Jobbikos petíció: Magyarország függessze fel a kapcsolatait Izraellel!

P E T Í C I Ó

Tisztelt Nagykövet Asszony!

Izrael Gáza elleni agressziója egyáltalán nem közel-keleti kérdés, hanem az egész világ ügye. A szabadságról, az igazságról és egy nép önrendelkezéséről szól, illetve azok lábbal tiprásáról. A világon minden jóérzésű ember elítéli Izrael légi és szárazföldi támadását a Gázai övezet ellen.

barbar_zsidok Mi, magyar emberek sajnos nagyon jól tudjuk, milyen az, amikor egy idegen nép aljas célból, fegyveres túlerővel rohanja le és pusztítja el az országunkat. Ezért január 7-én, szerdán 18.00-kor a palesztin nagykövetség előtt néma gyertyagyújtással fejezzük ki szolidaritásunkat a Gázai övezet lakói és áldozatai felé.

Az izraeli politika ezzel a katonai beavatkozásával bebizonyította, amely sokak előtt már régen nem volt titok, hogy módszereiben és eszméiben azoknak a népirtó diktatúráknak az örököse, amelyeket képmutató módon szavak szintjén naponta elítél.

Mivel nemrégiben Izrael államelnöke, Simon Peresz Magyarország felvásárlásáról beszélt, így a Gázában történtek sötét kilátásokat vetítenek elő hazánk számára is. Egy olyan ország tervezi Magyarország felvásárlását, amely képes akár az egész világ rosszallása ellenére is halomra ölni ártatlan civileket? A még mindig nem tisztázott, durva és sértő kijelentés után a magyar politikának végre át kell gondolnia Izraelhez fűződő kapcsolatát.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom rövid időn belül meghatározó szereplője lesz nem csak a bel-, hanem a külügyeknek is. Ezért itt és most fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy a Jobbik a közel-keleti békét és az önálló Palesztin állam megalakulását alapvető és döntő kérdésnek tartja, valamint nem tűri a hazánk belső ügyeibe történő durva beavatkozásokat!

A magyar társadalom jobbik részének nevében ezért az alábbi petícióval fordulok nagykövet asszonyhoz és Izrael egész politikai vezetéséhez:

  • 1. Követeljük, hogy az izraeli politikai vezetés tanúsítson önmérsékletet és emberiességet! Ha már az ENSZ-határozatokat semmibe veszik, legalább Mózes tízparancsolatát tartsák be!
  • 2. Követeljük az izraeli csapatok azonnali kivonását Gázából, a fegyveres harcok beszüntetését!
  • 3. Követeljük, hogy Izrael azonnal engedje be a Gázai övezetbe a nemzetközi vöröskereszt tagjait!
  • 4. Követeljük, hogy Izrael azonnal engedje be a Gázai övezetbe a nemzetközi sajtó tagjait, amelyre egyébként az izraeli legfelsőbb bíróság is kötelezte!
  • 5. Követeljük, hogy Izrael azonnal szüntesse meg a Gázai övezet blokádját, amely a nemzetközi jog és a genfi megállapodás durva megszegése!
  • 6. Önálló Palesztin államot!
  • 7. Felháborító és megrázó a civil- és gyermekáldozatok magas száma. Követeljük, hogy a felelősök minél előbb nemzetközi bíróság előtt feleljenek az egyértelműen emberiség ellenes bűncselekményekért!
  • 8. A jelenlegi áldatlan helyzet fennmaradása esetén követeljük, hogy az általunk agresszornak és terrorista államnak tartott Izraellel hazánk függessze fel a diplomáciai kapcsolatokat! Egy magára valamit is adó ország és annak politikai vezetése nem engedheti meg, hogy egy világbékét folyamatosan és durván fenyegető rezsimmel bármilyen – politikai, gazdasági, kulturális – kapcsolatot ápoljon.
  • 9. Követeljük, hogy Magyarország zárja be az ajtót az izraeli tőke és befektetések további térhódítása előtt.

Adjon az Isten szebb jövőt!

A Jobbik Magyarországért Mozgalom és a Magyar Gárda Egyesület nevében:

Vona Gábor, elnök

Nincsenek megjegyzések: