"Itt kezdődött Horthyval a huszadik század"

Szegeden kezdi országjárását szerdán Vona Gábor, a Jobbik Magyarországért Mozgalom és a Magyar Gárda elnöke, valamint Morvai Krisztina

"A kampány a történelmi hagyományok miatt indul Szegeden. Itt kezdődött Horthyval a huszadik század, azt szeretnénk, ha a huszonegyedik is itt kezdődne" - mondta Tóth Péter, a mozgalom szegedi elnöke. Vona Gábort és Morvai Krisztinát szerdán 18 órakor hallgathatják meg az érdeklődők az újszegedi rendezvényházban.

Hungary_Szeged_Morvai_Vona

Tóth Péter elmondta: 2-3 parlamenti képviselői hely betöltését tűzték ki célul, ám ez az összes képviselő számától is függ. Tóth hozzátette, akkor lenne igazán elégedett, ha 400 ezer szavazat érkezne a Jobbik jelöltjeire.

Nagyon büszkék lehetnek arra, hogy Morvai Krisztina és Vona Gábor vezetik a listát , mert úgy vélik ők arra a garancia, hogy a hazai és határon túli magyarság érdekeit képviseljék. Tóth Péter hozzátette, hogy a Jobbik végre rendet tudna tenni a magyar érdekérvényesítés terén az Európa Parlamentben. Nem puha, hanem „asztalracsapós" külpolitika érvényesülhetne, például Jan Slota szélsőséges magyarellenes kijelentéseivel kapcsolatban.

Következő állomás:

Hungary_Cegléd_Morvai_Vona

Cegléd Kossuth Művelődési Központ és Könyvtár Kamaraterme
2008. szeptember 5. 18:00

Nincsenek megjegyzések: