Cigány provokáció

Első gondolatom a szeptember 20.-ai cigányfelvonulással kapcsolatban az volt, hogy ez csapda. Kormányzás irányította cigány provokáció. Nem más a célja, hogy a hatalommal szembenálló embereket kicsalják az utcára és ott üssék őket agyon, majd fasisztának bélyegezzék a túlélőket, legitimálják saját agressziójukat, minket hazafiakat pedig süllyesztőbe küldjenek.  (ajánlott olvasmány) Most higgadtságra kérek mindenkit.

Tudom, szorul az ököl, eljön az idő mikor cselekedhetünk.

Blogin felhívása (részlet)

"Szeptember huszadikára a hatalom egy eddig soha nem látott cigánytüntetést, sőt erődemonstrációt ígér. Reakcióink erre előre kiszámíthatóak, hiszen zsigeriek: mi nem vagyunk hajlandóak a saját hazánkban félni, ezért ellentüntetéseket szerveznek a radikálisok. Én azonban azt kérem mindannyiótoktól: gondoljátok át, hogy ennek mi a célja!

Világosan látszik, hogy a válságban lévő kormányzás ismét a fasisztakártya hamis kijátszására készül. Én is ugyanúgy látom, érzékelem, hogy a vezetők akár polgárháborút is kirobbantanának a hatalmuk megőrzése és szánalmas játékaik elleplezése érdekében, de nem szabad hagynunk, hogy csak ők legyenek taktikusak. A huszadikai cigánygyűlés célja a provokáció: azt várják, amit Gyurcsány a hatodikára bejelentett, majd lemondott tüntetése kapcsán is célba vettek, hogy a radikálisok akár a legkisebb erőszakos cselekedetre ragadtassák magukat a provokáció vagy provokátorok hatására, így a média által a közvélemény szemében az egyre vonzóbb mozgalmunkon és eszmerendszerünkön komoly csorbát üthessenek."

TELJES ÍRÁS ITT>>>

Nincsenek megjegyzések: