Magyar Liberális Antifaszista Néppárt!

"

  • Fel kell akasztani, meg kell lincselni, illetve börtönbe kell vetni örökre: minden náczit*, náczi kollaboránst, és továbbá az összes olyan embert aki ezektől a személyektől nem határolódik el, illetve bármilyen vér szerinti, vagy érzelmi kapcsolatban van velük.


*Náczi:

Náczinak nevezzük azt, aki rásszistá*, antiszemita*, kirekesztő*, illetve ezeket az embereket támogatja (a hallgatás, meghunyászkodás is támogatásnak minősül), illetve nem ért velünk egyet, azaz a Antifaszista és a Liberális eszmékkel nem szimpatizál.

*Rásszistá: Az a személy, aki nem szereti törvénytisztelő, tanult, becsületes roma embertársainkat. Általában ezek a tanulatlan emberek mindenért a romákat teszik felelősé (ha már a zsidózást megunták persze), felháborodnak ha egy roma embertársuk el akarja kérni tőlük mobiltelefonjukat, pénzüket, és a maradék értéktárgyukat. Ezek az emberek nem tudják felfogni, hogy roma embertársuk csak azért teszi ezt, mert a rásszistá magyarok folyamatosan elnyomják őket, és emiatt nem jutnak munkához, pedig nagyon szeretnének dolgozni. Egy tudományos felmérés szerint minden rasszistának hónaljszaga van.
*Antiszemita: Az a személy aki nem támogatja a zsidó barátaink jó szándékú föld- és hatalomfelvásárlását, a békés, védtelen Izrael hadműveleteit, amivel a náczi, betolakodó Palesztínok csapásai ellen védekeznek, illetve a nép, hitel általi rabszolga sorsba való döntését. Ezek az emberek ostobák. Mindegyik a zsidókban látja az ellenséget, holott tudniuk kellene, hogy a héber barátaink csak segíteni akarnak az életszínvonal fejlesztésével, rabszolgatelepek munkahelyek teremtésével, csak is azért, hogy nekünk, gój barátaiknak kedveskedjenek.
*Kirekesztő: Az Antiszemita, és a Rásszistá együttvéve, plusz még a néger kosarasokat sem szereti.
  • Be kell tiltani az iskolákban az irodalom, a magyar nyelv, és a magyar történelem tantárgyakat. Ezek helyére kerülnének a következő tantárgyak: Rettegés tan, Holokausztológia, Tolerancia óra.
  • A piros-fehér-zöld zászlót, és a többi vérmagyar nyilaspárti történelmi jelképet be kell tiltani. Az ország zászlóját le kell cserélni egy szivárványszínű változatra, amin fel kell tüntetni az itt élő összes kisebbség jelképeit, illetve a holokauszt™ áldozatainak éppen aktuális számát.
  • A himnuszt le kell cserélni egy afrikai népdalra.
  • Az ország nevét Magyarországról meg kell változtatni Bűnös Magyarországra.

                       "

RÉSZLETEK ITT>>>

uj_rendszert_mozgalom_nyilt_level_a_nyugdijasokhoz_480 

"

Antifa nyugdíjas induló részlet:

műfogsor a fegyverünk,
gyere te is tarts velünk!
jönnek a náczik, hát gyerünk
szatyorral mindenkit elverünk!
64, nem vármegye,
az életkorunk számjegye.

"

és itt>>>

Nincsenek megjegyzések: