Kiskunlacháza - új fejezet kezdődik

http://www.bszo.hu/node/136

horaknori Több ezren gyűltek össze Kiskunlacházán, ahol brutálisan meggyilkoltak és megerőszakoltak egy 14 éves lányt. Tiltakoznak az erőszak ellen, amelyet a polgármester és a helyiek szerint hat cigány követett el. A balliberális sajtó természetesen azt sulykolja: még nem tudni, kik lehettek az elkövetők. A balliberális sajtó természetesen 3 ezer főről ír, míg más, mértékadó források szerint legalább 5-6 ezer ember vonult végig a településen, ahol néhány agyatlan állat oltott ki egy ártatlan életet.

Mert ember nem tesz ilyet. Ezek nyomorult gazemberek voltak mind. A város egyik fórumán megdöbbentő hozzászólás érkezett az esettel kapcsolatban: a középkorban levágták a kezét annak, aki lopott, most pedig, akik gyilkoltak, és ilyen kegyetlenséggel, ilyen brutálisan, azokkal szintén hasonló eljárással kell végezni. Megdöbbentő, de jogos. Jogos, hogy a gyilkosok minimum azt kapják, amit elkövettek áldozatukkal. Miért kéne, hogy kevesebbet szenvedjenek? Inkább többet! Többszörösen. Miért kéne engedni, hogy vígan élhessenek tovább egy fűtött és barátságos börtönben könyvtárral, internettel, esténként kártyázgatva a cimborákkal? Le kell számolni velük.

Ilyen kegyetlenség után nincs más lehetőség, mint pontot tenni az ügy végére. De az a pont legyen kemény és határozott, hogy tanuljon belőle mindenki, akinek csak hasonló gondolat is megfordul az agyában. És pusztuljon minden aljas, szemét gyilkos. Örökre.

Tóth Tibor http://www.bszo.hu/node/136

Nincsenek megjegyzések: