Böbe irányította a Gárdát?

Több megyei Gárda kapitány megerősítette, hogy "Böbe" valóban a gárdisták pénzügyeit, valamint adatait kezelte. Állítólag ő volt az egyetlen személy, aki minden egyes gárdista adatait ismerte, ezért a Gárdán belül sokan tekintettek furcsán ténykedésére, félve attól, hogy rajta keresztül értékes adatok kerülhetnek illetéktelenek kezébe. Az élet és halál urává lett hölgyet kritizálni azonban nem volt szabad, mert Dósa István belső bizalmasának számított.

Egyesek szerint a Gárda körüli botrány valójában nem is Vona Gábor és Dósa István között robbant ki, hanem Németh Erzsébet Piroska és Vona Gábor között, utóbbi ugyanis szeretett volna megszabadulni az egyre gyanúsabb minisztériumi alkalmazottól. A helyzet akkor vált kezelhetetlenné, amikor kiderült, hogy Dósa István, akit korábban Vona Gábor hűséges embereként tartottak számon, a titokzatos mellé állt a vitában.

Döbbenetes friss hír, hogy Németh Erzsébet Piroska a Magyar Nemzet kérdésére letagadta, hogy tagja a Gárdának, és állítása szerint nem is dolgozott a szervezetnek. Számtalan fénykép igazolja azonban, hogy Dósa István helyettese hazudott. Talált, süllyedt...

(Magyar Nemzet/hírTV nyomán teljes cikk, és képek itt!)

Nincsenek megjegyzések: