Magyar Gárda egyesül e, vagy egyesület, mozgalom?

magyar garda

A hétvégén lejátszottak egy furcsa meccset.

A két fél valójában nem mérte össze erejét, saját öltözőjében, hozta meg az eredményt:

11-9 mondják a szakadár gárdisták, vagyis, van a mi vonalunk, a pártok felett álló, határokon átnyúló, Dósa István főkapitány úr által vezetett 11 megyét magában foglaló /+Bács egy része/ Magyar Gárda mozgalom, és van a Vonaféle „politikus” gárdisták gyülekezete 8 megye+Bp -fogalmazzák meg.

Nevessünk, vagy sírjunk. Te milyen gárdista vagy? –Dósas –vagy Vonás?

A politikamentes gárdának az a politikája, hogy ma a harmadik legnagyobb párt mögül kisurran. Vajon kinek az érdeke, hogy gyöngüljön a nemzeti oldal, megtörjön egysége, ugye nem kell segítenem.

Hozzátartozik, hogy valóban 11:9 kapitány tette le a voksát Dosa mellett, de az is hozzátartozik, a személyi állomány kb.: egyharmadát foglalja magába a 11 kapitány által vezetett szakadár mozgalom.

Az új országos főkapitány Kiss Róbert hitet tett a Gárda egysége, eredeti eszmeisége és a Szent Koronára tett eskü mellett, egyúttal elutasított minden, a Gárdát belülről vagy kívülről érő megosztási, és szétverési kísérletet.

http://www.ujradikalis.info/2008/09/az-j-fkapitny-hitet-tett-grda-egysge.html

Jobbikos-gárdista vezető nyílt levele Dósa Istvánnak

http://kuruc.info/r/1/28696/ Részlet a levélből:

"Ebben a történelmi helyzetben, mikor lényegében az ország gyarmatosítása folyik, a Nemzetben és Hazában gondolkodó emberek egyetlen reménye a Jobbik és a Magyar Gárda."

Interjú Kiss Róberttel,

a Gárda új főkapitányával

"Természetesen a Jobbikkal és az Egyesülettel is egy az utunk, egy felé megyünk, de a három szervezet semmilyen alá-fölérendeltségi viszonyban nincs egymással."

Nincsenek megjegyzések: