Egy gárdista feleség nyílt levele Dósa Istvánnak

dosa_arc "Képtelen egy demokratikus úton meghozott, a többség akaratát tükröző döntést elfogadni!? Viselkedése még azokban is megerősíti a döntés helyességét, akiknek eleinte még kételyeik voltak."

- fogalmaz B. Sz. HunHír.Hu-hoz eljuttatott nyílt levelében, melyet kérésre alább közlünk.


Tisztelt (???) Dósa István Úr (??)!


Mélységesen felháborít viselkedése és nyilatkozatai, melyek leváltása kapcsán a médiában megjelennek.
Képtelen egy demokratikus úton meghozott, a többség akaratát tükröző döntést elfogadni!? Viselkedése még azokban is megerősíti a döntés helyességét, akiknek eleinte még kételyeik voltak.

Talán tényleg a másik oldal küldötte? Mert egy hazájáért, nemzetéért valóban aggódó, küzdő vezető ebben a helyzetben nem szétverni, megosztani, elkeseríteni próbálná a nemzeti oldalt.
Nem, hanem elfogadná, hogy ő eddig tudott tenni, most már másra van szükség, és talán nem ért egyet, de az egység és az emberek hitének megőrzése érdekében a háttérbe húzódna. Hogy ne tegye tönkre annak a sok száz gárdistának és támogató családtagok ezreinek az elmúlt évi munkáját, áldozatvállalását. Mert ők emelték fel a Magyar Gárdát oda, ahol most van!


Ehelyett Ön, ahol lehet, ócsárolja a Jobbikot, Vona Gábort, a Magyar Gárdát, minden erejével a lejáratásukon dolgozik. Ha a Gárda nem létezhet Dósa István vezetésével, akkor inkább ne is létezzen??? Ön valóban úgy érzi, ennyit ér személye? Feláldozható az Ön egyéni érdekében az egész nemzeti oldal reménye, összefogása?


Tisztelt ex-Főkapitány úr!
Szégyellje magát!

Kapcsolódó:

http://www.ujradikalis.info/2008/09/dosa.html

http://www.ujradikalis.info/2008/09/magyar-grda-egyeslet-kzlemnye-dsa-istvn.html

http://www.ujradikalis.info/2007/11/dsa-istvn-magyar-grda-fkapitnya.html

Nincsenek megjegyzések: