Kun Bélának sem sikerült, nektek sem fog!

Sátán, el a Szent Koronától!

Felhívás össznemzeti tüntetésre

A rendszerváltásnak hazudott, de a pesti utca által csak gengszterváltásnak nevezett 20 éves időszak politikai osztálya két évtized alatt végső romlásba döntötte a hazát. Mára odáig süllyedt, hogy a nagy család, a nemzet történelmi ereklyéjét, a Szent Koronát – melyért évszázadokon át legnagyobb hőseinek vérüket és életüket áldozták – árúba bocsássák.

Az MVSZ Sajtószolgálatának értesülései szerint a közelmúltban – teljesen törvénytelenül – feloszlatta magát a Szent Korona Testület. (!?) Azaz, az a testület, amelyet az Országgyűlés „A Szent Koronának és a hozzá tartozó jelvényeknek a védelmére és megóvására, valamint a velük kapcsolatos intézkedések megtételére” hozott létre. (2000. évi I. törvény, 4. § (1)).

Amennyiben ez a testület valóban elkövette volna e törvénytelenséget, akkor semmi kétség afelől, hogy az országkáromló Gyurcsány Ferenc útjából elhárult az utolsó akadály is, az általa megvetett magyar nemzeti ereklye árúba bocsátása elől. Az egyetlen állami intézmény, amely e gyalázatos szándékot jog szerint megakadályozhatja, az Alkotmánybíróság.

Azzal a felhívással fordulunk minden felelős magyar állampolgárhoz, a magyar nemzet minden tagjához, a magyar nemzet sorsa iránt felelősséget vállaló, minden magyar szervezethez, hogy tiltakozzanak e gyalázatos szándék ellen: Sátán, el a Szent Koronától!

Egyben hívunk mindenkit, január 30-án 16 órára Budapestre, az Alkotmánybíróság épülete elé (II. kerület, Donáti u. 35-45.) össznemzeti tüntetésre! A Szent Korona elárusítását, az ország további züllesztését, a magyar nemzet tovább haladó szétdarabolását meg fogjuk akadályozni! (Gyülekezés 15 órakor a Battyhány téren).

A kezdeményezők minden felelős magyar szervezet és párt csatlakozását kérik, várják és elvárják, hiszen:

„A Szent Korona a magyar állam folytonosságát és függetlenségét megtestesítő ereklyeként él a nemzet tudatában és a magyar közjogi hagyományban.” (2000. évi I. tv.)

Meghívott szónokok:
Dr. Hegedüs Loránt, Morvai Krisztina, Rácz Sándor...

Budapest, 2009. január 22-én,
a Himnusz születésének napján

Patrubány Miklós
Magyarok Világszövetsége

Kiss Dénes
Országos Trianon Társaság

Dr. Papp Lajos és Jelenczki István
Kárpát-Haza Nemzetőrség

Vona Gábor
Jobbik Magyarországért Mozgalom - Párt

Kiss Róbert
Magyar Gárda

Zagyva György Gyula
Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom

Schuster Lóránt
Magyar Nemzeti Front

v. Hunyadi László
Történelmi Vitézi Rend

Dr. Kövesdy Pál
Erdélyi Körök Országos Szövetsége

Vörös Jolanda
Atilla Király Népfőiskola

Dr. Kiszely István
Körösi Csoma Sándor Egyetem
Atilla Király Népfőiskola

barikád.hu

Nincsenek megjegyzések: