli magyarok is szavazhatnak majd a Jobbikra június 7-én

1247298609_7460a33f14_b Nincs állampolgárságom, de szavazhatok a Jobbikra? Igen! A Magyarországon lakóhellyel rendelkező erdélyi és felvidéki illetve egyéb a radikális jobboldallal szimpatizáló uniós állampolgárok figyelmébe! Az EU kevés előnyének egyik: a szavazók szabad áramlása.
Az erdélyi és felvidéki szavazók statisztikailag a magyar jobboldalt erősítik, így erről lehetőségről luxus lenne lemondani.

Az Európai Unió soron következő választásán mindenki szavazhat a Magyar Köztárságban bejegyzett pártokra, aki szerepel a választási névjegyzékben. A névjegyzék olyan közhitelű nyilvántartás, amely azoknak a magyar és európai uniós állampolgároknak az adatait tartalmazza, akik Magyarországon választójoggal rendelkeznek az Európai Parlament tagjainak választásán. A névjegyzékre – kérelmükre – kell felvenni azokat a nagykorú, uniós állampolgárokat is, akik Magyarországon lakóhellyel rendelkeznek. Az országos választási iroda tájékoztatása szerint ezt személyesen vagy levélben lehet kérni a helyi választási bizottságnál.

A kérelem formanyomtatványa letölthető itt:
http://www.valasztas.hu/hu/download/135/eu_s_kerelem_kitoltoheto.doc .

A névjegyzékbe való kérelem határideje április 30.

Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy csak akkor éljen a lehetőséggel, amennyiben szülőföldjén nem tud vagy nem akar szavazni.

barikád.hu