Emlékezzünk kommunizmus és a cigánybűnözés több százezer névtelen áldozatára

Mutassuk meg, hogy nem félemlíthetnek meg minket: Szeptember 20-án, 14:00, Hősök tere

Szeptember 20-án valóban lesz összefogás: Toroczkai, Budaházy, HVIM, Jobbik, Gárda, Hunnia, MÖM együtt mozdul.

otporToroczkai és Budaházy, a szerkesztőségünkbe eljutattot közlemény szerint kész az ellenállás, hogy kiálljon 20-án, és " együtt teszünk a liberálbolsevik hatalom és az általuk felhasználható, lefizetett cigányság megfélemlítési kísérlete ellen". Gyülekező 14:00-től a Hősök terén!

Összefekvés

Nem gondoltuk volna, hogy egyszer vén zsidókot látunk együtt sírni-ríni a czigányokkal a demokrácziáért és köztársaságukért, mint most a Charta keretében. Csak vigyázzanak a nagy összemelegedés közben az értékeikre!

A 20-i ellendemonstráció részletei

Talán még sohasem volt annyira fontos egy általunk szervezett megmozdulás pontos ismertetése, mint most. Az ellenség olyat tesz, amit még eddig sohasem: újraéleszti azt a Demokratikus Chartát, amely a liberális és a bolsevik oldalt összeolvasztva végleg a pusztulás szélére sodorta nemzetünket, de ezzel sem elégszik meg, mozgósítja a magyar hazafiak ellen a cigányságot (pontosabban annak megélhetési és bűnözői rétegét). Előző közleményünkben már jeleztük, hogy a hazafiak távolmaradása hiba lenne, mert azt a gyengeség jeleként értelmezné az ellenség, hiszen pont az a céljuk, hogy az általunk az elmúlt két évben bátor harcok árán megszerzett utcát megpróbálják visszavenni. Ott kell tehát lennünk, ez nem lehet kérdés. A magyarellenes provokáció elleni tüntetés – amely egyben a magyarság melletti kiállást is jelenti - 15 órakor kezdődik, méghozzá a nemzeti oldalhoz leginkább illő helyen, a Hősök terén. A beszédek és a hangulatfokozó dallamok után innen indulva vonulunk végig Budapest szívében az Andrássy úton egészen a Szabadság térig, jelezve, hogy nem lehet minket megfélemlíteni, sem liberálbolsevik chartákkal, sem pedig cigánybűnözőkkel. A rendezvény végén a Szabadság téren álló bolsevik emlékműhöz elhelyezzük az Olaszliszkán meggyilkolt Szögi Lajos és egy 56-os mártír cipőit, egyben kérjük a hazafiakat, hogy hozzanak magukkal egy-egy régi lábbelit, melyekkel ugyancsak a szörnyemlékművet kívánjuk „díszíteni", ezzel hívva fel a közvélemény figyelmét a kommunizmus és a cigánybűnözés több százezer névtelen áldozatára. Ezzel egyúttal jelképesen válaszolunk a Duna parton cipőket ábrázoló emlékművet állíttató liberális-kommunista hatalomnak, valamint a félelem légkörére építő megélhetési, bűnöző cigánypolitikusoknak, akik abban bíznak, hogy szeptember 20-án visszafoglalják tőlünk a tereket, utcákat. A megmozdulást a rendőrségen bejelentettük, melyet a karhatalom tudomásul vett.

2008. szeptember 14.

Budaházy György és Toroczkai László

A szerkesztőségünkbe eljutott közlemény:
"Hazafiak!

Az ellenség történelmi pillanatról beszél, mert újjáélesztette az úgynevezett „rendszerváltozást” elsikkasztó, a bolsevik és a liberális oldalt annak idején összeolvasztó „Demokratikus Chartát”. Sőt, most még a cigányokkal is erősítenek, hiszen Kolompár Orbán a fizetett, bűnöző díszcigányuk minden idők legnagyobb magyarellenes cigány tüntetését ígéri a Charta nagygyűlésének napjára, szeptember 20-ra. Megfélemlítési kísérlet ez a javából! Tort akarnak ülni a magyar nemzet felett.
Az ellenség azt hiszi és a nyílt és suttogó propagandával azt terjeszti, hogy az utóbbi időben meggyengültünk, nincs magyar összefogás és most van itt az idő arra, hogy leszámoljanak velünk. Csalódást kell okoznunk nekik! Rendeztük sorainkat, és együtt teszünk a liberálbolsevik hatalom és az általuk felhasználható, lefizetett cigányság megfélemlítési kísérlete ellen. Kedden egy kezdeményezésünkre összejött találkozó keretében megegyeztünk, hogy szeptember 20-án közösen lépünk fel. A szervezést mi vállaltuk. Ott lesz a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom, a Jobbik Magyarországért Mozgalom, a Magyar Gárda, Hunnia katonái, a Magyar Önvédelmi Mozgalom és más hazafias szervezetek, csoportok, de velünk lesz a Romantikus Erőszak együttes is. Mindannyiunknak, a nemzetünket és hazánkat fel nem adó magyaroknak ott a helyünk! Ez a típusú ellenség a távolmaradásunkat gyengeségnek fogná fel. Minket azonban nem lehet megfélemlíteni sem rendőrökkel, sem chartával, sem cigányokkal! Bárhogy is tépáz a vihar, kősziklaként fogunk állni, és Nektek is ott kell lennetek testvéreink mindnyájatoknak, mert az ellenállás nem állhat le soha többé, egészen a végső győzelemig! Összefogva magyar a magyarral.

Hit, Hűség, Bátorság!

Budaházy György és Toroczkai László"

A pontos helyszín és időpont még egyeztetés alatt van, a részleteket egy-két napon belül közzétesszük.

(Szent Korona Rádió)

fist Mindez akkor lenne nagyszerű és felemelő, ha más (nem csak a nemzeti) szervezeteket is az ügy mellé tudnánk állítani, (civil szervezetek, egyesületek, egyházak) a probléma miért ma kiállunk szélesebb réteget érint, mint amit most megszólítunk, tettre hívunk.

Meglátásom szerint, nem történik más mint felülünk a provokációnak, és nem kell más mint aznap pesten pofon vágjanak egy cigányt. Tálcán kínáljuk magunk, a kommunisták által jól előkészített forgatókönyv szerint zajlanak az események. (már biztos az is meg van, ki és melyik cigányt vágja nyakon) Sajnálom, hogy ennyire kiszámíthatóak vagyunk.

Válaszra szükség van, igen: "Emlékezzünk kommunizmus és a cigánybűnözés több százezer névtelen áldozatára", de máskor.

Most egy rossz lépés, nem a nemzet összefogását, hanem a nemzeti oldal összeomlását, eredményezheti.

Azért, ott leszünk barátainkal...  Emlékezünk a kommunizmus és  cigánybűnözés több százezer névtelen áldozatára.

Nincsenek megjegyzések: