Zeng a sajtó, de nem eléggé

Több internetes oldalon is olvasható a hír ”Óriási probléma a magyar túlnépesedés”.

Hallottunk mostanában több magyarellenes kirohanást cigány újságírótól kezdve a szabaddemokrata Eörsiig. A mostani azért meglepő, mert a kijelentője feladata lenne a jövő nemzedéke védelme. Milyen nemzedéket kíván az, ki magyar túlnépesedésről beszél a születések drasztikus visszaesésekor. Egyik problémája hazánknak a kiöregedés, a mai gazdasági helyzetben nagyon nehéz gyermeket vállalni, büszkék vagyunk minden többgyermekes magyar anyára. Ma mikor az agymosás korszakát éljük, és divat buzinak, leszbikusnak, szinglinek lenni, ma mikor az önzőség határozza meg a létet, nem maradhat posztján a jövő nemzedékéért felelős ombudsman.fulop_sandor Fülöp Sándor, aki november 10-én este a gödöllői Szent István egyetemen „Zöld mozgolódás” címmel részt vettem egy környezetvédő rendezvényen a felkért téma helyett (vizeink megóvása a jövő nemzedéknek) arról kezdett beszélni, hogy milyen nagy probléma a túlnépesedés, és meg kell adni az anyáknak azt a jogot, hogy ők dönthessék el, hogy magzatukat megtartják vagy elvetessék.
Ekkor a dékán helyettes fölállt és: „Nem értek egyet, inkább kimegyek” – fölkiáltással sietve elhagyta a termet.
Az előadó ezután – magát ettől sem zavartatva – a nagycsaládok ellen kezdett beszélni – nyíltan kimondva, hogy most pszichológiai eszközökkel fog élni –: hogy milyen sanyarú a sorsuk; s már három gyereknek is milyen rossz, főleg a másodiknak; és hogy tönkremegy a hat gyereket szülő nők szervezete és milyen korán halnak meg.

Reméljük, az ombudsman úr ezután veszi a kalapját és magára ölti a tisztesség köpenyét, lemond az őt meg nem illető posztról.

Nincsenek megjegyzések: