A JOBBIK közleménye

A Jobbik Magyarországért Mozgalom minden szimpatizánsát arra kéri, hogy szeptember 20-án bátran álljon ki a magyargyűlölet ellen. Legyünk ott minél többen szombaton délután három órakor a Hősök terén, az onnan induló rendezvényen!

Jobbik-cimer-fekvo-1

A balliberális oldal hazugság-offenzívájának folytatásaként megalakult a Demokratikus Charta, melynek tagjai 20-án – együtt a hiteltelenségükben lejjebb zülleni már nemigen képes cigányvezetőkkel – utcai erődemonstrációra készülnek. A Jobbik fontosnak tartja, hogy ezen a napon mi, magunkfajták megmutassuk: nem fogunk félni, némán hallgatni és bujkálni! Nem hagyjuk, hogy Magyarország elgyurcsányosodjon és elkolompárosodjon!

A Jobbik Magyarországért Mozgalom minden szimpatizánsát arra kéri, hogy szeptember 20-án bátran álljon ki a magyargyűlölet ellen. Legyünk ott minél többen szombaton délután három órakor a Hősök terén, az onnan induló rendezvényünkön! Vendégfelszólalóként felhívom a figyelmet a magyargyűlölet áldozataira: azokra, akik már nincsenek velünk, és az élőkre is, saját magunkra, akik nap mint nap másodrendű állampolgárokként kell hogy éljünk saját hazánkban. Mellettem erről fog beszélni Morvai Krisztina büntetőjogász, a Jobbik EP-listavezetője is. A demonstráció végén a Szabadság térre vonulunk, ahol hat órától a Hazatérés Templomában tart istentiszteletet ifj. Hegedűs Loránt református lelkipásztor.

Amennyiben a nemzetáruló kormány és a mögötte álló erők magyar-cigány vagy Gárda-Charta összecsapást szeretnének kiprovokálni, úgy üzenjük nekik, hogy a Jobbik nem hajlandó szánalmas politikai játszmájuk eszközévé válni. A megemlékezést a Hősök terén nemzetünk nagyjainak emlékművénél kezdjük, és egy templomban, a Jóistenhez imádkozva fejezzük be.

Vona Gábor,
a Jobbik elnöke

Nincsenek megjegyzések: