A felvidéki megyehatárokon sorakozik fel a Magyar Gárda és Jobbik

szlovak-plakat

A jobbikosok zsebében kinyílt a bicska a szlovák rendőrök újabb, királyhelmeci jogtiprásának hírére, mely miatt félpályás útlezárásokon tiltakoznak a határátkelőknél. A Felvidék egy részét helyére csatoló, első bécsi döntésről megemlékező Nemzeti Őrsereg tagjait most ugyanolyan indokolatlanul állították elő a soviniszta szlovák karhatalom, amennyire nem is kerestek apropót a dunaszerdahelyi brutalitásra sem. Ezek az atrocitások már nem holmi Slota-féle csínytevések a kamaszkorban járó államtól.

A Trianon évfordulóján született Gy. Ferenc köztörvényes miniszterelnök szégyene nemcsak a tutyimutyi reakció, hanem ezúttal a Nemzeti Őrsereg magyarországi feltartóztatása is. Az ÁVH méltó utódjának határ előtti provokációjára ráadásul azon a Pácinon került sor, melynek polgármestere Barati Attila, a Magyar Gárda gárdistája. Ezzel azt demonstrálták, hogy a magunkfajta önkormányzati vezetés felett állnak az ország minden szegletében, azaz nem vonhatjuk ki magunkat hatalmuk alól sehol – csak gyökeres változás esetén.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom és a Magyar Gárda szimpatizánsait, bajtársait most a határátkelőhelyekre hívja, kétfrontos tiltakozó akcióra (a magyarság határainkon belüli árulóival és túli ellenségeivel szemben). A dunaszerdahelyi rendőrterror elutasításán kívül egyúttal szolidaritást vállalhatunk a Nemzeti Őrsereg jogtalanul előállított tagjaival. A csonkaországi rendőrségeken szabályosan bejelentett, félpályás útlezárások helyszíneit és időpontjait alább közöljük.

Szegedi Csanád,
a Jobbik alelnöke

barikad.hu

Nincsenek megjegyzések: