www.magyargardamozgalom.hu

Nyilatkozat

Adjon az Isten!
Kapitányok, Gárdisták!
"A mai napon mi, a Magyar Gárda Mozgalom megyei kapitányai az alábbi nyilatkozatot tesszük.
2008. szeptember 14.-én Budapesten a megyei kapitányok értekezletén olyan döntés született, amely a MGM további tevékenységét a MGE szellemi és stratégiai irányításával határozta meg..."
"...Tájékozódásunk azt eredményezte, hogy gárdistáink döntő többsége elutasítja a MGE és a MGM együttműködéséről hozott fenti döntést...."

Fekete Tamás m. kapitány, Baranya megye
Szabó László kapitány, Fejér megye
Szabó Róbert m. kapitány, Győr megye
Gombár István m. kapitány, Hajdú megye
Joó Sándor m. kapitány, Somogy megye
Katona Miklős m. kapitány, Szabolcs megye
Simon Zsolt m. kapitány, Tolna megye
Varga Imre m. kapitány, Vas megye
Töreki Ottó m. kapitány, Veszprém megye
Magyar Zoltán m. kapitány, Zala megye

http://www.magyargardamozgalom.hu/index.php?page=cikkek&id=1

Dósa István gárdista nyilatkozata


Adjon az Isten!
Gárdisták!
"A Magyar Gárda Mozgalom
a megalakulása óta eltelt egy év alatt az első esküt tett 56 gárdista kicsiny közösségéből erős, a közéletben meghatározó erővé vált. Azzá tette a Mozgalom felesküdött gárdistáinak állhatatos munkája, lemondása, áldozatvállalása. Mi gárdisták vagyunk azok, akik családunktól elvéve az időt, olykor utolsó forintunkat benzinre költve indultunk, ha szükség volt ránk, mentünk, ha hitet, erőt, támogatást kellett adni nemzettestvéreinknek. Az elmúlt egy év erős közösséggé kovácsolt bennünket olyanokká, akik jóban, rosszban a végsőkig kitartanak egymás mellett. Megtanultuk tisztelni egymást, és eszményeinket. Alapértékké vált a hit, erő, akarat.
Minden fejlődő szervezet, legyen az párt, egyesület vagy mozgalom, fejlődésének bizonyos szakaszain válaszút elé kerül." ...

http://www.magyargardamozgalom.hu/index.php?page=cikkek&id=9

FELHÍVÁS!


Adjon az Isten!
Kapitányok, Gárdisták!
Az elmúlt három hét a Mozgalom önállóvá válásának, öntudatára ébredésének nehéz időszaka volt. Az alapkérdés eldőlt, a Mozgalom gárdistáinak többsége Isten előtt a Szent Koronára tett esküjének megfelelően pártok és határok feletti szervezet tagjaként kíván a továbbiakban tevékenykedni.
Sajnálatosnak tartjuk, hogy a megyei kapitányok egy része a gárdistákkal szembeni tájékoztatási kötelezettségének nem tett eleget, a döntő vitában saját pártpreferenciáját képviselte a gárdisták véleménye helyett. Tudjuk, hogy minden megyében nagy számban vannak olyan gárdisták, akik nem pártkatonaként, hanem a Nemzet szolgálatára felesküdött gárdistaként kíván szolgálni, tisztában vagyunk azzal is, hogy sokan éppen a kényszerű pártszolgálat miatt nem kívántak közöttünk maradni. Felszólítunk benneteket gárdista testvéreink, hogy keressétek egymást és szervezzétek újra egységeteket. Ez ügyben vegyétek fel a kapcsolatot a felhívásban szereplő megyék kapitányaival.
Szebb jövőt!
Magyar Gárda Mozgalom

Nincsenek megjegyzések: